Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kakšno je vaše mnenje o progi?

Težka
11
31%
Lahka
2
6%
Ravno pravšnja
17
49%
Prekratka
5
14%
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
NIGHT_RIDER napisal/-a:Palice ja ali ne? Kako je hitreje glede na teren?

Obvezno palice :wink: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 jonas
Veggie napisal/-a:
Konkurencija je jaka ...in tak je tudi prav :lol:

predvsem odkar se je opremila z najprimernejšo tekaško tehnologijo :wink: - povpraševanje po šprintarcah v mb je največje doslej :shock: (naj dvigne roko tisti, ki NI nabavil šprintarc v zadnjem mesecu :twisted: )

Govori se samo še o...............špicih :roll:

kot vidim se je debata obrnila na bolj tehnične pripomočke :lol:
se mi zdi zanimivo, da uporabljajo (šprintarice,žeblje,..) prav tisti, ki so najboljši in jim kaj takega ni potrebno :idea: (morda iz strahu :lol: )
sam vem, da sem z svojimi težkimi salamonkami (brez žebljev :lol: ), pijačo in anorakom v žepu dokaj konkurenčen, tako da se ne obremenjujem preveč z obutvijo,... sicer pa nismo na atletski stezi :lol: :lol:

NIGHT_RIDER napisal/-a:Palice ja ali ne? Kako je hitreje glede na teren?

mislim da si z njimi oz.brez enako hiter :wink:

8.Teden v nedeljo 20.1.2008 on 9.30h
Uporabniški avatar
 50cent
semjul napisal/-a: Kakšen je kaj teren ta teden, glede na to, da nas zna v nedeljo greti sonce, me zanima podlaga, je še kaj snega proti vrhu?

Zdravo :)
Pravkar prišel iz proge...do zadnje strmine ni snega nič več...na zadnji strmini pa ga je le za vzorec. Je pa blato, ker se vse topi, se mi zdi, da je še bolj zahtevno, saj sem danes lepo plesal po progi sem in tja :? (slabaobutevpress :oops: ).
Mi ko smo med zadnjimi bomo imeli težko delo, saj nam bodo verjetno razrili progo tisti pred nami. Pa nič hudega, vglavnem, da se dobimo malo in kako rečemo :) .

Lp :)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a: Pravkar prišel iz proge...

Pubec, vidim, da treniraš. Ti bi me res rad zadaj pustil :shock:
:arrow: To nedeljo grem za teboj 8)
Uporabniški avatar
 50cent
ZdravkoC napisal/-a:
50cent napisal/-a: Pravkar prišel iz proge...

Pubec, vidim, da treniraš. Ti bi me res rad zadaj pustil :shock:
:arrow: To nedeljo grem za teboj 8)

Nevem, če se bomo tega filma včakali :? ......da bi gušter đombo premagal :? .....ko bo tako daleč, te dam za pir :D......sicer pa...v Nedeljo bi ga lahko mahnili do Areha :wink: , tak lagano za nabiranje baze....kaj praviš :?:

HanaMB
50Cent in Zdravko-prav fletna sta bila danes po TV (ostali tudi, seveda)
:D :lol:
Uporabniški avatar
 50cent
:shock: :shock: Kje že?? Nič ne vem :? A je bila spet kakšna oddaja o ligi :?:
Sicer pa stari maček in novi maček itak dasta lepo sliko :rol:

HanaMB
Na slo2 je bil prispevek v oddaji o športu - o pohorski ligi. So me kar lušti prijeli, da se vam kaj pridružim (samo sem v tisti čas v nedeljo še v pižami)
Uporabniški avatar
 50cent
Saj bi tudi jaz bil ob tej uri še v postelji ampak se nekako mentalno prepričam, naj zbrcam to svojo leno rit iz tople postelje in se odvlečem pod vzpenjačo, kjer me čaka dobra družba in dobra rekreacija :D .....kaj pa veš, mogoče bi pa mogla probati :wink: , pa še Nenada na finto vržeš in prideta oba :) .
V vsakem primeru vljudno vabljena, več nas je bolj je lušno :lol: :lol: .

Uporabniški avatar
 Vreme
Ma mene že nekaj časa vleče, da se vam pridružim upam da se bo izšlo še do konca lige :)

P.S: A tiste počasnele še tudi čakate, kar jez sigurno v eni uri ne prikolovratim na vrh :?

Sicerp a vidim, da si 50cent ti stvar vzel kar resno :clap:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
@50cent - lahko gremo do Areha, če bom zmogel. Danes sem dal kri, jutri odlaufam 30+ km, v nedeljo zimsko ligo (za teboj) in potem, če bo energija, gremo do Areha in nazaj. Za pir boš pa itak dal, ker ...
@hana - hvala z informacijo, itak se nisem uspel videt na TV, se svet prehitro vrti. Še ko grem mimo ogledala, vidim notri sliko, ko sem šel prejšnji dan mimo.
@Vreme - pridi že enkrat, če boš še malo čakal, bo pohorski travnik v cvetju. Štarterji te bodo menda že počakali gori, mi pa doli :toast:
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 19 Jan 2008, 09:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Veggie
Sebi napisal/-a:Veggie: :D Tvoje šprinterce so zame kajak :D

Ce gres na Triatlon jeklenih, so ti na voljo :lol:

hana napisal/-a:(samo sem v tisti čas v nedeljo še v pižami)

Ni predpisov glede oblacil! :wink: :lol:

jonas napisal/-a:kot vidim se je debata obrnila na bolj tehnične pripomočke :lol:
se mi zdi zanimivo, da uporabljajo (šprintarice,žeblje,..) prav tisti, ki so najboljši in jim kaj takega ni potrebno :idea: (morda iz strahu :lol: )
sam vem, da sem z svojimi težkimi salamonkami (brez žebljev :lol: ), pijačo in anorakom v žepu dokaj konkurenčen, tako da se ne obremenjujem preveč z obutvijo,... sicer pa nismo na atletski stezi :lol: :lol:

To je tak kot kolesarji, ki spite s kolesom :lol: (najboljsi kolesarji tud imate najboljse bike .......nekolesarjem pa nam preostanejo krave :oops: )

Nedelja 9.30 ! - ne pozabite kopalk (blatna kopel - in vasa koza bo spet napeta in sijala od zdravja!! :wink: )
Uporabniški avatar
 50cent
Vreme napisal/-a:Sicerp a vidim, da si 50cent ti stvar vzel kar resno :clap:

Ej Vreme kaj naj ti rečem...to je le košček v mozaiku mojih sanj, ki se mi bodo uresničile Junija če bom priden in bom trdo treniral :oops:

• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 32

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA