Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 matej712
@zztopka - jaz (domnevam, da tudi večina ostalih) vodim višince le v eno smer.

@evica - približno razdaljo lahko določiš na google-earth-u, NV atlas-u... Pišem tudi km iz sobnega kolesa, jih je tako malo, da ni vredno besed.
Uporabniški avatar
 izidor
dexi27 napisal/-a:Do danes je blo vse OK, ko pa čem vnest danes nov treninga pa se mi pojavi tole:
Query failed : Column count doesn't match value count at row 1

Ampak to šele ko vnesem vse podatke o treningu ko pa kliknem shrani pa zgoraj videno. V čem je problem nimam pojma prosim za pomoč :oops:

Se opravičujem, moja napaka.. :oops:
Že odpravljena!

LPi
Uporabniški avatar
 dexi27
Za tak vrhunski izdelek se pa res ni treba opravičevat, dnevnik je carski, ampak napake pa delamo tud taboljši a ne :D
Hvala :!:
Uporabniški avatar
 mediterano
Izi kot že rečeno, dnevnik je super, prav danes pa sem zasledil eno pomanjkljivost - ki to mogoče ni. ker zdaj par dni nisem vnašal tekov me zanima, ali je to možno storiti tudi za nazaj. Te opcije namreč nisem našel, bi pa rad vnesel nedeljski in ponedeljkov trening. A gre ali ne?
Uporabniški avatar
 NANIKA
Gre, gre. Pod dodajanje klikni treningi, izberi datum in vpiši podatke in shrani. Vsaj jaz delam tako. :lol:
Uporabniški avatar
 mediterano
NANIKA napisal/-a:Gre, gre. Pod dodajanje klikni treningi, izberi datum in vpiši podatke in shrani. Vsaj jaz delam tako. :lol:

Ok, tnx, sem spregledal to. :wink:
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Seveda se da. Samo datum izbereš za nazaj. Jaz tudi to počnem

Imam pa sledečo idejo: da bi bila možnost (tudi že na vnešeno traso) vpisa višinske razlike. In potem tega ne bi bilo potrebno vpisovati pri vpisu treninga. In bi bila tako kot so kilometri siva.
Uporabniški avatar
 mediterano
Ja, hvala vsem, sem že pogruntal. :D Izidorju pa opravičilo, da sem zinil še preden sem se prav prepričal. :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
mediterano napisal/-a:Izi kot že rečeno, dnevnik je super, prav danes pa sem zasledil eno pomanjkljivost - ki to mogoče ni. ker zdaj par dni nisem vnašal tekov me zanima, ali je to možno storiti tudi za nazaj. Te opcije namreč nisem našel, bi pa rad vnesel nedeljski in ponedeljkov trening. A gre ali ne?

jaz vedno tako počnem - podatke vnašam za nazaj :D :oops: malo zaradi lenobe, malo zaradi pomanjkanja časa,..... ampak, glavno, da so zadeve "shranjene".
Uporabniški avatar
 jan_jan
Laufer napisal/-a:
mateja.hribar napisal/-a:Kako ste dodali podpis?

Na Tekac.net pojdi na Nastavitve, spodaj klikni Uporabniski podpis, odpre ti novo stran, skopiraj BBCode in ga prenesi v tvoje nastavitve na TF pod podpis.
:wink:

Sem naredil tako, upam da deluje.
LP jan_jan
Uporabniški avatar
 Tanja A.
Izidor !

Opazila sem eno napakco. Pri lestvicah (mesečna, letna, skupna) se ne morem pomikati s puščico na naslednjo stran. Vedno se vrne na top 20.

Prej je to delalo.

Drugače je pa dnevnik super. Bravo ! :P

lp
Tanja

Slika
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Na frisno odkril tale dnevnik in se pridruzujem pohvalam.

G.
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Tudi jaz na frišno odkril. Bravo Izidor!!!
Uporabniški avatar
 slovon
Tudi jaz sem ga frisno nasel in imam kuj en predlog:
vecinokrat gremo tect na holmers stezo, ki jo imam v blizini in je dolga 677m, tako da trening izrazam v "krogih". A bi se dalo naredit pri progi opcijo, da gre za kroge in bi potem vnasal trening tako, da bi izbral progo in vpisal stevilo krogov oz. ponovitev?

LP, slovon
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA