prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Tatjana
INOT napisal/-a:Sladoled bo!

Trgovinski ne pride v poštev! ;) Taprave sladolednice pa so še zaprte :cry:

Mene ta vikend ni, med tednom pa sem popoldan bolj na tesnem s časom. Ne bi po dolgem času potreniral še jutranji tek? :lol: Namesto sladoleda pa bodo najboljši buhtlji v MB ;)
Uporabniški avatar
 INOT
__Maja__ napisal/-a:
INOT napisal/-a:Sladoled bo!

Trgovinski ne pride v poštev! ;) Taprave sladolednice pa so še zaprte :cry:

Namesto sladoleda pa bodo najboljši buhtlji v MB ;)

Provokatorka!
Da bi se vstal ob 5h zjutraj in šel tečt? :shock:
Ampak buhtlji mi tud dišijo... :bum:
Uporabniški avatar
 Z*
Zelo lepa predloga ... Ena naslednjih ti bo pa verjetno tale - http://pd.velenje.si/spp.php Kaj praviš, Inot? Ta bi ti morala biti izziv že zaradi spodobne dolžine. Poznam jo po odsekih. Po moje se da krasno preteči - sploh za take kavlje, kot ste tukaj, bo tole dobra malica. :wink: Preden navališ na PPP (Pomursko), ki je je malo več skup. Pol boš pa tako šel prek meje, ne? Na Hrvaškem mrgoli lepih, tudi krožnih planinskih poti. :idea: Dober tek! :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Z* napisal/-a:Zelo lepa predloga ... Ena naslednjih ti bo pa verjetno tale - http://pd.velenje.si/spp.php Kaj praviš, Inot? Ta bi ti morala biti izziv že zaradi spodobne dolžine. Poznam jo po odsekih. Po moje se da krasno preteči - sploh za take kavlje, kot ste tukaj, bo tole dobra malica. :wink: Preden navališ na PPP (Pomursko), ki je je malo več skup. Pol boš pa tako šel prek meje, ne? Na Hrvaškem mrgoli lepih, tudi krožnih planinskih poti. :idea: Dober tek! :lol:

Ko bi ti vedela koliko tega imam jaz letos v načrtih.... :lol:
Pomurska je pa čez 200 km-mogoče enkrat v dveh etapah....
Na Hrvaškem bom pa letos poskusil mogoče s kakšno tekmo trekking lige tako za trening, če bo čas dopuščal. Pa seveda zanemariti ne smem tudi kolesa in kajaka :twisted:
No za trening v prihodnjih mesecih pade zagotovo še Haloška 70km pa prva etapa kurirske 80 km, Ormoška 50 km. Mogoče mi bo vse to letos zadostovalo za tiste prave tekme :roll:

Pa še link za tiste, ki jih zanimajo slovenske planinske obhodnice:
http://graph-srv.uni-mb.si/obhodnice/Ob ... odnice.htm
Uporabniški avatar
 haupi
Z* napisal/-a:...Ena naslednjih ti bo pa verjetno tale - http://pd.velenje.si/spp.php Kaj praviš, Inot? ...

Tale 130km varijanta je kr zalogaj... Letos nameravam enkrat it čeznjo v enem kosu - lepo počasi, pa bomo pol vidli kako in kaj... Se oglasim takrat...

Maribor a bomo kej tekli skup???

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
INOT napisal/-a:Sicer v nekoliko skrajšani varianti ...

Lepo :clap:
Nisi pa dal nič podatkov, koliko časa si rabil ...
Me zanima, če bi mi šlo skozi jutri popoldne po zimski ligi?
Uporabniški avatar
 INOT
ZdravkoC napisal/-a:

Mi smo štartali tam pri bivši šoli v Bistriškem jarku (tam kjer nas je čakal Klopotec) pol pa po označeni poti oz. po opisih. Na koncu sva skrajšala-namesto v Muto nazaj po tisti hladni soteski ob potoku (po geopediji je to Prevalov graben)
Netto čas je bil 4 ure- če bi še zadnji del poti tekla gre brez težav okrog 3.45 ker meni včeraj spet ni šlo v breg :evil: Bruto sva pač rabila malo več z manjšimi postanki in 20 minutno malico pri Glavarju (tam kjer je Semjul kupoval aspirin :D )

Ti priporočam to traso ker se izogne Muti in tečni asfaltni cesti skozi bistriški jarek
Uporabniški avatar
 jan_jan
ZdravkoC napisal/-a:

Zdravko, če se odpraviš iz MB (po ligi) ob 11h, si na Muti okoli poldneva, štartaš na Gortini na Pernice - Jernej - Bricnik - Muta, torej opraviš cel krog, ne bi smel s postanki vred porabiti več kot 4 ure, kolikor pa vem, boš ti okoli še prej. :D
LP jan_jan
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Smo se popoldne lepo sprehodili (družinsko) po okoliškem Pohorju :D
 klopotec
To je pa lepo, da se spomnimo tudi na družino.
Mi smo danes tudi družinsko. Jaz sem šel na dolgi tek, moja boljša polovica pa mi je prišla s kolesom nasproti in mi pripeljala prepotrebno tekočino. Ampak sva se precej zgrešila. Če bi NASA tako načrtovala stik vesoljskega plovila z vesoljsko postajo, potem oni reveži tam gori nebi nikdar pili vode. Ampak se bova že uskladila. Pa da ne bo pomote, kriv sem jaz, ki sem narobe zračunal, kdaj naj plovilo krene proti postaji. Očitno sem bil prehiter.
Uporabniški avatar
 markor
Oj,

:arrow: a se gre drugi teden na "bobeka" :?:
[url=http://www.sportnikoledar.si/prireditev/17_pomladanski_tek_in_pohod_runda_bobek_2007]
Več[/url]

lp
m
 greh29
Pozdravljeni!

A je kdo za skupni trening(10-15km)v Pesnici ali kje drugje v okolici MB?

L.P.
 gs1422
Zdravo,

Jaz se v ponedeljek vračam v MB in kar redno tekam po Mariboru v okviru te kilometrine. Najbolj pribljubljena trasa mi je od Lokomotive (Studenci) proti Dravi in potem do Melja, v Melju čez most potem čez Lent do Mariborskega otoka, nazaj čez koroškega, mimo Pekrske gorce, do vzpenjače in potem nazaj do lokomotive. Potem pa še kombiniram zraven včasih Pohorje, včasih Kamnico, včasi dva kroga ob Dravi, včasih manj...

Sem pa naslednji teden dogovorjen z eno domačinko, da mi pokaže progo progo za 35. :)

Evo v ponedeljek bom sigurno tekel nekaj med 10 in 15. ;)
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA