prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Gre danes kdo malo okrog jezera? Če je kakšen interesent naj mi sporoči. Aja, pa jest bi šla dopoldne. :oops: :)

Lep dan še naprej!

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Sama odtekla ene par krogov. Je bilo zelo prijetno toplo. :) Sonček mi vedno da nove energije.

Kok so pa eni TEKAČI zoprni in vsiljivi! :evil: Mi je jutri kr mal tečno it tečt, ker mam enga "zalezovalca". :evil: Vedno teče kotra, da se ja srečava. A si bom res mogla umislt enga staforda, da bom lahko v miru tekla? 8)

Če je jutri kdo za tečt naj se oglasi. Družba bi mi prav prišla (še posebej v tem primeru). :)

Lep dan vam želim še naprej in lepe praznike!

LP, Mojca :wink:
 maraton 100
Tek ob Velenjskem jezeru!
Jaz jutri zjutraj grem na jezero teč a zjutraj,ker po močnem zajtrku ne morem teč. Hahaaaa! Grem od doma v Ložnici čez Podkraj na jezero ,naredim krog ali dva ter nazaj domov cca za dober mali maraton. Če me srečaš,da tečem v napačno smer me opomni. Kaj pa je napačna smer? :oops: :oops:
Lepe praznike in prijeten tek!
LP Stane
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Sej me ne moti, če gre kdo kontra proti meni! Samo, če pa gre nalašč tak tempo, da se vidiva 3krat in potem hoče pijačo, je pa res malo vsiljivo! :evil: Kajne da?

Prijeten tek! :wink: Mogoče se pa jutri srečava na jezeru (sej še ne vem, če bi sploh šla, se bojim, da bom imela spet bližnje srečanje :evil: :roll: )

Lep pozdrav!

Mojca :wink:
 maraton 100
JUtro!

Mislim si,da si delaš nepomembne skrbi sredi belega dne na jezeru,kjer je polno ljudi. Pa tako lepa tekaška proga je okrog jezera.
Jaz sem bil zjutraj okrog 8h pa je bilo kar nekaj tekačev in več tekačic. Sam ne maram gužve. Zato sem hodil včasih na jezero teč zgodaj zjutraj še malo v temi. Tistega,ki ga poznam pozdravim oz.če kdo mene pozdravi se odzdravim. So mi pa že tudi popili pijačo,ki sem jo imel ob avtu v vrečki,da sem vmes kaj popil,ko sem delal kak daljši trening.
Še naprej prijeten tek!
LP Stane
Uporabniški avatar
 MojcaZ
To niso nepomembne stvari! :evil: Ne moreš nekoga kr vabit na pijačo, če ga srečaš isti dan 3krat okrog jezera! :evil: Neke manire pač morajo bit.

Sej me ne moti, če se s kom pozdravim! Še vesela sem, da koga srečam. :) Sam takšne stvari mi pač grejo na živce!

No sej ni važno, ne bom se zdej neki prepirala. Vsak ima svoja načela in ve do kere mere lahko spusti drugega človeka!

Važno je da se teče!

Lep dan še naprej!

Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 mediterano
Meni je fajn teči ob Velenjskem jezeru. sem občasno namreč v Celju, ker mam ženo od tam, pa ko sva kakšen vikend tam, se vsedem vavto, pa v Velenje laufat okrog jezera. Samo mi niso jasne razdalje oz. kilometrina krogov tam. Mi lahko kdo malo kaj več pove o tem?
:roll:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Lep pozdrav vsem skupaj!

Zopet odpiram to temo. Ker se nismo utegnili do konca zmeniti :( in določiti dan in uro skupinskega teka, bi sedaj predlagala, da teka željni ljudje, sedaj poveste svoje želje in bomo skupaj probali vse uskladiti.

Vidim, da se vas je kar nekaj nabralo, vendar nisem še z nobenim, razen Tince 8) , odtekla kakšen krog. Bi pa bila zelo vesela, če bi se lahko zmenili in dogovorili. 8)

Sedaj bom malo več v Velenju čez teden in bi mi zelo pasalo, da bi ustanovili nekakšno tekaško skupinico v Velenju. Prej sem tekla v LJ, sedaj pa se časi spreminjajo in bom tekla v Velenju. 8)

Upam, da se vas bo kaj nabralo. Čakam vaše prijave in ponudbe! :wink:

Ustanovimo še mi tekaško skupino :TF) Velenje. Kaj pravite :?:

Lep dan vam želim še naprej! :wink:

Uporabniški avatar
 sinisini
:arrow: Sem za....tekel bom tudi
:arrow: Lahko se dobimo že kar jutri
:arrow: Saj je nedelja....dopoldne bi bilo super
:arrow: Drugače pa bom tekel sam :D :D :D

:lauf:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Lep pozdrav!

Spet odpiram to debato! Končno sva z Matejem (sinisini) najino idejo tudi uresničila. Kot ste nekateri lahko že danes videli je Matej izobesil tudi plakate oz. vabila. 11.12.2007 ob 17h se dobimo na mostičku pri Ribiški koči (v Velenju :wink:) in odtečemo poskusni trening, ki naj bi potem postal tradicionalen. :)

Srčno upam, da nama uspe zbrati vsaj par ljudi. Seveda vabljeni tudi začetniki in začetnice. Ne se bat, vedno bo nekdo tekel z zadnjim. :wink: Pripeljite še svoje prijatelje, znance vse ljubitelje teka, mamce, ate, tete, strice, bice, bratranke, sestriče, kužeke,.... :lol: :hehe: :rol:

Saj veste kaj pravijo, v družbi nam je lepše.

Če imate še kakšna vprašanja mi jih lahko pošljete na ZS . Se že veselim srečanja z vami! :juhuhu:

Uporabniški avatar
 flikca
OJ!
Jaz se vam pridružim ob naslednjem vikend teku! Sicer že zdaj napovedujem, da bom tekla bolj na repu (če bi kdo slučajno kaj zgubil:))... Pa upam da bomo tekli v pravi smeri :P
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Lep pozdrav vsem skupaj!

Tako, prvi premierni tek v Velenju je uspel :laola. A ne Matej?

Pričakovala nisva nobenega saj sva bila že v naprej opozorjena, da takšne stvari pač v Velenju ne grejo. :roll: :evil: Ampak, mi2 sva optimista. In res se nama je poplačalo. Prišla sta dva ultra maratonca :cast: in odtekla z nama eno urco lahkotnega teka do Šoštanja. Matej, si videl kaka časta naju je doletela? 8)

Tako, da tisti, ki ste mislili, da bo že prvič "sranje" (oprostite izrazu :ignore: ) ste se krepko zmotili. Mi2 bova tekla tako ali drugače, v družbi ali brez. Želela sva vam samo malo olajšati zadevo in vam dvigniti motivacijo vendar kot zgleda je ne potrebujete. Pa drugič. Se ne sekirava. Kdor bo želel bo že prišel.

Dobila pa sva en kup zastonj nasvetov kako naprej s treningi in pripravami na Sežano. :arrow: Hvala!

Meni je bilo super in se že veselim naslednjega srečanja.

Matej, če imaš še kaj za dodati kar dodaj.

Lepo se mejte pa bodite SREČNI! Kajti sreča je zelo pomemben motivator v življenju. :juhuhu: Jaz sem srečna, če tečem oz. sem :lauf:

p.s.: Uživajte veseli december :toast: :beer:

p.s.2: Glede ure se bomo sproti dogovarjali saj je pozimi hitreje tema. Čekirajte spremembe.

p.s.3: Flikca ti kar pridi, seveda mi prej sporoči, če boš prišla. Mojo številko imaš.

p.s.4: Predlog je bil tudi, da se teče med vikendom (soboto ali nedeljo zjutraj, daljše eno ali dve urne teke). Predlog sprejet, seveda se prej dogovorimo.

Obožujem :TF) družbo in :Fita :oops:
Uporabniški avatar
 flikca
Me veseli da je zadeva uspešno štartala! Seveda je pesimistov ki ti priporočajo da odnehaš še preden začneš vedno dovolj, zato me še bolj veseli da nista bila razočarana!

Pa upam da si uspela odteči kak idiličen zimski tek včeraj, ko sem se jaz rehabilitirala po prežurani noči :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA