prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 dannae
milkec napisal/-a:
dannae napisal/-a:Milkec, evo mene firbca... a ti ob torkih ob osmih pol še na plesne vaje hodš
Dana sory, ampak šele po tekmi se mi je posvetilo, da je to v bistvu namig, da bi rada z menoj na plesne hodila! 8) Torej?

Ah, to so ti sigurno na teku namigovali. Sigurno sta bila bobr in luzr v jezični akciji. :twisted: Saj še na Krožnik nimam časa pritečt, kaj šele kaj drugega. Ti kar lepo na fuzbalu ob torkih uživaj, je bolj sigurno in na koncu vsaj še kakšen pirček pade. Plesne vaje bo pa mogoče bobr, k je tak organizator, enkrat v okviru TF-ja organiziral 8).

Wega, tebi čestitke za prvo obletnico. :laola
Jakica, tebi čestitke za cel krog! :juhuhu:

Pozdravček
d
 jakica
Spoznal sem, besno tekajočo, ostrojezično jakico, ki se me je neusmiljeno lotila zaradi ene neprimerne pripombice. Slišal sem jih o obrazni fizionomiji...
Zaskrbljen zaradi teže let, zgubanega obraza, še bolj kot običajno zakompleksan sem se trudil biti prijazen. Seveda sem povsem pozabil na nahrbtniček, ki ga prenašam kot mačka mlade.

No, no luzr nisem želela biti osrojezična in še dodatno prispevati k tvoji zkompleksanost. :? :oops: Sorči.
Ampak ti si to vse skupaj malce napačno razumel, namen mojih pripomb je bil predvsem treniranje tvoje obrazne muskulature, da se teža let ne bi preveč poznala :wink:
Kakorkoli že pa moraš priznati, da je bila glede na moj včerajšnji podvig tvoja "neprimerna pripombica" :D, čisto brez osnove, če verjameš :wink: :lol:

Malce heca pa itak nikol ne škodje. :)
Aja glede tvojega razkrivanja in skrivanja "teže let in zgubanega obraza" ti pa tvoja zadnja izjava glede nahrbtnička definitivno dela večjo škodo kot pa moje t.i. ostrojeznične pripombe, katerih namen je bil kot povedano ravno nasproten.

No, kakorkoli že pa naj te tovrstne zadevice ne obremenjujejo preveč in naj ti ne povzročajo preveč neprespanih noči, ker bo potem teža let definitivno bolj opzna. :wink:

Rezime na moj včerejšnji K-rožnik:
MiciM hvala za spodbude, potrpežljivost in ravno pravšnjo količino napora. In glede na to, da pišeš še o nekih ponovitvah, predvidevam in se ti zahvajujem, da nisi nad mano obupala in si vse pripombe in godnjanje preslišala :wink: .
Wega, o.p. Še enkrat bravo za prvo "svečko" :clap: in hvala za kremšnito, ki je resnično pasala. :)

Lepo tekajte in se imejte, imejmo radi. :heart
Lp, M.
 tamt
Še moje čestitke Wegi za obletnico! Kar tako naprej :laola
Tudi analiza je seveda uspela :arrow: ob dobri družbi, slastni tortici in hladnem pivu res ni nič manjkalo :D
Uporabniški avatar
 bobr
dannae napisal/-a:Plesne vaje bo pa mogoče bobr, k je tak organizator, enkrat v okviru TF-ja organiziral 8).

Uff tale bo težka :oops:. Se bomo v živo pogovorili...
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj,
sem vceraj v mislih tekla z vami!
In se seveda pridruzujem cestitkam prve obletnice in celega kroga! Bravo Wegi in Jakici :clap:

Dannae, uvod v plesne vaje si pa zal zamudila na TF zurki :cry: . Ce bo pa se Bobr kaj dodatnega organiziral, pa ful fajn :juhuhu:.

lp :D
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:Uff tale bo težka :oops:. Se bomo v živo pogovorili...

V živo bomo kvečjemu odplesali :)
Uporabniški avatar
 Wega
Pa se je na žalost uresničil strah, da bom zamudil štart, hja, še prihode v cilj bi kmalu. Vseeno analiza s kremšnitami mi je uspela razkaditi polno glavo, žal šele proti koncu, ampak le.

Hvala vsem!
Uporabniški avatar
 Miha65
Ma s kaksnim veseljem bi sel z vami, se posebej k vidm da mate zen-zen sekcijo. Je pa to ura, ki nikakor ne gre v moj koledar nujnih opravil(prioritete so, kaj cmo, beri otroci...).

Vcasih potem K-Roznik pretecem ob 8ih ali 9ih zvecer. Zal brez take vesele druzbe.
Uporabniški avatar
 miciM
Na rožniku je popolna tema saj luči ne gorijo , luna pa je tudi tik nad mestom tako da od njenega sija ni prav veliko, a koko to vem ravnokar sem odtekla K.rožnik (solo), brez klepetanja mi je uspelo popraviti osebni rekord :lol: .
Uporabniški avatar
 bobr
miciM napisal/-a:...brez klepetanja mi je uspelo popraviti osebni rekord :lol: .

In to je :?:
 luzr
@ miciM: ali slučajno veš koliko kilometrov je bila vajina "rolada" in kje sta se odcepili ;) ?

@ Miha65: poznejša ura, ki jo omenjaš bo aktualna v drugi polovici februarja.
Ne vedno, ampak...
 jakica
@ Luzr: Najina po tvoje t.i. rolada je bila včeraj med 11. in 12. uro premerjena še s kolesom tako, da če se ne motim je preverjeno 7,8 km. Odcepili sva se pa tam, kjer sta vidva z bobrom na Božičkovem teku napačno označila daljšo različico proge in sva tako "presočili" spust v Tivoli do Cekinovega gradu in potem ponovni vzpon do spusta proti Mostecu.
V katerem grmu si pa ti tičal, da si se znašel za nama? :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 miciM
No Luzer zdaj pa imaš odgovor z prve roke (oziroma kolesa,saj sva izmero naredili s kolesom).
Nevem pa, če se DON BOBR stinja, da se na njegovem teritoriju pojavi še
skrajšana verzija K-rožnika imenovana "rolada" :lol:
Uporabniški avatar
 milkec
A bi mogoče koda ta teden zanimal dvojni K-Rožnik? 17.00 prva in 18.00 druga runda?
Uporabniški avatar
 bobr
A ti bi oba kroga skupaj odtekel ali samo da so samo varianti?
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA