prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
:clap: Luzer za poročilo, sedi odlično (10).
:-(( bomo brez tvoje družbe, kdo nas bo :hehe: in :bum: :--
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,
po hudi virozi, ki me je prejšnji teden za dva dni sesula, posledice pa čutim še vedno (majčkeno prehlajena), se vendarle prikažem na današnji Goladi, ZEN sekcija, če sploh bodo kakšne sekcije. :roll:
Lp, I.
Uporabniški avatar
 pegaz
Zelo dobro!
Mene tudi mika sonček in bolj zgodna Golada - zakaj zahudi*a mormo tečt ponoč, ko mamo sonce čez dan?
Kakšna je to diktatura proletariata?
Ampak nimaš kej, kola je,

pridem ob 18h, na čvek.

Se že veselim!
Uporabniški avatar
 Laufer
Glede na mojo kondicijo ti bom delal družbo v ULTRA ZEN sekciji :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Mene tudi moti nočni tek če je čez dan lepo sončno :(
Ni kej eni k imamo čas gremo pa prej.
 eggy
Ojla!

Ven gledam...pa vidm lep sonček.....tko da se bom verjetn odpravila pred vami....predvidevam urco prej. Vas pa po vsej verjetnosti pridem na cilj pozdravt! Če bi mel še kdo take plane.......bom pa vesela, če se mi pridruži.

lp
eggy
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Zakaj moramo že štartat ob šestih ?? Dannae a se ti morda spomniš :?:
Danes v redu, za naprej se lahko zmenimo tudi drugače (glede ure).
Dvojec kaj pravita ?
Se vidimo danes ob 18:00
 luzr
Pejte nekam... Laufat.
Drugič blagovolite napovedati teke po sončnem vremenu vsaj dopoldan in ne tik pred zdajci. Hvala, ker bi si z veseljem drugače načrtoval dan.
Bom moral nositi dlančnik, ki ga nimam, s sabo, da bom zadovoljivo informiran...

Zarota, ker me nihče ne mara. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! :) :P :? :shock: :lol: :(
Uporabniški avatar
 bobr
Smotko luzerski, saj imamo mobilne telefone in se lahko tudi prej slišimo ane :)
Evo jaz sem ravno svoj četrtek oddelal po sončnem pstju tako da na golado pridem drugič.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Bilo je lepo.
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,
tokratna nočna Golada je bila prav luštna. Na štartu smo Razy, Laufer, Luzer in jest srečali Pegaza in Eggy. Malo smo poklepetali in ugotovili, da sta onadva tekla ob sončnem zahodu :mrgreen: mi pa, ko je sonce že zašlo. Pa nič hudega, je bilo vseeno lepo. Na koncu nas je Luzer malo razvajal s piškoti (čisto navadni - brez veze :wink: ) in malo je razložil, zakaj ne bo za nekaj časa prišel na Golado.
Hja, jest se popolnoma strinjam, da naslednjo Golado tečemo vsi skupaj ob sončnem zahodu... Oh, pa ta romantika. :wink: :D
Lp, I.
 luzr
Ponovno sem občudoval poljansko predmestje in se Goladarjem pridružil kasneje.
Počasi odtekel Golado v lauferjevi družbi, čuteč posledice dvojnega torkovega kroga. Več treninga mi bo koristilo...
Nekako 68 minut.

@bobr: ;> Ako je B.Razy odredil kasno uro, naj tako bode. Odsihmal pa več romantičnih prizorov. Dasi je bila mrakobna pokrajina Golou'ca, redko obsijana z zvezdami, prijetno sanjava.
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji, tkole je:

- Golado smo prestavili na 18. uro pozimi: enako temno je bilo ob 17h in ob 18h.
- Originalno smo pa poskušali tečt po soncu, še posebej spomladi, ko je med 17h in 18h bistvena razlika v svetlobi.

Zatorej odrejam:
Zbor Golade je od februarja naprej ob 17.00!

Upam, da nas tokrat pride čim več na svetlo z idejami med tekom :)

LL, Pegaz :)
(aja: jaz ta četrtek manjkam - mogoče tečem po Grazu)
Uporabniški avatar
 Sončka
Pegaz, odlično si to odredil. Super. Je pa padla tudi dobra ideja, da bi enkrat mesečno po Goladi potekala tudi analiza in bi to druženje še podaljšali ob kakšni sladici (lahko tudi samo ob pijači). :D No, ja, boste že raznorazni dvojci brez krmarja, nadvojvode in baroni dokončno dorekli (kateri četrtek, napr) ... :wink:
Lp, I.
Uporabniški avatar
 Laufer
Sončka napisal/-a: Je pa padla tudi dobra ideja, da bi enkrat mesečno po Goladi potekala tudi analiza in bi to druženje še podaljšali ob kakšni sladici (lahko tudi samo ob pijači). :D No, ja, boste že raznorazni dvojci brez krmarja, nadvojvode in baroni dokončno dorekli (kateri četrtek, napr) ... :wink:
Lp, I.

Te podpiram, ampak saj si Primorka in ne Gorenjka, analiza bi bila lahko vedno :piti:

Se vidimo jutri ob 17h, po sončku in z nasmehom na ustih. Seveda v družbi Sončke :D

PS: glede na mojo hitrost, sem moral zamenjati podpis :roll:
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA