Naj tisti z moderatorskimi pravicami (Pegaz, Snezinka) prestavijo modrovanje kaj kdo bo, kdo česa ne zmore v: Vaši cilji in plani za sezono 2008
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... 691#113691
Vse od: še1PR, Objavljeno: 21. 12. 2007, 0:22 naprej.
Hvalimo bobra, ker je opozoril na našo malomarnost.
Predlagam kazen za tiste, ki se v zadnjem letu niso udeležili niti ene Golade in šikanirajo navdušene udeležence včerajšnjega zborovanja.
Da, tudi med nami se najdejo taki posamezniki, tovariši in tovarišice...
@tae Wink Twisted Evil Laughing
Najprej kej na Goldao prit', po'l pa guvort'.
Res, vsaj svoje plane bi prišel lahko zaupati. Grdo je tako oštevanje, nas navadnih smrtnikov z visokoletečimi upi.
Letos grem na K-rožnik, v Dolsko, v Tivoli, na Golado. Pa še kam bi šel smučkati in kolesariti za nekaj uric. Če mi to uspe v tem tednu, mi bo tudi v ostalih dvainpetdesetih kaj. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Napoved rezultatov in ciljev so ženske članice tajne policije TF iz mene izsilile. Uperjenih več parov oči, ki s strogim pogledom radovedno vrtajo. Povej, vse bomo izvlekle iz tebe, fantiček.
Vse kar sem izčvekal je bolj ali manj res... Seveda me nihče ni nič vprašal o bicikliranju in hribolazenju...
Še vedno iščem ekipo za trojke Wink . Interpretacija ocenjujočega roba omizja je iztrgana iz konteksta. Stenografinja, ki se sicer ji klanjam, je nekoliko priredila izjavo Izyemne in Sončke...
Vsi, ki smo tam bili, vemo, kaj je bilo povedano in ponovljeno.
Zanimivo je, moje izjave so vedno nekoliko drugače razumljene.
Drugič kar z otroki pridite, se bodo lahko skupaj igrali. Bom manj fasal od nevarnega petletnika.
@Sončka: Našel sem eno paličico Brinove igračke, Ne vem ali je to v stilu tistih robčkov, ki so jih princeske spuščale... Sedaj imam izgovor, za vnovično srečanje.
Naslednje delovno srečanje Goladne ekipe TF bo treba zabeležiti na avdiovizualne medije. Magnetogrami ne lažejo...
Če bo bobr upal naložiti nekolikanj nenavadne posnetke, nastale v neki birtiji...
Kaj se je dogajalo bomo tako opravljali še celo naslednje leto, zato samo na kratko Mr. Green
Malo me je zvijalo, ker sem šprical neko drugo "obveznost", za kar mi bo še žal. zato sem stresal toliko več ciničnih pripomb in se zelo nasmejal.
Zanimivo... Tekači pa taki. Večina je prišla tako elegantno napravljenih, kot bi bila grajska poroka. Rahlo zlobna grajska gospoda in dame, deloma zadržane.
Sram me je pomisliti, jaz v tistih tekaških capah. Samo še kapica s tremi cofki mi je umanjkala. Potem bi bil videti kot pravi dvorni norček. Ambient enkrat spodoben, če bi imel zeleno majico in klobuček bi se zlahka vživel v vlogo grajskega gospodiča. Pajkice zelo stimulativno delujejo pri tem...
Če nas ne bi tako zgodaj pozvali k plačilu prispevkov za hausbal, bi utegnilo biti živahno.
Tista brozga, ki so jo zaračunali za vročo čokolado. Take barabe bi jaz namakal v vrelem olju in vsakodnevno mučil v grajskih kleteh.
Bolj veselo smo nadaljevali v neki čevapđinici lučaj od goladarske trase.
Na videz povsem užitnih zadev, ki sodijo v prvinsko prehrano srednjeveških ljudstev, smo se lotili s priborom. Celo moja nagnusnost je zahtevala nož. Tako sem lažje izcejal brozgo med plastmi nečesa, kar je bilo včasih listnato testo.
Oziroma sladkano vodico, kot me je poučila izjemno huda deklica. Dasiravno sploh nisem ničesar zlobnega mislil.
Njena soseda ni mogla nehati s ciničnimi, črnohumornimi dovtipi, ki bi jih bil vesel vsak zloben komedijant s trenutnim pomankanjem idej. Se priporočam še za naslednjič.
Nasploh je ženski del občestva hudo prezebal, saj smo jim nevede dodelili neprijetno hladno mesto ob oknu zanikrnega plastičnega zmskega vrta.
Na drugi strani je, namesto tega, nekaj zaudarjalo direktno iz kanalizacije, zato si kljub bobrovemu nagovarjanju nisem upal naročiti prebranca.
Najbolj divja tekačica je veselo nagibala egipčanski napoj iz stekleničke.
Za dodatno pestrost so poskrbeli že prej navzoči moški člani udarne edinice TF, za katere ne vem ali bi jih imenoval Krpani ali Tarzani. Vsekakor so delovali zelo nevarno.
Ko se mi je dozdevalo, zgodaj bom doma, se je noč šele začela.
Naprej je bilo treba nevesto prenesti od koder je prišla, nato se je zgodil čudežni klic in ekipa kkkkkkkrrrrrožžžžžžnnnnnkkkkkkka (saj se tako napiše, bobr?) je nadaljevala razvrat. Prav zabavno smo žingali, tokrat nič swingali dokler nas niso še od tam napodili.
Da nas "Jane" in njena mišičasta moška družba niso hoteli opaziti verjetno ni kriv nogomet...
Pohvaljen sem bil ker nisem plesal po mizah, samo malo pod njimi in s spuščenimi iberhozami med njimi. Edino tako mi je uspelo vzbuditi pozornost simpatične bjonde za nekaj sekund.
Še žal vam je lahko, ki ste nas zapustili. Vzemite si za zgled žurersko žival, bobra, ki je prevozil jurja kilometrov, žurancal na čardaš, spal eno urico nadaljeval đurko z nami...
Vsi, ki vas nisem omenil niti posredno, mislim na vas, lepo ste me prenašali. Se vidimo na tekih.