prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 mazi
june napisal/-a:kje ste pa zmenjeni, da ne bom zgrešila zbirališča, ker nobenega ne poznam :( ?

mene pa ja poznaš... :wink:
Uporabniški avatar
 Wega
Mene pa spet ne bo. :--(
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj,
vidim, da ste eni zelo zagreti :wink:
Jaz se vam pridruzim na klasicnem krogu.

se vidimo :D
PS Tamt: cimprej okrevaj!
Uporabniški avatar
 bobr
Da ne pozabimo na analizo. Po klasičnem krogu (ob okoli 19ih) ste vabljeni v casa'd bobr&jakica na sončkin tiramisu :wink:
Uporabniški avatar
 june
[quote="mazi mene pa ja poznaš... :wink:[/quote]

tebe že ja :D , ampak kakor sem razumela, se nameravaš udeležiti klasike... torej ob 18h?

Pri trojkah so nam pa spremenili traso :-(( ... tako, da globoko razmišljam o udeležbi...

lp n
Uporabniški avatar
 mazi
Maš prov...(jest res mislm pridet ob 18:00 na izi klasiko... :wink: )

P.P. Trasa na trojkah bo pa kot sem slišal letos precej bolj ravninska (se pravi lažja) in bi ti še zato moralo še bolj ustrezat...) :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
bobr napisal/-a:Da ne pozabimo na analizo. Po klasičnem krogu (ob okoli 19ih) ste vabljeni v casa'd bobr&jakica na sončkin tiramisu :wink:

Hvala Bobr, tko se to dela. :wink: :cast:
Uporabniški avatar
 miciM
Jaz bom tudi rekla samo en krog.
 luzr
Pridem ob 1800.

Pozor! Bobr je predelal avatarček in vabi nove člane ;-).
 jelena
Živijo! Glede na to, da se tud sama odpravljam na en laufek v poznih pop. urah, se vam bom še jaz na štartu pridružila in vsaj nekej časa poskusla lovit vaš tempo :wink: , če vas najdem, ane 8)

LP Jelena

btw: sej to je tam, kjer se ne sme l zavijat s smeri Šiške?
 luzr
jelena napisal/-a:sej to je tam, kjer se ne sme l zavijat s smeri Šiške?

Da! To je prvi avtomobilski uvoz iz šišenske smeri. En pred tem je zaprt s količki in ne šteje...
Dobrodošla.
Uporabniški avatar
 bobr
Ooo luzr tudi pride :lol:.
Evo jaz sem se opremil za danes in ima da zobobol zdrži te dve urici :?
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

še en prijeten Krožnik... (še posebno luštno je bilo v družbi s Petrco :wink: ).

Vam pa privoščim tiramisu... :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Ura 16:50, vhod v mostec Mostec, na zboru 5 rekreativnih fanatikov. Malo se je godrnjalo na začetku, večina nas je izgledalo v stilu "a mi to res treba danes" ampak vseeno smo s pogovornim tempom udarili ravninski K-Rožnik. Še celo dovolj svetlo je bilo da nismo rabili lučke :).

Ura 18:00, vhod v mostec Mostec, na zboru kar 16 rekreativcev. Kot običajno se skupina kmalu razreči na tri hitrostne grupe :). Na vrhu rožnika se klasično počakamo da lahko odtečemo teh nekaj sto metrov spet skupaj. Če moja nova ura ne laže imam najvišjo točko na progi le 90 metrov višjo od štarta in vse skupaj je bilo dviganja okoli 185 metrov.

Ura 19:15, casa'd bobr&jakica, zbranih okoli 10 tekačev. Nekaj minut je hodnik služil kot garderoba :lol:. Nato je sledil obljubljen tiramisu, njami. Čaj, voda, čvekanje in čas je minil kar hitro.

Spet smo se imeli lepo :wink:
Uporabniški avatar
 bosti72
bobr napisal/-a:Nato je sledil obljubljen tiramisu, njami.

A ne bi vi raje kaj bolj zdravega začeli jesti po vaših Rožnikovih tekih :roll: ...pa sej boste cukr odvisniki ratal...... :twisted: 8) :D
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA