prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Janazaspana
Koliko časa pa približno porebite, da pretečete en krog? Gledala sem, da je to okrog 9 km. Rada bi se spravila v primerno pripravljenost preden se vam pridružim, ker sedaj verjetno nisem sposobna preteč celega kroga ne da bi se vmes nekajkrat zelo počasi lezla naprej :oops:
Uporabniški avatar
 pajo
Janazaspana napisal/-a:Koliko časa pa približno porebite, da pretečete en krog? Gledala sem, da je to okrog 9 km. Rada bi se spravila v primerno pripravljenost preden se vam pridružim, ker sedaj verjetno nisem sposobna preteč celega kroga ne da bi se vmes nekajkrat zelo počasi lezla naprej :oops:

Eee vidiš torek ob 17h na parkirišču. Sva že 2 če pa še ženo prepričam... Bodi prepričana, da bo v družbi veliko lažje. Koliko časa? Ihh 1 ura. Se pač še ne moremo primerjati z ostalimi pa kaj potem. Pač tečemo kolikor moremo. Saj bo še kakšen za počasni krog ni panike.
Uporabniški avatar
 mazi
Tudi jest pridem, če bo vse po sreči... :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
Mogoče bi prišel ob 17.00 na prvi krog. Ta teden nimam namena kaj veliko teči (je bilo dovolj v prejšnjih tednih), a kaj ko ne zdržim. In če bo zunaj še lep sonček, si ne morem kaj, da ne bi naredil en krog.

Me pa vsekakor ne čakati, ker se bom odločil tik pred zdajci!
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz pridem na dvojno ker sem zabušaval v nedeljo :oops:. Prvega grem svojega počasi okoli hriba. Drugi pa itak klasika.
 luzr
Bobr, prvi krog bi lahko potem odtekel v ženski družbi ;).
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj,

kako je s tole uro? A tisti, ki startate ob 17h, greste potem se en krog?

lp :D
 Janazaspana
pajo napisal/-a:Eee vidiš torek ob 17h na parkirišču. Sva že 2 če pa še ženo prepričam... Bodi prepričana, da bo v družbi veliko lažje. Koliko časa? Ihh 1 ura. Se pač še ne moremo primerjati z ostalimi pa kaj potem. Pač tečemo kolikor moremo. Saj bo še kakšen za počasni krog ni panike.

Jaz se odločam, da bi mogoče spustila. Po štirih dneh nespanja se mi zdi, da nisem sposobna preteč 100 metrov. Bom jutri nadoknadila solo.
Uporabniški avatar
 milkec
izyemna napisal/-a:kako je s tole uro? A tisti, ki startate ob 17h, greste potem se en krog?

jaz nimam namena.... čeprav :oops:
Uporabniški avatar
 bobr
izyemna: eni gremo 17+18 drugi ne. Malo mešano.

luzr: mogoče, vse je odvisno od hitrosti - počasnosti :)
Uporabniški avatar
 izyemna
ok, pridem kar ob 17h (en krog).
lp
Uporabniški avatar
 Laufer
Bilo je lepo, en krog v zmernem tempu več kot dovolj. :lol:
Škoda, da je bil to zadnji K-Rožnik za nekaj časa. :-((
Uporabniški avatar
 mazi
Ob idealnem vremenu smo ob 17:00 naredil en lep ravninski krogec, tempo pa je bil kar dober... :?
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA