Torkov sončni dan in debata o dveh krogih sta me napeljala k razmišljanju, da se ju (dveh krogov namreč) lotim še jaz. Če že glih mam frej popoldan, pa res nima smisla v službi viset.
Malo sem seštevala in odštevala in ... ugotovila, da bo padla dvajsetka. Po dveh mescih, bolj kot ne zabušavanja, pogumen cilj... zame, se ve. (ultramaratonci kar kej drucga rajš berte

).
Na startu smo se zbrali Milkec, Veter v laseh, Bobr, B. Razy in Dannae. ZAčeli smo Pod hribom, mimo Stare cerkve, skozi Tivoli, čez celo Rožno dolino, na PST, mimo bajerja na izhodišče, se tam okrepčali (Sončka hvala za banano in vodo) počakali na ostale (nabralo se nas je vsega skupaj 16) in se podali na ponovno tekanje. Pri Čadu sem, kot ponavadi, ko začutim klanec pod stopali, močno zmanjšala tempo, a vseeno pritekla do Cankarja. Vmes so se mi sicer motala vprašanja ala: kaj ti je punčka tega treba bilo...
Od Belvija naprej mi je družbo delal Pegaz in mislim, da bi brez najinega klepeta kar omagala, predno bi pritekla na cilj.... Tako sem pa kar malo pozabila, da mi že trda prede. Pošteno sem namreč že čutila kolena...da jih imam namreč
Na koncu pa presenečenje. Bejba v I-Podu mi je čestitala in povedala: This was your longest run ever! Congratulations. Pol pa rečte, če to ni servis...
Milkcu prav posebna hvala, ker je v njegovi družbi minil prvi krog kot bi mignil. Tempo sva mela pa tak, da ni čudno, da me je v drugem krogu zmanjkovalo.
skratka moj prvi gorski (baje smo naredili skoraj 200m višinske

)polmaraton je za mano. Počutje? Včeraj sem malo čutila levo koleno, danes sem pa že spet top fit. Muskliča pa nič
Fotoreportažo bo prispeval luzr. Hvala ti za odlično idejo na spekulas piškote namazat stopljeno čokolado. Noro dobri so bli.
Sončka "tf

" tiramisu je bil odličen. Hvala.
Bobr, ti ki si pa vse skupaj meril in po dolgem in počez hvala za info, da si porabil 1400kalorij, to pomeni, da vse kar sem na teh 21km pokurla sem spet pojedla. Ekonomičnost pa taka....
Jelena, pogumno še kdaj pridi. Tokrat je manjkala ZEN sekcija. Upam, da se vidimo naslednjič.
Mislim, da bi bilo vse skupaj še kdaj vredno ponoviti...
Pozdravček
d