prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

anuska
Rada bi napisala za vse tiste, ki prebirajo forum in niso prepričani ali naj se pridružijo, da sem trikrat tekla s skupino in je bilo super. Vsakič sem imela srečo (pravijo ostali, da je to pravilo) da se je en tekač voluntiral in tekel počasno varjanto z menoj. Prvič je to bil Bobr, drugič Vega, tretjič Gorazd (sorry sem pozabila tvoj nick) do vrha in potem Lusr od vrha do cilja. Vsak tek je bil prav zanimiv in družba je bila super!
Lep dan vsem
:D
 Metka 2
Zanima me, koliko pa običajno pretečete. Saj vas srečujem skoraj vsak torek, domnevam, da ste tisti tekači z lučkami, pa me zanima. Jaz bolj soliram, pa tudi nisem sposobna, da bi vam parirala.
Uporabniški avatar
 bobr
Metka: običajen K-Rožnik je dolg približno 9,6km in tečemo ga različno. Od junakov z časom 50 minut do počasnejših z časom preko ene ure. Kot je anuska rekla skoraj vedno se najde družba v svojem tempu :wink:
 Metka 2
No ja, vidim, da tečete tudi navkreber, tega pa še ne zmorem. Morda pa se vam bom nekega dne pridružila, saj tudi s soliranjem po malem napredujem, če se samo spomnim svojih začetkov. Še veliko rekreativnih užitkov želim vsem skupaj.
Uporabniški avatar
 Wega
Metka, navkreber pa pač hodiš. Spljoh ni panike. No meni so ta teden spet ukradli kRožnik da sem se skoraj zjokal. Končno sem dobil pravega sotekača (anuska), ki me čaka nestrpno na vrhu Rožnika (čeprav tudi ko je bilo hladno ni bil nihče tečen!) kdaj bom prisopihal s klanca.
Če pa se še kdo slučajno boji, naj si pogleda slikce s starih kRožnikov, tek je namreč še najmanj....
 luzr
Teki so tudi po ravnem, če jaz kaj vem.
Ob 17h gre včasih bobr s kompanjijo en krog.
Prepričan sem, našli bi se kandidati za ravninsko s časom okoli ene ure.

Markiza jakica, kandidate imate; nič več penzlanja omare. ;>

-----------------------------------------------------------------------

Včejar se je tudi teklo. Najprej sem šel skrivaj, čisto sam na zasebno :mrgreen: traso za tričetrt ure. Pri tem sem se zabaval, cestarji bi rekli, z lumparijami in navlekel v pasji maniri nekaj vej v, po mojem mnenju, nevarne obcestne jaške.

Drugi del je bil običajni K-rožnik, čeprav je najprej skozi gozdič gonila MiciM, neusmiljeno seveda. Nekaj je omenila, kako gre samo tako hitro, kolikor grem jaz
*!hudičafrdaman'ga!*.
Ko sem oddelal tisti klanček do oštarije, je začel Maj, poln energije v drugi polovici rahlo nagajati. Zlasti zabavni so se mu zdeli predlogi bližnjic, čez temačne korenine, kjer gotovo domujejo razni parklji.
Seveda je začel na najbolj kritičnem mestu omenjati tudi medvede.
Tristotavžntkosmatih, zaslužiš si en resen izlet v kraljestvo pbesnelih medvedk...
Tri minute guncanja af'n in bruto čas 67min22sek ni švoh.
Zato kar pogumno, če bi kdo. :>
Nazadnje spremenil luzr, dne 27 Feb 2008, 10:56, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
 pajo
luzr napisal/-a:Teki so tudi po ravnem, če jaz kaj vem.
Ob 17h gre včasih bobr s kompanjijo en krog.
Prepričan sem, našli bi se kandidati za ravninsko s časom okoli ene ure.

Markiza jakica, kandidate imate; nič več penzlanja omare. ;>

Ja ideja ni napačna sem za upam, da bo torka prehlad že mimo. Upam na ne prehiter tempo.
Uporabniški avatar
 miciM
luzr napisal/-a:Drugi del je bil običajni K-rožnik, čeprav je najprej skozi gozdič gonila MiciM, neusmiljeno seveda. Nekaj je omenila, kako gre samo tako hitro, kolikor grem jaz
*!hudičafrdaman'ga!*.

Lepo bi bilo, če bi kdaj verjel tudi meni, včasih pač ne gre hitreje :twisted:

:wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Se kdo upa danes tečt? :twisted:
Uporabniški avatar
 milkec
bobr napisal/-a:Se kdo upa danes tečt? :twisted:

NE :twisted:
Uporabniški avatar
 zlopi
milkec napisal/-a:

NE :twisted:

... seveda se :juhuhu:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Wega
Zakaj pa si ne bi upal?
Uporabniški avatar
 Sončka
Upati ali ne upati, to je zdaj vprašanje. :roll: (pa saj ne dežuje tako močno!)
Če ne bo lilo kot iz škafa, pridem. 8)
Lp, I.
Uporabniški avatar
 miciM

Jaz, samo še ure nisem določila :lol:
Upam, da do večera začne snežiti potem bo še lepše

:wink:
 anuska
Danes ne bom tekla :oops: Imejte lep tek!
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA