Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

marjan
vencelj napisal/-a:A se že kaj dogaja v smer formuranja ekip TF?
lp, vencelj

Konkretno še ne, tudi prostovoljci se niso javili. Verjetno je pretežka tekma :wink:

Sicer pa predlagam sledečo ekipo TF 1
- Cveto
- ElingR
- T1
- Vencelj

Sam sem lahko rezerva, če kdo od naštetih bodisi noče ali pa ima svojo ekipo. Prosim, da se imenovani javite in poveste svoje mnenje.

lp
Marjan

Računam pa na to, da bomo imeli vsaj 2 ali celo 3 ekipe. :D Še vedno pa velja poziv, da se javijo vsi tisti, ki bi radi branili barve :TF)

Spisek že prijavljenih
http://www.kalisce.com/12ur08/Prijave.xlsx.pdf
Uporabniški avatar
 vencelj
marjan napisal/-a:
vencelj napisal/-a:A se že kaj dogaja v smer formuranja ekip TF?
lp, vencelj

Sicer pa predlagam sledečo ekipo TF 1
- Cveto
- ElingR
- T1
- Vencelj

http://www.kalisce.com/12ur08/Prijave.xlsx.pdf

Na zimski ligi smo že imeli nekaj debate o tem, govoril sem z T1, ki bo tekmoval, v ekipi pa le v skrajnem primeru, če drugače ne bo šlo. Cveto je za sodelovanje v ekipi, z Elingrjem, ki je bil danes tudi na ligi, pa nisva še govorila o tem, ponavadi pa ima svojo ekipo (če letos ni tako oz. če bi tekmoval za TF, se oglasi :!: ). Vsekakor je možna sestava več :TF) ekip.
lp, vencelj
 marjan
vencelj napisal/-a:Cveto je za sodelovanje v ekipi

Bravo Cveto, Vencelj dobro si to uredil. :D

Smo na vezi,
Marjan
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
vencelj napisal/-a:A se že kaj dogaja v smer formiranja ekip TF?

Naša ekipa je že nekaj časa formirana :wink: in od včeraj prijavljena na tekmo. Res nismo tako ambiciozni in tekmovalni, pa vseeno... :roll:

Naša pobožna želja: izboljšati lanski rezultat 16 družinskih vzponov, čeprav bo težko!!! Veliko bo odvisno tudi od pogojev na progi in vremena!

LP VB
Uporabniški avatar
 elingr
ja jest sem ze v ekipi (bitnc,kerkez, sajovic, eling)
Uporabniški avatar
 Cveto
Jaste uradno potrjujem da sm zraven, razen če ne bo prišla kaka višja sila vemes (lani poškodba noge 2dni pred tekmo)!

Kakor vidim smo potem v ekipi:

Marjan
Vencelj
T1(v skrajni sili)
Cveto

Lp Jure
Uporabniški avatar
 T1
Bolečine v kolenih, 3 x zvit desni gleženj v zadnjem mesecu in danes hud padec na hrbet mi ne vlivajo prav veliko optimizma. Ja, če želiš hitro priti dol, je potrebno kar malo riskirati. In po statistiki slej ko prej stakneš kakšno poškodbo.
Kot sem rekel že Marjanu, naj me res smatra kot rezervo. Bom pa vesel, če najde koga drugega.

LPT1
Uporabniški avatar
 AVI
Ko tole berem vidim, da ste večinoma sami stari mački kar se tiče Kališča...zato mislim da je pravi kraj za moje vprašanje. Že nekaj časa me mika omenjena tekma.....zdaj me pa zanima kako poteka pot....oziroma uradno pot na vrh poznam dobro....bolj me zanima kako poteka pot na tekmi.....predvsem kako poteka pot navzdol......ali gre bolj za sistem prosto po Prešernu ali so kakšne omejitve...
Hvala za odgovore.....LP :D
Uporabniški avatar
 vencelj
Marjan je v prvem postu v tej temi že napisal, da tekmovalci izbirajo pot prosto, morajo pa mimo kontrolnih točk. Razpis s podrobnostmi pa je tudi na strani www.kalisce.com
Res pa pogrešam podatek, kje se lahko tekmovalci prijavijo in kje oz. na kakšen način lahko plačajo prijavnino.
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 mirko1
pot navzdol je prosta po Prešernu :D
lp , mirko
 bokij
T1 napisal/-a:Kot sem rekel že Marjanu, naj me res smatra kot rezervo. Bom pa vesel, če najde koga drugega.

Če so bom odločil probat kaj mi prenese levo koleno... Če se bom torej prijavil, potem lahko zamenjam T1, ampak samo če je to res njegova želja. Samo da me ne boste zmerjal, če bom po devetem krogu zaradi kolena odstopil :ignore: :D

LP, Bojan J.
Uporabniški avatar
 Cveto
EEEE! Bokij!

Ti se kr prjav, pa bo orn'k ekipa!:)

Samo da me ne boste zmerjal, če bom po devetem krogu zaradi kolena odstopil Utihni Very Happy

Pri tekmi kot je 12ur Kališča lahko pri vsakem, še tako natreniranem pride do poškodbe, ko da lahko kdorkoli odstopi.(seveda močno upamo kaj takega ne pripeti nobenemu tekmovalcu). Seveda ne bo nihče nobenega "zmerjal"
Važno je sodelovanje, druženje in pa ekipni duh (pa stem ne mislim, da moraš za ekipo it "do konca") Maš nekako večjo motivacijo.:)

Lp Jure
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA