prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
Trije mušketirji smo odtekli klasično golado (z novo verzijo pri Roški). Prijetna družba Garfilda in Lauferja, prijeten tempo (Garfild se je malo nazaj držal). Videli smo tudi intervaliste na Kodeljevem in jim pomagali, pa so tako hitro tekali, da nas niso videli.

Srečali smo eggy, ki je očitno delala desno varianto, malo pred nami.
Na kraju smo malo čez šesto uro videli še dva TF jevca, ki sta šla tečt inkognito (Danae ni bila zraven).

Pred tekom in po teku je bila opažena tudi TF-jevka Sapramiško (če se ne motim in sem prav prebral) v ultramaratonki rumeni jakni na rolerjih, v najboljši družbi, ki pa nas ni zaznala (smo bili brez uniform).

Tako pa smo zapisali vtise, da bo šel tudi ta tek v zgodovino. Pa malo bolj množično se udeleževat, kaj je zdej to. :wink:
B. Razy
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Kakor je vsak teden četrtek je tudi vsak teden Golada. :twisted: Samo toliko, da se ne pozabi. :P

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 milkec
ja seveda... in jaz pridem točno ob 17.00!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
8) In potem smo šli. :) Levo. :P In izugubili eno klonirano punco. ;) Torej smo pravzaprav izgubili dve. :evil: Eh, jaz tega ne štekam več. :)
Na kratko. Bilo je mrzlo in vroče obenem. ;) Egometer dela tudi z Leve. :twisted: Kdor je manjkal mu je lahko žal. :) No, priznam, da smo imeli tudi kontrolo, samo toliko, da se ve ali se kaj miga ali ne. :) (Mater,botrebaBobrainnjegovovalmaloprestavitnakakšendrugdanPRESS ;) :) )
Eto, to bi bilo to. :) Drug teden pa spet. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Sem videl obe kloniranki na začetku desne variante, jima mahal iz avta, pa sta me damsko ignorirali. Levovariantniki ste jih pustili kar sami ???
Še dober, da me nista Kamenjali :wink: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz sem z ovala tudi mahal enim klonirankam malo pred šesto uro :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
Kloni? Kje?
No ja, bo že bolš...
Bolje da in persona pridem na Golado in detektivsko razrešim to kompleksno enigmo v šifrah.
Lp,I.
Uporabniški avatar
 še1PR
raziskovalec napisal/-a:Sem videl obe kloniranki na začetku desne variante, jima mahal iz avta, pa sta me damsko ignorirali. Levovariantniki ste jih pustili kar sami ???
Še dober, da me nista Kamenjali :wink: :lol: :lol:
Jao Razy! Imava obe dioptrijo, ja! Ampak vseeno nimam pojma kdaj si šel mimo! Na štartu sva srečali Milkca in Slona, dohitela naju je eggy, z Bobrom smo si mahali čez ograjo, ter opazovali šprinte MiciM in MatjažaV... To ni za nas ZENovce... :wink: :lol: 8)
Sončka, le pridi, da vidiš to čudo! :wink: :lol:

Upam, da klon ne sfrči prehitro po svetu in se še kdaj pridruži! Tokrat je bilo le testno, do observatorija in nazaj... Ampak naj kar sam(a) pove!!! :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 ayla
He he he, tukaj klon... in tudi jaz še ne vem, kako je to, če izgubiš Aljo, ko sva skupaj, ali to pomeni, da izgubiš tudi mene? Presneta znanost... :lol:

Všeč včeraj teči z vami ... če ne bi imela še naprej zadev zvečer, bi z veseljem šla "do konca" :-) Neverjetno, kako hitro minejo zoprne ravnine in (ne sicer zelo) strmi klanec, če imaš sabo super družbo :-) Hvala, Alja!

se sigurno še vidimo... da ne bom ves čas samo po Rožniku tekala!

Super ste

klon :D
Uporabniški avatar
 milkec
Za druge ne vem, ampak jaz bom ob 17.00 na štartu!
Uporabniški avatar
 Sončka
Ja, Milkec jaz tudi. Imam že organizirano varstvo, tako da sigurno, pa še lepo vreme je.
Lp, I.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Smo že 3-je prijavljeni.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Evo, prijavlja se še NM Bajsi,...eeeeee, khm, se je prijavil.
Je tudi že odtekel v prijetni družbi s podivjanim Milkcem, sinusoidnim Razyjem in konstantno Sončico.
Po, okoli petih mesecih sem ugotovil, da mi je zrasla rit in povesile joške. Pri teku ustvarjajo blazen moment. Ugotovljeno je bilo, da sem postal prava zagnjojena svinja.
V glavnem, bilo je gruvi.
pies: faking nou gud time: 59.54
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,
prva stvar, ki sem jo zagledala na Goladi, je bil Bajsijev zamaščen trebuh. Namesto avta je, na parkirišču na koncu Goce Delčeve, parkiral kar svoj trebuh. :wink: :D
Potem je pa sopihal v hrib in še navzol, a vseeno je prišel na cilj pred mano. :shock: Pa tako zavaljen Pujsek. :D
Lepo je bilo spoznat od blizu njegovo veličanstvo Bajsija.
Dan je bil lep, sonček se je na egometru poigraval z drevesi in veličastno obarval večer ter nebo. Golada je prijetna tudi ob malo manjšem številu sotekačev. Razy se je žrtvoval in mi delal družbo. Je rekel, da mu je bilo lepo. Meni tudi.
Lp, I.
Uporabniški avatar
 Bajsi
[size=150]en teden nazaj je [/size]oranzni_slon: napisal/-a:Eto, to bi bilo to. :) Drug teden pa spet. :)

lp, oranzni slon

Helou!
In kje si bil ti!? Ali vsaj tvoj Mr. Hyde?!?

Sončka, Jest sem NM (Njegova Mastnost) Bajsi, in ne veličanstvo!!

Od blizu si me pa spoznala že kdaj prej!!
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA