Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kakšno je vaše mnenje o progi?

Težka
11
31%
Lahka
2
6%
Ravno pravšnja
17
49%
Prekratka
5
14%
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Super fotke 50cent!
Jaz sem prepričan, da boš naslednjo nedeljo spet premaknil kakšno mejo.

Medtem pa jaz delam podrobne analize s pomočjo mojega Forrerunerja. Luštkana stvarca je zabeležila, da sem se danes presegel na 1. in 2. km, 3. in finiš sem pa zrihtal v približno enakem času kot zadnjič. Hmmm, treba bo delati na tehniki premagovanja strmin... Po prstih, po prstih,...

Komaj čakam naslednje nedelje!
Uporabniški avatar
 INOT
50 cent danes si pa res raztural :D Čestitke. Z Zdravkotom sem bil težek boj do zadnjih metrov. No glavno, da sem izboljšal svoj čas. Te temperature so še vseeno malo prenizke zame. Škoda, da ni liga poleti pri + 30.
Še nekaj kol je do konca in, če se temperatrura malo dvigne... Ne smemo se pustit mladini tako zlahka :rol:
Uporabniški avatar
 jonas
se vidi da so se danes delile dvojne točke :lol: na štartu kar 59 udeležencev :!:
spet je padel rekord proge v moški in ženski konkurenci, sedaj najboljša
znamka znaša 27min 7sek :shock: :shock: noro :wink: do kod sploh še gre spustiti čas :!: :?:
pogoji kljub mrzlemu jutru kot nalašč za izboljšanje osebnih rekordov :wink:

še novica glede nagrad ob koncu,.. glavna nagrada (2x avto za mesečno uporabo)
bo izžrebana med udeleženci z najmanj 10 udeležbami, ostale nagrade
pa se bodo podelile tudi med tiste, ki so prišli vsaj 1 krat :wink: tako da
kdo še ni bil je zdaj še zadnji čas da nas pride pogledat in se udeležit
Zimskega pokala Peš na Pohorje, do konca še trije tedni :idea:

rezultati in slike 12.Tedna 17.2.2008, še sledijo
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a:... me je danes na ciljni ravnini nažgala ena punca in to konkretno
... sem poleg sebe še nekoga premagal, pa nebi sedaj operiral z imeni :rol: , ker to ni lepo. Naj samo povem, da sem ga danes prvič pošteno in brez izgovorov namazal na kar sem zelo ponosen 8).
...Hvala vsem, ki me bodrite in mi privoščite
...Sta pa naša forumovca ZdravkoC in INOT v ciljnem šprintu uprizorila pravo mesarsko klanje, šlo je na nož

:arrow: :clap: lepo si se potrudo
:arrow: tista, ki te je danes nažgala (A. Godec iz celjskega konca), je mene že večkrat. Poglej po rezultatih, mislim, da je bila tokrat drugič na ligi in primerjaj, koliko te je zadnjič pustila zadaj (četrt ure :ignore: ). Ko boš ugotovil vzrok za razliko in svoj napredek, boš moral spet dat za rundo :wink:
:arrow: pišeš, da si še nekoga premagal, zdaj pa že mene zanima koga, da si s tak vlkimi črkami napisal
:arrow: kar tako naprej, veš da ti privoščimo
:arrow: za fotoreportaže si pa postal pravi as

pa še to - danes je bilo pa res super :pivo:
Uporabniški avatar
 miroR
Danes sem se odločil,da poskusim doseči osebni rekord brez palic.
Zrak je bil malo premrzel,hladen,toda vseeno se mi je uspelo spustiti
pod 38 minut in doseči osebni rekord.Cilj mi je,da bi do konca lige,s progo
opravil tam nekje okoli 35 minutah,kar pa bo zelo težko.

:lauf:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Res vas čedalje več pušča palice doma,
pa same rekorde sečete - bravo miroR.
Mene ne boste prepričali, vsaj za to sezono ne.
Pohorje pa je danes zgledalo kot poleti. Kot, da bi bil sejem na Belviju :wink:
Slika

Zmagovalec pa je bil samo eden in edini, to je tisti, ki je premagal samega sebe

Slika

:arrow: http://community.webshots.com/album/561 ... p?start=36
Uporabniški avatar
 INOT
Včeraj se je pa res splačalo matrat. Osebni rekord pa še za pizzo sem bil izžreban :D
Uporabniški avatar
 areh
Bravo 50 ! Svaka čast, kak si napredoval :D .
lpA
 edo-brko
Lp!

Bravo vsem, ki vsak teden "norite" na Pohorje. Čestitke vsem od zadaj do vrha. Užitek je spremljat vaše debate.
Pri zadnjem kolu pa mi nekaj ne štima. Pri ogledu uradnih rezultatov mi nekaj manjka. 50cent je napisal 39.35 (se je časomerilec zmotil ali je vmes kakšna "korupcija" da je naveden čas 39.30). 50cent je navede šel, da ga je na ciljni ravnini konkretno nažgala neka punca- ZdravkoC ga tolaži, da je to A.Godec ki "žge" tudi njega- vendar v urednih rezultatih nje ne zasledim. Je kiks časomerilske ekipe ali je to samo vajin "privid" oz.posledica "višinske bolezni" (prehiter vspon iz nižine do vrha Pohorja)?
Fantje, leta so tu in bo treba merkat na zdravje,ha,ha,ha,..Še naprej veliko uspeha in tekaških užitkov.
 MarioV
edo-brko napisal/-a:Lp!

Bravo vsem, ki vsak teden "norite" na Pohorje. Čestitke vsem od zadaj do vrha. Užitek je spremljat vaše debate.
Pri zadnjem kolu pa mi nekaj ne štima. Pri ogledu uradnih rezultatov mi nekaj manjka. 50cent je napisal 39.35 (se je časomerilec zmotil ali je vmes kakšna "korupcija" da je naveden čas 39.30). 50cent je navede šel, da ga je na ciljni ravnini konkretno nažgala neka punca- ZdravkoC ga tolaži, da je to A.Godec ki "žge" tudi njega- vendar v urednih rezultatih nje ne zasledim. Je kiks časomerilske ekipe ali je to samo vajin "privid" oz.posledica "višinske bolezni" (prehiter vspon iz nižine do vrha Pohorja)?
Fantje, leta so tu in bo treba merkat na zdravje,ha,ha,ha,..Še naprej veliko uspeha in tekaških užitkov.

Uradni čas, ki smo ga izmerili je 39.30, čas, ki ga navaja 50cent je njegova meritev, ki se pač razlikuje od naše.
A.Godec je bila prisotna na vrhu Pohorja, vendar kolikor mi je znano se vzpona ni udeležila v skupnem štartu, tako, da je zato ni v rezultatih, mogoče se je ustrašila konkurence (Daneja in Lucija) :)
 A*
A.Godec se je udeležila vzpona, posledica tega je tudi njena prisotnost na vrhu :roll: Časa nisem spremljala, vsaka konkurenca pa je precej dobrodošla, četudi gre za trening.
Lp, Andreja.
Uporabniški avatar
 jonas
A* napisal/-a:A.Godec se je udeležila vzpona, posledica tega je tudi njena prisotnost na vrhu :roll: Časa nisem spremljala, vsaka konkurenca pa je precej dobrodošla, četudi gre za trening.
Lp, Andreja.

če smo te nenamerno izpustili se opravičujem in te prosim, da sporočiš
približen čas oz. pred kom si bila na vrhu, da ustrezno popravimo in
dopolnimo rezultate :wink:
 A*
Res sem pred ciljem prehitela nekoga v rumeni jakni z napisom Tekaški forum. Čas najbrž okoli 39.15. Sicer pa niti ni pomembno.
Lp, Andreja.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 32

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA