prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
jou jou jou.... Mene na tek ne bo, na božično analizo pa bi verjetno kar prišel!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
1. imajo tudi tortice, vampov, čevapov pa ne. Imajo kar imajo v slaščičarni.
2. osebno mi odgovarjajo vse ure. Imam rezervirano vse popoldne.
3. zaradi mene imamo tek lahko tudi prej ob 17.oo ali 17.30. ker pa nisem tekel že skoraj tri tedne, ne bi tekel sam; lahko pa seveda tek tudi šricamo :oops: :cry: .

Mislim, da bo še najbližje kompromisu (vsi ne bodo nikoli zadovoljni), če imamo tek ob 17.00 ali 17.30 in da se začnemo dobivati na gradu ob (med) 18:00 ali 18:30, pa še potem prihajamo, smo tam toliko časa kolikor nam paše (nas vržejo ven) in nato na morebiten pohod po Ljubljani.
 luzr
Grrrr! Hočem đogat, vi bi pa samo slatkiše žrli. Boste tako zamaščeni postali kot jaz...
Naj se javijo tisti, ki bi tekli. Najverjetneje pred požrtijo.
Če ne drugače, lahko štartamo Golado izpod grajskega hriba.
Pridem lahko ob uri, ki ustreza raziskovalcu in se prilagodim večinski želji tekačev.
V sljaštičarnici sem lahko samo do 1930. Če boste potem še pijančevali pridem po 2130. Zato zame ne preveč rezervacij... Bom pa pod mizo.
Tako sedaj poznate moje zahrbtne načrte.

Pegaz bi pa s tistimi krili lahko plahutal od spodnje do zgornje oštarije, in vsi bi bili srečni in zadovoljni.
Nazadnje spremenil luzr, dne 19 Dec 2007, 17:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tini
raziskovalec napisal/-a:1. imajo tudi tortice, vampov, čevapov pa ne. Imajo kar imajo v slaščičarni.

... smo tam toliko časa kolikor nam paše (nas vržejo ven) in nato na morebiten pohod po Ljubljani.

Cevape imajo v 10 v 1/2 v Stepanjcu, kamor gremo nekateri prav ob isti uri (in sprva je bilo tako tudi dogovorjeno, ane Pegaz :twisted: ).

Ker pa taista ekipica nactruje se stant crowling po Centru, se seveda lahko se kje vidimo.. :wink:
Uporabniški avatar
 še1PR
tini napisal/-a: (in sprva je bilo tako tudi dogovorjeno, ane Pegaz :twisted: ).
ni blo nič dogovorjeno. ste kar določli! :roll: :evil: in smo eni lobirali za grad! :oops:(tradicija.PRESS) tko da pegaz ni nič kriv.... :twisted:
Uporabniški avatar
 pegaz
tini napisal/-a:Cevape imajo v 10 v 1/2 v Stepanjcu, kamor gremo nekateri prav ob isti uri (in sprva je bilo tako tudi dogovorjeno, ane Pegaz :twisted: ).

Lejga, Tini,
jest ne vem, kdaj si se ti kej zmenu tukje na goladi...
pomojem je to ena taka varianta ko Brdo preko Krožnika rovari proti Goladi... :twisted:

Dej, se vidmo,
Pegaz :)
 tamt
Torej se tekači dobimo ob 17.30? Če večini odgovarja seveda...
Štartamo lahko kjerkoli, naj predlagajo poznavalci;
Potem pa se počasi odpravimo proti gradu, ko pridemo pač pridemo, saj ostali bodo itak že tam... :?:
Uporabniški avatar
 Snezinka
pegaz napisal/-a:...
Snežinko še počakam (torej do 19.30), potem pa moram naprej.

LL, Pegaz :)

Enkolk si ti prijazen 8) 8) 8) .
Komi čakam.

lp
Snezinka
 eggy
Ojla!

Jaz bi šla jutri tečt. Lahko grem tudi prej, to je tudi ob 17ih. Potem pa sem seveda lahko tudi prej na Gradu.

Torej?

lp,eggy
Uporabniški avatar
 dannae
Jest prej ne morem it tečt. :cry: Tko da bom prišla samo na grad. :lol: Ob 18:30. Mal motit Letečega konja in še eno pr... :wink:
Itak nisem tekla že 14 dni, pa če še kakšen dan več ne bom, ne bom izgubila al pridobila nič.... Al ma kdo kej za prpomnt?
Ne? OK! Se vidimo na gradu! Se vas že veselim spet po dolgem času vidt...Kdo gre pa v čevabčinico? Tini?

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Dragi moji Goladarji.
8) Čas je. :)
8) Čas je pravšnji, da vsakemu posebej globoko pogledam v oči (in črno dušo ;) ) in ugotovim kako je izpolnil lanske načrte.
8) Predlagam, da se teka ne šprica. Prav tako predlagam, da je start ob 1800 kot je običajno. Glede na zapisano predlagam, da se analiza izvede v več delih. Na gradu obratujejo do 2100 zatorej naj tisti, ki ne bi tekli in so sladkosnedi začnejo z analizo ob 1800 na gradu. Tisti, ki bi tekli bi z analizo začeli ob 2000 v 10 v 1/2. Predvidevam, bi se sladkosnedi z gradu lahko priključili ravno, ko bi naročali baklave. :P
Govoril sem. :)

Lp, oranzni_slon

p.s.: 8) Priprave pred napadom štantov zahtevajo zvrhano mero maščob in holesterola. :P No, nočna Golada tudi. :)
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:...snip, snip....tako da je nujna udeležba Slona ali pa vsaj Jusufa, najboljše pa da kar oba prideta.
Dajmo ljudstvo, mal se pofočkat.

8) Dragi razy, jaz se javno kesam, ker se nisem odzval na zs in sploh sem zelo pohleven. :) Kar ne pomeni, da bo tako tudi v bodoče. :P Torej, oranzni je povedal, kar se nama je zdelo dovolj sprejemljivo za vse vpletene. :) Za moj okus je sicer malo preveč zajadral med neuvrščene, ampak tak je že ves čas in mu tega ne gre preveč zamerit. Seveda se kar pripravite na "spoved" in pokoro ki bo sledila. :twisted: Naj ne mislijo tisti, ki bodo jutri manjkali, da bodo pobegnili pred obljubljeno gnjavažo. :) Španska inkvizicija je šala za male otroke v primejavi z menoj. :)
Srečno! :twisted:

lp, Jusuf El'Rode
Uporabniški avatar
 softi
Jst pa ne pridem tečt, ne vampov pa čevapov jest, tortic tudi ne, pa špeh se mi sploh nabira, pa grlo me boli, pa glava tudi, pa še vseh širokozastavljenih ciljev nisem spedenala, ahhh... :cry:

Lepo se mejte, še kakega kuhančka namesto mene, pa pridni bit! Bom ob limoncah pa čaju, pa Angalu, ki bolj za en ***** gasi, spiritualno zraven.

:D
Uporabniški avatar
 Snezinka
pegaz napisal/-a:Mam še en predlog:
Sončka je že predlagala, da se dobimo bolj zgodaj. Moja večerja je v gostilni pod gradom, torej bi lahko bil vsaj na začetku z vami, če bi
začeli na gradu recimo ob 18.30.
....
Snežinka bi se nam pridružila ob 19.30 - midva si receva živjo in potem jaz letim naprej.
....

Eto, pokorno javljam, da bom prišla že prej :wink: ...če bo vse po sreči že ob 18.30 :!:
Kam pa to pelje, da bi si s Pegazom rekla samo živjo :twisted: . To pa ne :!:

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj,
pridem na grad ob 18.30 ali pa malo cez. Tokrat brez teka (zalresnegrevednovsehkrati. press).
lp :D
  • 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA