prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 bobr
Računamo lahko da nekateri sigurno pridejo.
Jaz še vedno nisem v redu z mojim prehladom in se še ne upam izzivat sreče. :cry: Mogoče se vam pridružim na čaju...
Uporabniški avatar
 izyemna
hoj,
ne glede na mraz, treba se je mal razmigat danes!
Jaz pridem :D
 luzr
Pridem malo bobra pozdraviti, da si do Dolskega opomore...
Če boste sploh še tam po pol deveti...
Potem me čaka nočna Rolada(?) ali kako se že reče temu teku :D .
Uporabniški avatar
 bobr
Do Dolskega ni problema, bom itak samo gledalec mogoče še glodalec če bo kaj za jest :wink:
Do pol devetih? Ne vem bomo videli.
K-Rožnik je ime teka in te teme če še ne veš! :lol: In ne izzivaj z nočnimi izleti da te ne bo kak medved kje počakal :--
Uporabniški avatar
 bobr
Lepo vas je bilo videti na analizi. Še dobro da nisem šel tečt ker nisem še najbolje. :?
Današnje slike.
Se vidimo v četrtek...
Uporabniški avatar
 bosti72
bobr napisal/-a:Lepo vas je bilo videti na analizi. Še dobro da nisem šel tečt ker nisem še najbolje. :?
Današnje slike.
Se vidimo v četrtek...

Ooooo vidim (no če me oči ne varajo), da vas je ze božiček prišel obiskat... :D ...zgleda ste bili res celo leto zeloooo pridni.... :D

Bobr čimprejšne okrevanje ti želim...te pa medrugim tudi že pogrešajo na body pumpu... 8)

V glavnem jest sem vam Golado že danes ogrel tako da boste imeli v Četrtek dobro pripravljeno predbožično progo... :D
 luzr
Medvedke nisem videl, bobr me tudi ni čakal skrit za drevesom; samo srne, zajci in bojda lisice...
Hm, če bobr ne bo preveč grizel bom malo zasmetil še naprej.
Odtekel sem predpremierno traso teka, ki se mu menda reče K-rožnik, čeprav ni k-rožnik, ker je krožnik ponavadi v oštariji ali prazen doma v omari...
Dokler tečem po predpremjerni in nikoli več uporabljani stezi, ker je nekaterim prestttttttrrrrrrmaaaa, gre pravzaprav za drugo variacijo na temo teka po Rožniku, Drenikovem vrhu, Tivoliju, Šišenskem hribu, Debelem hribu... In tako naprej, dokler se vam ne obrne želodček od branja blezgarij.

Torej sem rabil nekaj več, kot običajno. 72 minut z dvominutnim slaćenjem. Bilo je samotno, čeprav so se vsake toliko pojavljali neosvetljeni, večinoma tekajoči čudaki. Tudi v na manj osvetljenih stezicah. Samotno zaradi spominov, ki so se po dolgem času priplazili skozi temo.
Tokrat sem se komaj premagal in nisem prestrašil radovednega cucka, saj sta me lastnika zelo prijazno pozdravila že od daleč.

Manj prijetno srečanje je bilo na Cesti na Cankarjev vrh, kot se reče oficijelno poligonu za sproščanje retardiranih avtomobilistov.
Zelo negativni dražljaji zbujajo v meni misli, ki niso za ta prijazni forum.
Križevem pot, zlasti med obema zanikrnima oštrijama, je tlakovan s samimi potencijalnimi neprijetnostmi, kadar nisem v vaši družbi.
Eh, naslednjič se bom kar na haubo vlegel in poklical odvetnika...

Pa še tisto srčkano leseno vikend hišico v secesijskem slogu so odstranili z ovinka! Kam gre ta svet? :((((

Tekel sem kolikor se je kolenom zdelo, sestavljal stvari v glavi in delal na nožni tehniki. Na koreninicah po mostičkih sem si skoraj zvilže vsega hudega vajeni gleženj, se spotaknil na prečnoležeči koreninici in zdrsnil po vzdolžni.
Ampak dejansko je možno ob zvezdnati noči preteči celo pot brez osvetlitve. Izvzemši tiste trenutke, ko sem žaloval za izginulo elektronsko igračo in svetil na staro, dobro Certiniko.

Na makadamu so zabavne luknje in tisti dve v asfaltu pred neosvetljanim parkiriščem pri zološkem vrtu.

Namig, če komu koristi...Krožna pot med oštarijo v Mostecu in skakalnico je precej lepo osvetljena.

Definitivno moram teči s K-rožnikovci. Bistveno bolj zabavno.
Nazadnje spremenil luzr, dne 25 Dec 2007, 00:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Wega
Ampak res. Avtomobilov več kot v tronadstropni garaži BTC. Potem se je pa še vsak dvakat gor pa dol peljal ker tik pred vrati gostilne ni našel prostora.

Sicer pa je bilo lušnu. Smo tekal spet v dveh skupinah, v eni ta hitri v drugi pa jaz, kasneje pa se mi je pridružil še božiček.

Sem pa danes izjemoma šprical analizo. Bom naslednjič nadoknadil.
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

No kot božiček sem se pridružil Wegi in tako sva lepo na izi pretekla progo (bilo je pa kar precej hladno). Ker pritečem kar od doma in potem nazaj mi do sedaj še ni uspelo priti na analizo - ko se malo otopli... :wink:
 luzr
A je kdo za bolj zgodnji K-rožnik?
Mislim še sredi dneva, čeprav me ni pretirano strah teme :)) .
Uporabniški avatar
 softi
Tečt ne pridem, ampak bi pa prišla na after čaj, če bi kdo šel. Ne vem pa, če je Kresnička odprta.....

LP
:D
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz verjetno grem na zen klasičen tek ob 18:00.
After je lahko pri meni doma, Jakica je napekla 6 vrst peciva in moram to spravit v promet preden se zredim :lol:
Je še kdo za?
 luzr
N-j-a-m, n-jjjj-aaaaa-mmmm!!!!!!!!!

S polnimi usti sline javljam, sem za.
Čeprav bo tek ob pozni uri se bomo zabavno drsali skozi mrak :) ...

A Jakica pride na tek? ;)
Uporabniški avatar
 bobr
Dvomim da ona pride tečt, si je preveč dela naredila doma.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA