prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 dannae
jest pa tko zgodi še nisem iz službe. no, redko se lohk skompletiram do 17h :(

tko, da jest sm za ob 18h. pa itak bodo kmal uro premaknl, pa itak bo kmau dan do desetih zvečer....

pegaz, lohk greš pa dva kroga. začneš ob 17h, se priključiš krožnikarjem ob 18h in končaš ob 19h... :wink: pa hop še na analizo.

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 bobr
pegaz napisal/-a:Don Bobr,

jest mam eno idejo. Golada se je zelo dobro obnesla, ko smo jo prestavili v svetli del dneva, eno uro prej. Saj je romantično copotat po temi, ampak po tasedmi korenini je mal dolgčas.

Predlagam, da bi kaj takega naredili tudi na K-Rožniku. Recimo prestavitev na 17. uro?
Kaj praviš?
Kaj pa ostali tekači?

Uf veš kok imam jaz idej :lol: Recimo ena super ideja je organizirat skupno povezan tek Golada <-> K-Rožnik.
Meni osebno prej ne pomeni dosti in pravzaprav ne morem - službene obveznosti. Če bo ljudstvo glasovalo da, dajmo vseeno prej ob 17ih. Če ne potem obdržimo ob 18ih. Tako ali tako se počasi dan daljša in ne bo več tok teme.

Torej folk a ste za da prestavimo štart K-Rožnika za kak mesec na 17:00?
Uporabniški avatar
 mazi
Smo... :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Zaenkrat je rezultat :):
3 za ob 17ih
2 za ob 18ih
Uporabniški avatar
 mazi
Torej: večina je za ob 17:00... :wink:
Uporabniški avatar
 Cormi
Komaj mi znese ob 18h, prej pa še težje.
Uporabniški avatar
 izyemna
sem zelo za, da prestavimo na 17. uro.
lp :D
Uporabniški avatar
 Laufer
Čeprav bom lahko prisoten samo ta mesec sem za 17 uro. :lol:
ob 17h - 5
ob 18h - 4

:roll:
Uporabniški avatar
 bobr
5 za ob 17ih
4 za ob 18ih

Tale izzid še nič ne pove. Raje razmislimo da bomo pač ločeno štartali ob 17ih in ločeno ob 18ih. Enim tako paše drugim drugače. Volk sit - kozel cel :).
Uporabniški avatar
 Wega
kakorkoli, sam da je pol analiza.
 jakica
Meni je v bistvu vseeno, se pa strinjam z Dannae in je bolje da mi počakamo, da se ura premakne kot pa da mi uro premikamo. :D

Glede analize pa mislim, da bo vedno tut če prekle padajo :lol: :wink:.

Rehabilitacijski pozdravček :oops: :cry: .
M.
Uporabniški avatar
 milkec
Po eni strani je utemeljen razlog, da se start premakne! Vendar po drugi strani je K-Rožnik je K-Rožnik situiran na 18.00.

In dragi Pegaz: lani se je na goladi lepo izkazalo, da je enotna 18.00 ura čez celo leto najboljša (ne pozabi, da se je tudi poleti teklo ob 18.00). Po drugi stran pa je res, da se je včasih start tudi prestavil, ampak takrat smo se samo lovili.

Jaz bi predlagal kompromis => tek naj bo vedno uradno ob 18.00 uri, se pa lahko za posamezen tek individualno dogovorimo za drugačen termin.

Za jutri pa bi spet predlagal dvojni program, pa je! Pa lahko klasičen dvojni program (torej 2x K-Rožnik, ne nek Tivoli al kaj vem kaj že) :)

Skratka... vi mi samo povejta kdaj moram kam priti, pa bo!
Uporabniški avatar
 bobr
A veste kaj, ob 18ih da ste na štartu in pika :--
Dovolj premišljevanja in :argue:

Analiza bo!
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:A veste kaj, ob 18ih da ste na štartu in pika :--
Dovolj premišljevanja in :argue:

Analiza bo!

Slava Bobru!
Naj se ve, kdo je šef!