prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lukkka
Verjamem, da vas ne zanima toliko - pa vendar se mi zdi, da je kar nekaj tudi kolesarjev tule.

S spremljevalno ekipo :driver: planiramo v Marcu in Aprilu nekaj skupnih treningov v dolžini cca 250km, po 2 ali 3 časovni kontroli DOSa v kosu. Povprečje naj bi bilo nekje med 25 do 28km/h. Vozili bomo lepo počasi.

Če je kakšen interesent, da bi šel zraven naj me kontaktira na mail, da se dogovorimo kje in kdaj se dobimo... :wink:
Nazadnje spremenil lukkka, dne 28 Apr 2008, 08:02, skupaj popravljeno 5 krat.
Uporabniški avatar
 zatopek
Živjo LUKA

Ko boš šel kaj mimo Kamnika se mogoče vidmo.Prav rad bi se vam priključil za kakšno krajšo furo.

Veliko uspeha pri treningu pa LP :D
Uporabniški avatar
 lukkka
Mogoče še kdo? :wink: Je kar bolj luštno v družbi, kot samemu vrtet pedala...
Uporabniški avatar
 lukkka
Prvi izlet bo predvidoma v soboto, 22.3.2008 - začeli bomo v Postojni in se odpeljali prvi dve časovni kontroli in nadaljevali še v tretjo do vrha Predmeje.

Če bi kdo šel zraven; lahko seveda tudi del poti, naj mi javi na zs ali mail, da se dogovorimo kako in kaj... :wink:
Uporabniški avatar
 daks
Oj

Tu ste itak vsi s specialkami. A lahko posljes kak graf katere od tras, ki jih boste vozili, da vidim ce se mi splaca it z gorcem zraven.
Drugece, pa drugo leto ko bom imel specialko ;)

Srecno voznjo zelim in veliko uspeha na DOS 2008 ;)
Uporabniški avatar
 lukkka
na povezavi so grafi vseh časovnih kontroli oz. celotne trase - povezava

bo pa verjetno res preveč letelo za gorca - odvisno - če daš gor kakšne cestne gume, pa če nimaš preveč hidravlike, bi še šlo mogoče...
Uporabniški avatar
 dexi27
Če boš vozil tud etapo Moravske toplice - Šmarje pri Jelšah se ti pridružim, če bo datum tapravi - služba pa to.
Uporabniški avatar
 lukkka
se razume :wink:
Uporabniški avatar
 lukkka
Za prvi dve etapi in Predmejo smo se dogovorili, da se dobimo v soboto, 22.3.2008 ob 08:00 na parkirišču pred Sparom v Postojni.

Začeli bomo nekje ob 08:15. Kdaj bomo pa prišli na Predmejo, pa ne vem... bomo šli, da pridemo :wink:
Uporabniški avatar
 lukkka
upajmo da bo vreme 8) in ne spet kakšen sneg, da nas ne bojo na Predmeji odplužili s ceste :lol:
Uporabniški avatar
 lukkka
Takole bomo - vremenska napoved je u k**** http://24ur.com/naslovnica/vreme/index.php, zato bomo trening "izlet" prestavili na naslednji vikend, na žalost.

Upam, da bo vreme bolj prizanesljivo, da se bomo končno skupaj zapeljali. Tudi sam se ne grem vozit v takole, če bo pa naslednji dan sijalo sonce, pa jebat ga - bo pa vsak po svoje odpeljal svojo traso.

Žal mi je Tjaša, da ne boš mogla naslednjo soboto, se boš pa kdaj drugič pridružila, sej bo še par takih vikendov.

lp, Luka
Uporabniški avatar
 lukkka
KONČNO! V soboto 29.3.2008 bo pa šlo. Vremenoslovci so napovedali lep sončen dan, s temperaturami do 15C in verjetno bo še kakšna več!!! Odlično. 8)

Samo, da pa ni vse tako super, kot bi lahko bilo... Ne morem zagotoviti prevoza za nazaj - na razpolago imam le Cady-ja, namesto kombija. Tako, da če bo kdo hotel zraven si bo moral priskrbeti prevoz za nazaj - na žalost... :cry:

Zbor bo ob 08:00 na parkirišču pred Sparom v Postojni in odpeljemo po trasi DOSa - cca 260km. :D
Uporabniški avatar
 lukkka
kako smo prestali soboto in kaj vse sem počel potem ( avto, treningi, spanec... ) in zakaj šele danes o tem poročam, pa več na moji strani - upam, da ne preveč.

V galerijipa je še nekaj fotk sobotnega treninga
Uporabniški avatar
 lukkka
Včeraj sem odpeljal del trase preko Šenturške gore in Črnivca... bilo je kar zanimivo, saj sem moral na Črnivec kar dvakrat... več o tem pa na povezavi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA