Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

bifidus napisal/-a:mojmir, nekaj ti bom povedal. Če organiziraš tek moraš poskrbeti za zaporo ceste, ne da bomo morali tekači prečkati cesto na prehodu. to je možno samo pri tvoji organizaciji. Pojdi si pogledat kako se drugod teki organizirajo potem računaj 10 evrov na osebo. malo resnosti na progi ne bi škodilo, ne da si moraš na progi sam ustvarjat pot, kot je bilo lani med avtomobili in ljudmi...
kaj takega za tako startnino pa še nisem videl

... no, no, malo strpnosti, saj piše tudi:
Mojmir Kovač napisal/-a:Na vseh teh mestih bodo stali nasi redarji.

... veliko tekaških užitkov tistim, ki boste tekli.

Lp, zlopi
 Mojmir Kovač
Živ!

Bifidus s teboj se popolnoma strinjam!
Nisem pa popolnoma razumel kaj te moti, to, da moraš prečkati na prehodu za pesce ali to, da ni zaprta cesta?

Izdal ti bom eno skrivnost: če tečeš v naravi so luknje na poti, korenine, blato..., če tečeš na ljubljanskem maratonu imaš lepo zaprto cesto in vse štima...
Če pa se odločiš, da boš tekel v Portorožu se moraš že v štartu odločiti, da boš tekel po plaži med ljudmi, da boš tekel čez prehod za pesce nezaprte ceste, da bo kje na pločniku kakšen avto, ker ga je pijani voznik večer pred tem pusti prav tam... To je ta tek in prav zato je nekaterim všeč...

Nadaljujem s če-ji.
Če bi hotel zapreti cesto, sprazniti plažo, odstraniti vse avtomobile... ti veš koliko ljudi in denarja bi za to potrebovali? Sam tega ne vem in nočem niti pomisliti. Ni pa malo denarja in je veliko ljudi.

Ta tek ni svetovno prvenstvo. To je le tek povežimo soline. Je 10 kilometerski tek, ki pa je malo drugačen od drugih, ker sta štart in cilj ločena, ker tečeš skozi kraj, preko cest...

Tek ima polno napak in tudi v organizaciji bo najverjetneje kaj "preskočilo" a moraš priznati, da je vsako leto boljše. Na koncu koncev ste ga sprejeli tudi tekači.
Letos se vas je prijavilo že preko 400. SUPER!!!

Bifidus nočem biti nesramen ali prepotenten in nočem, da moje pisanje tako razumeš. Vesel bom, če se boš tudi letos udeležil našega teka!

Vem, da zate ni problem v 8 ali 10 evrih. Nam organizatorjem pa tista 2 evra po osebi pomenita veliko. Lanski tek nas je stal okoli 4500 evrov in letošnji ne bo zaostajal. Zato letos računamo tudi pohodnikom, da bomo naredili manj izgube.

In naj končam s tvojimi besedami: malo resnosti na progi ne bo škodilo, zato vas vse naprošam, da upoštevate navodila redarjev, oznak in da se kljub hitrosti in tekmovalnemu naboju dvakrat prepričate, da je cesta prazna, preden stečete preko.

Bifidus hvala za kritiko in grajo ter pohvalo. Ker "to je možno samo pri tvoji organizaciji" razume kot pohvalo!

In še malo zlobe čisto za konec: ker sem si ogledal organizacijo kar nekaj tekov, triatlonov, duatlonov, dvoranskih športov(in jih tudi organiziral) lahko po tvojih kriterijih računam 10 evrov 8) 8)

Bifidus cel čas razmišljam da bi ti podaril štartnino. A tega ne bom naredil, ker menim, da bi te s tem užalil. Vabim te, da se udeležiš tudi letošnjega teka. Videl boš letos bo proga še bolje označena, voda bo na dveh točkah, na tistem parkirišču v Portorožu bomo naredili koridor za tekače...
Pridi letos boš bolj zadovoljen kot lani!

Mojmir
www.skid.si
Uporabniški avatar
 tae
Mojmir sporoča, da bo prireditev v vsakem vremenu, čeprav mene tokrat ne bo.
Uporabniški avatar
 damajanty
Tudi 400 prijav je daleč pod željami - kolkor vem, želi imet udeležbo prek 1000. Težko tolk ljudi spravit skup.
Uporabniški avatar
 admiral
Evo, prijavljen..

1. Zato, ker se mi zdi prireditev nekaj posebnega.
2. "V brk" lokalnim oblastem na Obali, ki nimajo čisto nobenega posluha za rekreacijo...
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Tudi na maratonu v Logarski tečemo med za in pred avtomobili pa je vse O.K.
 Mojmir Kovač
Živ!

to s tem vremenom mi je sumljivo. sam gledam vreme na www.msn.com in ta teden bi moralo deževati prav vsak dan. A se dež vsak dan pomakne za en dan naprej, tako, da je zdaj tam dež že do torka...

Resnično verjamem da bo v nedeljo čez dan oz. med tekom lepo suho in sončno.
Uporabniški avatar
 Mojca99
Seveda gremo tečt, pa tudi če bo deževalo. Se bomo počutili vsaj tako dobro kot na zadnjem LM, ko nas je pošteno opralo :wink:
 Mojmir Kovač
tu na našem koncu je dež blagodejen, ker voda hlapi iz morja je malo bolj slan in ima isti učinek kot, da se kopaš v termah... 8) :D
Uporabniški avatar
 -metka-
Zdravo Mojmir!
Eno čisto logistično vprašanje. Glede na to, da se bomo do štarta odpeljali z avtobusi in tam pridno počakali, a se bo slučajno dalo izročiti kak manjši nahrbtniček organizatorjem, da ga pripeljejo spet na cilj? V stilu Trojk? Da bi izročili kako majico, vetrovko ali podobno. Tek segreje :D
Drugače se bomo pa že znašli ;)

lp, m
 Mojmir Kovač
Na štartu bomo imeli kar nekaj avtov, stvari boste lahko dali vanje in jih kasneje dvignili na cilju.
Dobro bi bilo, da si date kakšne listek z imenom v žep ali stvari date v kakšno torbico, ker nikoli ne veš...
Na tek greš v stari opremi, domov pa prideš v novi 8)
Uporabniški avatar
 -metka-
:lol: to bi blo sicer kar fajn, da domov novo opremo odneseš... ponavadi pa je obratno. Super, bomo spakirali potrebno v mali nahrbtniček in ga opremili z imenom in štartno številko.

Se vidimo na obali!

lp, m
Uporabniški avatar
 bobr
Za jutri če kdo rabi prevoz LJ -> soline -> LJ naj mi javi. Je še nekaj prostora v bobrmobilu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA