Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

letos sem prvič tekla na tej prireditvi, nasplosno kjerkoli, moram jo res pohvaliti, zelo sem navdušena, malo me je edino motilo, ker ni bilo jasno označene proge (se posebej kje se gre na 5.8 in kje 7.3) kaj hitro si se lahko zmotil...
juhu dobrodelnost!!!
se bolj sem postala navdušena nad tekom, hvala ti moj Matjaz za vso motivacijo ter da sem sploh začela teči :oops:
Uporabniški avatar
 matec
jaz se pa nisem moral udeležiti tega teka :(

lp jure :D
Uporabniški avatar
 veter v laseh
Zanimiva in lepa prireditev. Toliko lučk in božičkov že dolgo ni bilo na Rožniku.

Tek v dolžini 7,3 km je bil zelo avanturistična zadeva, posebej ob spustu na Drenikovem vrhu ter ob prihodu v Tivoli.

Še pridem drugo leto. Odlično.
Uporabniški avatar
 milkec
veter v laseh napisal/-a:Zanimiva in lepa prireditev. Toliko lučk in božičkov že dolgo ni bilo na Rožniku.

Po moje jih še nikoli ni bilo! :twisted:
Uporabniški avatar
 BoF
Jutri reportaža na sredini najbolj branega dnevnika v Sloveniji (upam, da bodo Pegaza dali poleg nagice... :roll: )

Hvala MatjazV in Žiga za pomoč (fotki)

A kako je bilo... Odlomek:

...Navkreber smo sopihali družno, se podpirali na poledenelih strminah in grizli z naglavnimi lučkami skozi temo. Da bi se kdo izgubil in žalostno kričal iz temne gmajne, ni bilo slišati. Mimo gostilne vrh Rožnika se je pot obrnila navzdol, in postalo je ledeno, da bolj ne bi moglo biti. Tekači smo previdno stopicljali navzdol, mudilo se ni nobenemu, nekateri pa so med tekom tudi sedli. Na zadnjo plat, ko jim je vzelo noge...
 cimi
Tut jst sem se na teku mel zlo fajn :wink: Bilo je prekrasno tečt, nad tisočerimi lučkami Ljubljane 8) carsko ni kej 8)

:wink: rdeči noski :wink:

lp :juhuhu:
Uporabniški avatar
 marusap
Hja, da je kapic in številk zmanjakalo, sem kriva jaz - Maruša. Glede na udeležbo iz prejšnjih let si nisem niti drznila pomisliti, da vas bo prišlo toliko. 380 tekačev in 2205 zbranih evrov je totalno presenečenje in lahko se vam le globoko priklonim.
Drugo leto naročim 700 kapic (še dobro, da Božiček ni žrtev modnih zapovedi in da ne menja garderobe vsako sezono), pa me presenetite, če si drznete ;)
Sicer pa ... hvala Ero! Vem, da imaš odlične pomočnike, ampak tako množico pripeljat v 'enem kosu' v cilj, je pravi podvig.

Drugo leto v center! Si zaslužite, da vas vidijo!

M
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Tudi jaz sem si zadnje dni leta popestril s tem tekom in res je bilo prav prijetno teči v vzdušju tako nabitem s pozitivno energijo. Glede na to, da sem tokrat prvič sodeloval, sem bil mnenja, da bi morali teči skozi center Ljubljane. Toda, ko sem gledal nazaj na svetlikajočo se kolono, ki se je vila proti vrhu Tivolija in naprej po nočni naravi, sem bil navdušen. Ne vem, če se ne bi ta čarobnost v mestu izgubila :?

Vsaka čast organizatorjem in pa seveda vsem, ki ste se udeležili in prispevali v dober namen 8)
 NeMiran
Pozdravljeni!

Tudi naša družina je ostala brez kapic. Razočarana je bila predvsem hčerka, ki je tek - hojo z božički komaj, komaj dočakala, potem pa...

Povsem razumem, da je bil odziv nepričakovan in vas je udeležba presenetila. Malce težje pa razumem, da se v množici odraslih "božičkov" ni našlo nekaj pravih božičkov, ki bi darovali svoje kapice najmlajšim udeležencem in jim tako naredili nepozabno vselje.

Če se bo letos tek zgodil skozi center sem prepričan, da bodo imeli "božički" možnost, da postanejo pravi božički.
Uporabniški avatar
 BoF
marusap napisal/-a:Hja, da je kapic in številk zmanjakalo, sem kriva jaz - Maruša. Glede na udeležbo iz prejšnjih let si nisem niti drznila pomisliti, da vas bo prišlo toliko. 380 tekačev in 2205 zbranih evrov je totalno presenečenje in lahko se vam le globoko priklonim.
Drugo leto naročim 700 kapic (še dobro, da Božiček ni žrtev modnih zapovedi in da ne menja garderobe vsako sezono), pa me presenetite, če si drznete ;)
Sicer pa ... hvala Ero! Vem, da imaš odlične pomočnike, ampak tako množico pripeljat v 'enem kosu' v cilj, je pravi podvig.

Drugo leto v center! Si zaslužite, da vas vidijo!

M

Tekaški Forum ima svoj power... Saj, saj... Smo od :twisted: :!: :!: :!: Koliko si rekla naslednje leto? 700? Hja... Se potrudimo,ane, ane :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
 BoF
NeMiran napisal/-a:Pozdravljeni!

Tudi naša družina je ostala brez kapic. Razočarana je bila predvsem hčerka, ki je tek - hojo z božički komaj, komaj dočakala, potem pa...

Povsem razumem, da je bil odziv nepričakovan in vas je udeležba presenetila. Malce težje pa razumem, da se v množici odraslih "božičkov" ni našlo nekaj pravih božičkov, ki bi darovali svoje kapice najmlajšim udeležencem in jim tako naredili nepozabno vselje.

Če se bo letos tek zgodil skozi center sem prepričan, da bodo imeli "božički" možnost, da postanejo pravi božički.

sori, nisem vedel, nisem slišal! Pošlji po ZS naslov, jo pošljem svojo. Oprano, da se razumemo :!:
Uporabniški avatar
 kustus
lp

tud for me dam svojo, za otroke vse naredimo.
 NeMiran
Hvala za odziv!

Za letos je Božičkov dovolj. Kljub temu, da ni bilo kapice, je hčerka zjutraj pri naštevanju lepih dogodkov, ki so se ji zgodili med prazniki, med prvimi omenila prav Božičkov tek.

Srečno do prihodnjega teka!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA