prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

luzr
Malo vmešavanja v organizacijske sfere... :oops:
K-Rožnik danes bo! Ob 1800. :D
Tako je napovedal bobr...
Uporabniški avatar
 bobr
Seveda, danes je tradicionalni K-Rožnik da lepo začnemo novo leto s tekom. Komaj čakam saj moram sprobat gore-tex adidaske ki sem jih včeraj kupil s popustom :hehe:. Poletne superge so postale kot drsalke v hrib...

:piti: bo tudi! Še je praznik kot prejšnji teden tako da se dobimo pri nama z jakico. Več o tem na samem teku.

P.s.: Veliko zdravja in uspehov v novem letu 2008.
Uporabniški avatar
 Sončka
Super, super, super.
Tale nov let je pač treba začet s tekom, da bo potem tako čez celo leto...
Pa še do sedaj se nisem utegnila pojavit na Krožniku, se že veselim.
Lp, I.
Uporabniški avatar
 veter v laseh
K-Rožnik prihajam.
 tamt
Ravnokar prispela v lj... ravno še dovolj zgodaj, da se pojavim na K-Rožniku :D ; in odtečem v 2008!
Komaj čakam. Se vidimo :D
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Drugič na Krožniku :mrgreen: (teku, ne pečen kot hrana).
V drugi hitrostni podskupini štirih smo dolgo sledili vodilni trojki,
na vzpončkih pa se nam ni več dalo pospešeno dihati (saj je vendar novoletni čas) in smo odzenali pod Luzerjevim vodstvom (obvladam progo press).
Preiskusil derezice, čeprav je bil teren pretežno nedrseč in "zvozljiv" .
Po končani (variantni) krožni poti je sledila analiza pri Bobru in Jakici, :piti: :toast: :cast1: :beer: :heart tako da smo se v bazo vrnili v poznih nočnih urah (siti in napiti).
Še bomo tekli. Prvih (dobrih) 9 km je že.
Krožnik je tudi OK. Golada je sicer boljša (provokacija press, se hecamo, obe progi sta boljši). :wink:
 tamt
Na prvem letošnjem K-Rožniku se nas je zbralo 7 tekačev. Na posameznih delih je kar drseč tale krožnik, ampak ni prehudo; se da odtečt brez večjih problemov tudi v povsem poletnih supergah... preizkušeno :) :!:
Za analizo sta tokrat poskrbela bobr in jakica, ki sta z nami delila svojo kuhinjsko mizo, ki je bila (zahvaljujoč jakici in njeni prvovrstni postrežbi :!: ) kar naprej polna hrane; seveda smo pojedli vse kar se je znašlo pred nami :D in nazdravli novemu letu s kozarčkom šampanjca; vse to je bil razlog, da smo se kar dolgo zadržali (upam da ne predolgo :roll:); jakica nas je pač preveč razvajala, da bi se komu mudilo domov :D :wink: .
Uporabniški avatar
 dannae
Ja, analiza je definitivno uspela. Najlepša hvala Jakici za mizico pogrni se. Tud če nisi lačen se težko upreš... :roll:
Lepo vas je bilo videt in :toast: :piti: ...
Upam, da kmalu uspem kakšen Krožnik odtečt z vami.

Pozdravček
D
Uporabniški avatar
 Sončka
Ja, tale Krožnik je res fajn. :heart Proga je ravno prav vzpenjajoča se, ne preveč in ne premalo (premalo je seveda bolj dobrodošlo :roll: ).

Smo se pa razdelili v dve skupini, kar je čisto ok, samo da ni kdo sam ostal v tisti temi (ja, saj vem Bobr, ti greš sam tudi sredi noči, brrrr).

Analiza je bila odlična, vsaka čast prijaznima gostiteljema (je padel tudi predlog, da bi kar redno analizirali pri Bobru, pa je bil preslišan... :wink: :lol: :lol: ). :arrow: Samo hec.

Uživajte, pa se kmalu spet vidimo, če ne na Krožniku, pa na Goladi. Naj omenim, da je zame tečt v družbi popolnoma nekaj drugega, kot pa če bi tekla sama.
Lp, I.
Uporabniški avatar
 bobr
O ja lušno je bilo na teku kot na analizi. Prvi smo kljub mojem trebušnem jamranju :cenz:, ledeni progi in mrazu pretekli v 52 minutah.
After je pri nama vedno okusen 8). Ne sončka nismo preslišali. Se bomo zmenili sproti...
Se vidimo kmalu.
 luzr
K-Rožnik je bil prvega prosinca 2008. Umirjenih 61,5 min pri temperaturi -2 stopiniji.
Šlo mi je pošastno zanič, torej še slabše kot ponavadi. Golensko mišičevje se je v nekaj dneh navadilo zabušavati in zelo pogreša ogrevalno-raztezne vaje. Celo pot sem se komaj vlekel s povprečno 150 utripi.
Družbo mi je delal tekmovalec iz ekipe Volvo-Canondale, ki nas je speljal na kriva pota, čez, tudi meni ljubše mostičke. Žal je kasneje zavrnil vabilo na analizo :shock: :roll: .
Družno, z Razyjem in Sončko, smo se prebili iz ledenega obroča.

Analiza v ilegalnem, meni zelo ljubem, gostišču je bila neznansko prijetna.
Po degustaciji francoskih sirov, delov nekega prasca (ne mene) in severnomorske ribe, z olivami, slivami in rozinami naju gostitelja nista takoj pustila domov.
Od vsega dobrega sem imel sistolični pritisk 150mm Hg, kar se lepo ujema s srčnim utripom. Sokriv je verjetno natanko en palec penečega.
 cujo
Cel spust s Šišenskega hriba so bili glavna tema pogovora mostički. Telebajsek je zato v stanju "kaj mi je tega teka treba bilo" le podzavestno vključil avtopilota. :lol: :lol: V bodoče bo bolj poslušal napotke vrhovnega vodje .

Drugače pa je bilo lepo in se še pridružim (sam bi hitro našel kakšno bližnjico).

Lp
Uporabniški avatar
 bobr
Si kdo upa danes odtečt eno klasiko po rožniku? :rol:

Baje da bo tudi after v casa d' bobr&jakica!
Uporabniški avatar
 bosti72
bobr napisal/-a:Baje da bo tudi after v casa d' bobr&jakica!

Točila bosta pa vodo in limonado! Hrane ne bo :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
bosti72 napisal/-a:
bobr napisal/-a:Baje da bo tudi after v casa d' bobr&jakica!

Točila bosta pa vodo in limonado! Hrane ne bo :lol:

Pridi in se prepričaj kako to zgleda. Ha ha ne moreš ker pomojem spet delaš!
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA