prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Geek
Zdravo,
Priden na varianto ob 17.
Uporabniški avatar
 miciM
Kdo bo prišel pa ob 18h?
Jaz.
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:Midva :wink:

jest tudi :twisted:
Uporabniški avatar
 Sončka
Sončka napisal/-a:Milkec,
jest sem za dvojno. Pa počasi, upam.
Lp, I.

Hoj,
danes smo tekli prvi krog natanko tako kot sem si želela, pravi ZEN. :rol: Fantje so mi kazali pot, jaz sem si pa ogledovala naravo in uživala v toplem vetriču.
Drugi krog sem štartala zares, pa sem se kmalu zaklepetala.
Tko da...
jutri pa resen trening.
:hehe:
Uporabniški avatar
 milkec
Sončka napisal/-a:Hoj,
danes smo tekli prvi krog natanko tako kot sem si želela, pravi ZEN.
...
...
jutri pa resen trening.

Blagor tebi... Meni se je zdelo ekstremno hitro :oops: :roll:
Uporabniški avatar
 Sončka
milkec napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Hoj,
danes smo tekli prvi krog natanko tako kot sem si želela, pravi ZEN.
...
...
jutri pa resen trening.

Blagor tebi... Meni se je zdelo ekstremno hitro :oops: :roll:

Fino, Milkec, ker meni tudi. Sem se pa malo pohecala...
Lep dan, Irena
 ton
Ma vas moram malo pohvalit: vsak torek med presnetimo gorskimi intervali srečujem večjo skupino TFjcev: bravo!

In (malo lirske poezije): ste videli, kako se je podaljšal dan? In kako nam je vsem potem luna svetila? Ah, brinjevka letos nima šanse...
Uporabniški avatar
 milkec
Sončka napisal/-a:Fino, Milkec, ker meni tudi. Sem se pa malo pohecala...
Lep dan, Irena

Saj vem...
Drugače sta dobra z razijem, ker sta šibala kot nora. No, da o Zoranu ne govorim, ker je tekel, kot da bi ga pri vsakem koraku Luna ponesla še dva koraka dlje. Noro...

Jaz pa... Kolkor je šlo, je šlo. Sicer me vse boli, pa tudi prihod v cilj je bil včeraj en izmed težjih na K-Rožniku. Ampak ko se na to nazaj spominjam, je pa občutek ful dober!
Uporabniški avatar
 bobr
ton: hvala hvala, kje se pa ti skrivaš da te ne opazimo :wink:
Luna je res pošteno svetila včeraj niti ni bilo potrebe za naglavno lučko.

Milkec: ne se preveč merit z zoranom, on je itak hiter k strela :lol:

Še to, včeraj je bilo super vreme za tečt.
Uporabniški avatar
 pajo
bobr napisal/-a:ton: hvala hvala, kje se pa ti skrivaš da te ne opazimo :wink:
Luna je res pošteno svetila včeraj niti ni bilo potrebe za naglavno lučko.

Milkec: ne se preveč merit z zoranom, on je itak hiter k strela :lol:

Še to, včeraj je bilo super vreme za tečt.

Bobr ton je bolj zgoden oziroma so in tečejo od skakalnic v klanec in naprej.
Uporabniški avatar
 dannae
Ne vem zakaj :oops: a včeraj se mi je zdel K-rožnik najtežji od vseh kdajkoli odtečenih. Že dolgo si nisem govorila "Uf, kaj mi je tega treba bilo..."
Upam, da bo kmalu tako, kot je odsoflirala Sončka: "Matramo se zato, da se enkrat pa ne bomo več (matral) u tale klanc. Vsaj tko mislm."

Tistim, ki so šli pa dva kroga pa kapo dol, ni mi jasno, kako sem pred enim mesecem to tudi jaz odtekla :roll:
Pozdravček
d

Mici, orehovi štruklji so bili ta pravi. Marmelada pa še čaka na odprtje. Najlepša hvala še enkrat. d
 ton
Bobr, jaz sem navadno en leftover one Tovariševe skupine, s katero se tu in tam srečate (že od novembra vsak torek ob 17h drncamo 'fartlek s klanci', kar pomeni, da gremo mimo skakalnic gor, potem 1 do 2x v Tivoli (karseda se izogibamo vzponu po Jesenkovi/francoski, bohjenimarad) pa proti Rožniku in vzpon od Čada... - včasih zahvaljujoč dolgemu spustu sila junaško pridrvimo mimo vas, ko se še zbirate ob 6h...
... in že par mesecev gojim idejo, kako bi kar malo poniknil v hosti in se prikazal na vaši analizi...
Uporabniški avatar
 milkec
dannae napisal/-a:Ne vem zakaj :oops: a včeraj se mi je zdel K-rožnik najtežji od vseh kdajkoli odtečenih. Že dolgo si nisem govorila "Uf, kaj mi je tega treba bilo..."
Upam, da bo kmalu tako, kot je odsoflirala Sončka: "Matramo se zato, da se enkrat pa ne bomo več (matral) u tale klanc. Vsaj tko mislm."

Dana, to se lahko zgodi vsakomur. Tako v negativno kot v pozitivno. Mogoče slab dan, mogoče slabo počutje... Pomembno je le to, da se zaradi tega skoraj nič ne sekiraš, ker bo že naslednjič ko boš tekla mnogo bolje.

Da to potrdim... Na K-Rožniku pred Prešernovim tekom Kranj-Vrba sem mislil, da bom umrl, v sredo sem čist trd, v četrtek sem se čudno počutil, petek je bil pa perfekten tek.

Čudno bi že bilo, da človek ne bi imel nihanj, predvsem mi, ki smo še bolj ljubiteljski tekači.
Uporabniški avatar
 climber-z
In da potrdim to teorijo o slabih in dobrih dnevih - včeraj se mi je zložilo skupaj vse kar pač potrebujem, da se ni težko matrat: prava temperatura, počutje, potreba po izklopu miselnih procesov v glavi in verjetno tudi polna luna :D :wink:
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA