Darja napisal/-a:50cent, super slike, ampak kam, za božjo voljo, si zlezel za panoramske posnetke????
Jaz nisem nikamor lezel

Lp

Darja napisal/-a:50cent, super slike, ampak kam, za božjo voljo, si zlezel za panoramske posnetke????
marčni zajec napisal/-a:marčni zajec napisal/-a:včeraj sem bil pri zdravniku, zaenkrat nič dobrega. čakam še na slikanje z magnetom, tekaška oprema pa je do nadaljnega v omari. to je to.
(se pa lahko vozim s sobnim kolesom. ja, pokam od veselja)
marčni zajec napisal/-a:marčni zajec napisal/-a:marčni zajec napisal/-a:včeraj sem bil pri zdravniku, zaenkrat nič dobrega. čakam še na slikanje z magnetom, tekaška oprema pa je do nadaljnega v omari. to je to.
(se pa lahko vozim s sobnim kolesom. ja, pokam od veselja)
povedal bi samo, da sem izkoristil dobroto prijateljev in so me že poslikali z magnetom in tudi pri ortopedu sem že bil. delno počen meniskus in malo natrgane vezi. ampak (zaenkrat še) ne bi operirali. nič pretiravat, vozit kolo in če ne bo bolelo, lahko počasi tudi začnem tečt, ampak po občutku. če ne bo šlo na boljše bodo pa morali od blizu pogledat je rekel.
EčO napisal/-a:Vreme in vsa oranizacijska ekipa res enkratnoLahko rečem same presežnice. Ni bilo stvari, ki bi jo pogrešal. Res še enkrat hvala vsem!
Družba tudi čudovita! Edina škoda, da sva zelo hitro zapustila analizo! Ampak naraščaj naju je težko pričakoval. Unec pa tudi ni ravno za prvim ovinkom.
Moj tek pa! Zadovoljen zelo! Končno mi je letos uspelo sestaviti en tek da sem z njim res zadovoljen! Mi je šlo zelo fino. Uspelo mi je narediti 62 krogov, kar je nakoncu zneslo tretjo najdaljšo razdaljo in zdaj lažje razumem Tae-ta. Občutek je res zlo fajn, neglede na to, da so nekateri hitri fantje tale tek vzeli bolj za trening kot pa zares. Če drugega ne odtehta to, da sem zelo zadovoljen sam seboj. Danes ne čutim nobenih posledic, in tudi včeraj sem tekel z lahkoto in na koncu bi lahko v takem tempu odtekel še kakšen kilometer. Če pa zraven prideš še na stopničke..... Kaj češ lepšega!
Še enkrat res same pohvle vsem in druo leto obvezno spet!
P.S.: Vsem pohvalam oranizatorju in družbi se pridružuje tudi Olii, navkljub poškodi, zaradi katere je predčasno prekinila.
P.S.2: Klopotec upam, da nisi zameril mojemu medklicu pri tvoji razglasitvi!!
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA