prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 softi
Pokorno se javljam na dolžnosti :D .

Cilji in plani? Pa poglejmo....

1. smejat se vsakodnevno v čim večjih količinah (po navodilu Še1Pr, ona to res obvlada)

2. če se bom tolk smejala eno polovico zdravja že mam

3. drugo polovico zdravja bom, z nasmeškom št. 5, dobila med vsakodnevno rekreacijo, ki vključuje različne športne zvrsti in panoge (namizni fuzbal vključen!)

4. in ker bom tolk zdrava, bom lažje spravla kile dol in potem bom hitrej športala in lažje sledila kakim čednim, simpatičnim, fejst fantom v oprijetih pajkicah :ignore: .

5. kam, s kako hitrostjo, s kom...to bomo pa še vidl, predpogoj so izpolnjene zgornje 4 točke.

Tako. To so moji plani za letos. Delam po načelu "Uzem si ga na izi" , make your life simple, pa še kak bi se našel....

Bodite pridni, radi se mejte, pa tako kot pravi A. veliko se smejte. Dobitna kombinacija, sigurno!

Mirno leto želim

:D
 kovit
a sem dobr popucu ?:) fantje (nekateri) ne bit taki...
Nazadnje spremenil kovit, dne 22 Dec 2007, 23:06, skupaj popravljeno 2 krat.
 luzr
Naj tisti z moderatorskimi pravicami (Pegaz, Snezinka) prestavijo modrovanje kaj kdo bo, kdo česa ne zmore v: Vaši cilji in plani za sezono 2008
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... 691#113691
Vse od: še1PR, Objavljeno: 21. 12. 2007, 0:22 naprej.

Hvalimo bobra, ker je opozoril na našo malomarnost.

Predlagam kazen za tiste, ki se v zadnjem letu niso udeležili niti ene Golade in šikanirajo navdušene udeležence včerajšnjega zborovanja.
Da, tudi med nami se najdejo taki posamezniki, tovariši in tovarišice...

@tae Wink Twisted Evil Laughing
Najprej kej na Goldao prit', po'l pa guvort'.
Res, vsaj svoje plane bi prišel lahko zaupati. Grdo je tako oštevanje, nas navadnih smrtnikov z visokoletečimi upi.

Letos grem na K-rožnik, v Dolsko, v Tivoli, na Golado. Pa še kam bi šel smučkati in kolesariti za nekaj uric. Če mi to uspe v tem tednu, mi bo tudi v ostalih dvainpetdesetih kaj. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Napoved rezultatov in ciljev so ženske članice tajne policije TF iz mene izsilile. Uperjenih več parov oči, ki s strogim pogledom radovedno vrtajo. Povej, vse bomo izvlekle iz tebe, fantiček.
Vse kar sem izčvekal je bolj ali manj res... Seveda me nihče ni nič vprašal o bicikliranju in hribolazenju...

Še vedno iščem ekipo za trojke Wink . Interpretacija ocenjujočega roba omizja je iztrgana iz konteksta. Stenografinja, ki se sicer ji klanjam, je nekoliko priredila izjavo Izyemne in Sončke...
Vsi, ki smo tam bili, vemo, kaj je bilo povedano in ponovljeno.
Zanimivo je, moje izjave so vedno nekoliko drugače razumljene.

Drugič kar z otroki pridite, se bodo lahko skupaj igrali. Bom manj fasal od nevarnega petletnika.
@Sončka: Našel sem eno paličico Brinove igračke, Ne vem ali je to v stilu tistih robčkov, ki so jih princeske spuščale... Sedaj imam izgovor, za vnovično srečanje.

Naslednje delovno srečanje Goladne ekipe TF bo treba zabeležiti na avdiovizualne medije. Magnetogrami ne lažejo...
Če bo bobr upal naložiti nekolikanj nenavadne posnetke, nastale v neki birtiji...

Kaj se je dogajalo bomo tako opravljali še celo naslednje leto, zato samo na kratko Mr. Green
Malo me je zvijalo, ker sem šprical neko drugo "obveznost", za kar mi bo še žal. zato sem stresal toliko več ciničnih pripomb in se zelo nasmejal.

Zanimivo... Tekači pa taki. Večina je prišla tako elegantno napravljenih, kot bi bila grajska poroka. Rahlo zlobna grajska gospoda in dame, deloma zadržane.
Sram me je pomisliti, jaz v tistih tekaških capah. Samo še kapica s tremi cofki mi je umanjkala. Potem bi bil videti kot pravi dvorni norček. Ambient enkrat spodoben, če bi imel zeleno majico in klobuček bi se zlahka vživel v vlogo grajskega gospodiča. Pajkice zelo stimulativno delujejo pri tem...
Če nas ne bi tako zgodaj pozvali k plačilu prispevkov za hausbal, bi utegnilo biti živahno.
Tista brozga, ki so jo zaračunali za vročo čokolado. Take barabe bi jaz namakal v vrelem olju in vsakodnevno mučil v grajskih kleteh.

Bolj veselo smo nadaljevali v neki čevapđinici lučaj od goladarske trase.
Na videz povsem užitnih zadev, ki sodijo v prvinsko prehrano srednjeveških ljudstev, smo se lotili s priborom. Celo moja nagnusnost je zahtevala nož. Tako sem lažje izcejal brozgo med plastmi nečesa, kar je bilo včasih listnato testo.
Oziroma sladkano vodico, kot me je poučila izjemno huda deklica. Dasiravno sploh nisem ničesar zlobnega mislil.
Njena soseda ni mogla nehati s ciničnimi, črnohumornimi dovtipi, ki bi jih bil vesel vsak zloben komedijant s trenutnim pomankanjem idej. Se priporočam še za naslednjič.
Nasploh je ženski del občestva hudo prezebal, saj smo jim nevede dodelili neprijetno hladno mesto ob oknu zanikrnega plastičnega zmskega vrta.
Na drugi strani je, namesto tega, nekaj zaudarjalo direktno iz kanalizacije, zato si kljub bobrovemu nagovarjanju nisem upal naročiti prebranca.
Najbolj divja tekačica je veselo nagibala egipčanski napoj iz stekleničke.
Za dodatno pestrost so poskrbeli že prej navzoči moški člani udarne edinice TF, za katere ne vem ali bi jih imenoval Krpani ali Tarzani. Vsekakor so delovali zelo nevarno.
Ko se mi je dozdevalo, zgodaj bom doma, se je noč šele začela.

Naprej je bilo treba nevesto prenesti od koder je prišla, nato se je zgodil čudežni klic in ekipa kkkkkkkrrrrrožžžžžžnnnnnkkkkkkka (saj se tako napiše, bobr?) je nadaljevala razvrat. Prav zabavno smo žingali, tokrat nič swingali dokler nas niso še od tam napodili.
Da nas "Jane" in njena mišičasta moška družba niso hoteli opaziti verjetno ni kriv nogomet...
Pohvaljen sem bil ker nisem plesal po mizah, samo malo pod njimi in s spuščenimi iberhozami med njimi. Edino tako mi je uspelo vzbuditi pozornost simpatične bjonde za nekaj sekund.

Še žal vam je lahko, ki ste nas zapustili. Vzemite si za zgled žurersko žival, bobra, ki je prevozil jurja kilometrov, žurancal na čardaš, spal eno urico nadaljeval đurko z nami...

Vsi, ki vas nisem omenil niti posredno, mislim na vas, lepo ste me prenašali. Se vidimo na tekih.
Nazadnje spremenil luzr, dne 21 Dec 2007, 17:21, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
 bobr
Dober dan vsem. Vidim da ste pošteno zasmetili goladno temo in nekateri ste celo zašli z poti. Vsem ki planirate in si želite deliti mnenja se izpovejte tukaj golado pa pustite kjer je (golovec-ljubljana-slovenija za tiste ki tega ne veste :)).
Zdaj pa nazaj ON TOPIC. :!:

Včeraj smo obeležili goladno novoletno srečanje. Kako to izgleda? Predvsem zabavno in pestro 8). Planiranje in analiziranje je običaj a imeli smo tudi zabavne krožke. Tukaj moram pohvalit Luzerja za odlične komedijantske nastope in spektakularne razlage o svoji izbirčnosti 8).
Velika pohvala alji :cast: za izjemen spomin in odlično poročanje. Pegazu za uvodni govor in rajcanje s SLR mašinerijo. Climber-z hvala tebi ker si nas vse prekašal s svojimi življenskimi zgodbami :cry:. Hvala ostalim udeležencem za družbo...
In potem so nas nagnali z gradu. Pot nas je nanesla na čevape 10v1/2 kjer smo zasedli cel lokal :lol:. Meni se zdi da smo pojedli vse čevape ki so ostali ta večer. Luzerjeva baklava je vsekakor požela največ nasmeškov ha ha. Čvek in debate so letele in glej ga zlomka spet nas ven mečejo. Nekateri se opogumimo in gremo v mesto. Sklenemo da je svinjsko mrzlo da bi stali zunaj ob štantih pod plinskimi jurčki. Zavijemo v knafljev in se usidramo v cuttyu.
Od tu naprej je šele bilo pestro kot pravi luzr. Prva runda kuhančka je lepo pogrela naša mrzla telesa. Za drugo nekateri pravijo da je bila kisla a jaz vam še vedno pravim da je to bil kriv gospod Wrigley :wink:. Nenadoma me prešine "čakaj a ni to goladna novoletna zabava al kaj, zakaj smo potem tukaj sami krožniki :oops:?". C c c izvirni goladarji ste čisto zaspali še dobro da smo držali golovec pokonci drugače bi se sesedel :!:. No in tako se je zopet čvekalo in :piti: vse dokler ans niso že 3jič vrgli ven in to kar mimo šanka preko gajb popite brozge. Ah ja. Meni je šele začelo dogajat a drugi so imeli dovolj. Noč je bila še mlada sam smo moral iti domov...
Luzr o mojih decemberskih (predvsem antišportnih) podvigih se mogoče kdaj še razpišem. Tistih 1000km preko noči in skoraj povoženega schengna ni bilo še nič :lol:

Nekaj utrinkov z after partya:
Slika
Luzerjev samoportretni komentar #1: Sej sm kr luškan!

Najdeni Krožnik je bolj provokativna simbolika sredi goladne novoletne žurke ha ha:
Slika
Luzerjev samoportretni komentar #2: OOO kok sem si jst ušeč!

Za outsiderje, ja Luzr je "spaka" na sliki in to je normalno za njega. Ne, on je bil pravi gospod in ni nič %vol spil. Imamo na voljo tudi audio posnetek after party dogajanja a se bojim da ni za vsesplošno publiko. O tem enkrat drugič...

Dana nam je zelo žal ker nas tvoj radar ni opazil ob izhodu z zadnje postojanke. Čudi me kako da nas nisi videla ko pa smo bili glasni za cel lokal :wink:. Men se zdi da si ti kakega kerlca uočila in nas namerno spregledala aaa, kar priznaj

Še to:
Tisti ki niste sploh prišli vam je lahko žal.
Tisti ki ste pobegnili z analize vam je tudi lahko žal.
Tisti ki ste zamudili after party vam je še posebej lahko žal :twisted:
Tisti ki ne verjamete in mislite da nakladam se sami prepričajte ob kaki drugi priložnosti.
Tistim ki ne verjamete našim ciljem bomo že dokazali kok nas je v pajkicah :--

P.s.: ostali fotografi čakamo vaše prispevke.
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

lepo ste tole napisali, povedali in si zamislili!
Načrti so smeli, družba dobra, vse je torej na svojem mestu!
Nobenih načrtov ne bomo brisali, ker je bil smisel tukajšnje debate prav to - zapis ciljev. (Kovit, lepo si pospravil za sabo. :) )

Nam vsem želim veliko sreče in uspeha pri uresničevanju zastavljenega, predvsem pa veliko zabave pri tem in predvsem druženja.

Teče lahko vsak sam zase, na Forum pa pride zaradi družbe.

Vsem vam želim lepe praznike in upam, da se vidimo na četrtkovi Goladi!

Lep let v novo leto,
vaš Nadvojvoda Pegaz :)
Uporabniški avatar
 dannae
Goladarji, a mate za dons kakšne goladarske plane? Če ne, jo bom mahnila rajš na kuhanca k Mačku... :oops: Mal sem se polenila... Sej veste, medvedke pa zimsko spanje... Vsak izgovor za netekanje mi pride prav...(donsGoladeNiInGoladnikovInGoladarkTudNePress)
Torej punce, fantje, a kdo pride? Al ste letošnje tekanje zaključili na Dolskem?

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 Laufer
Jaz imam trden namen, da se pojavim, saj sem bil zadnjič 01.11.2007. :oops: , tako da vsaj dostojno zaključim leto.
Iz dobro obveščenih virov sem dobil informacijo, da nas pride obiskat tudi Božička MojcaZ.

Se vidimo !
Uporabniški avatar
 pegaz
Kako dolsko, o čem ti to?

Golada je bolj gorsko, torej Gorada.
Jaz pridem, za druge pa ne vem čisto prav. Torej? En tak luuušten trening pred tekom Bodičkov?

Eggy je rekla, da ziher pride (?)

Še kdo?
Ajde, akcija, ne samo potice trpat!

LL Pegaz da Motivator :)
 luzr
N'č alkohola dannae!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pridem napoto delat'. Ke v zadn'e vrste.
Osamnaestčasova...
Uporabniški avatar
 milkec
Je že Laufer tako lepo napisal... Imam nekaj neopravičenih izostankev, vendar bi se pa rad lepo poslovil od leta 2007!

Torej pridem!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Se bom potrudil, da pridem (90%) press.
Uporabniški avatar
 bobr
Brez najave sva uletela z matejo in v blagem drnu smo pretekli do cilja. Drselo je na nekaterih koncih še huje kot na rožniku.
V cilju smo bili deležni negativnega presenečenja :evil:. Razy je imel smolo in pritekel k avtu z razbito šipo. Objestneži so pobrali na hitro kar je bilo na voljo in itak jih ne bomo nikoli našli. Klic na 113 in sledi čakanje...
Analiza kakor je zvodenela že samo če pomislimo na kako popivanje je bila vseeno pozitivna :wink:. Ob čakanju civilista s policijsko značko nas je 6 izmenjevalo topoloto v bogem prikurjenem Cliotu II :lol:. Razy je delil modrosti pridobljene z branjem knjige zen, namesto da bi bemtil kot ostali. Luzr je zopet dobil razlago zakaj ga dekline nečejo v trojkah.
Ah ja, lep večer če odvzamemo neprijeten dogodek v cilju.
Pegaz pogrešal smo tvoja krila, mogoče bi z zraka lažje opazil nepridiprave :).
Uporabniški avatar
 pegaz
Razy, ful smola!! :(

Meni se je včeraj podrl načrt, ker so me nepričakovano zvlekli na koncert Anje Bukovec. (nisem se preveč upiral, in imel sem prav!)
Ampak danes pa ziher pridem na Bodičkov tek!

Si rekel, da drsi? Je torej čas, da končno nabavimo derezice?

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 bobr
Ma ne vem če je res že čas za derezice. Kakšne goratexice ali inov8ke bi bile bolj kos nalogi sam klinc ko smo eni trmasti in vztrajamo s cestnimi podplati :oops:. Saj če še kaj snega napada bo treba čimprej vnovčit bližjo razprodajo...
Uporabniški avatar
 milkec
pegaz napisal/-a:Ampak danes pa ziher pridem na Bodičkov tek!

Će se ne motim, si to že večkrat rekel, nazadnje ravno za včeranjšnji Golado! :D
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA