prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Susanne napisal/-a:Od spomenika glej bele črte na betonskih stebrih

Bele črte so po mojih meritvah malo mimo (bolj točne so rumene!!! :wink: )!!!

Po mojem Garminu je od spomenika do mostička na koncu tretje vzpetine 3,83 km!!

mitjas napisal/-a:Celoten krog je dolg 9800m

Več kot 9700m sigurno ne!! :nono:

Ni čudno, Mitja, da imaš tako veliko letno kilometrino!!! :wink:

LP VB
Uporabniški avatar
 mitjas
2MUCH4ME napisal/-a: Po mojem Garminu je od spomenika do mostička na koncu tretje vzpetine 3,83 km!!

mitjas napisal/-a:Celoten krog je dolg 9800m

Več kot 9700m sigurno ne!! :nono:
Ni čudno, Mitja, da imaš tako veliko letno kilometrino!!! :wink:
LP VB

Evo, danes sem posnel progo, kjer se vidi, da je vsem nam ljubi oval dejansko ovalen, orientiran v smeri severovzhod - jugozahod. Dolg je 9,82 km in v nasprotni smeri urinega kazalca, kakor sem tekel danes, ima 63 metrov vzpona in 70 metrov spusta. Avto sva pustila na parkirišču pri hotelu, kjer sva startala in se tja tudi vrnila - nisem ubiral bližnjice čez parkirišče, kar lepo na izhodišče sem šel in sicer tja, kjer je so narejena vrata v živi meji.

Tole je čisto svež opis kroga iz enega drugega foruma :)

Če ti Garmin do mostička nameri 3,82km, potem je cel krog 9,8km. Od mostička naprej so bile nekaj časa oznake, ki jih je naredil pred dvema letoma tudi eden mojih znancev s kolesom. Tudi sam sem se že vozil tu okrog, pa moram reči da kr držijo tiste oznake.

Tisto o kilometrini bom pa kr spregledal :wink:
Lepo da si se zbudil iz zimskega spanca :P
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
OK. Saj ni tako pomembno. Približno dolžino kroga torej imamo!!!! :wink:

mitjas napisal/-a:Lepo da si se zbudil iz zimskega spanca :P

To bi pa jaz najraje spregledal!! :P
Mitja, kdaj se zmeniva za kakšen zen krog - pardon "oval" (saj veš: 39m 660sek ali več), da kakšno rečeva in greva na :toast: (lahko tudi ZS, da ne smetiva.)

LP VB
Uporabniški avatar
 Junc
kdaj boš kaj tekel Vilko te zen kroge. Da se jaz tudi mal prebudim iz spanja al kr je to že.
Moram se spet mal skupaj sestavit, do Radencev recimo, hehe
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
hvala vsem za info. zdej približno vem pri čem sem :oops:

radenci :heart :heart :heart se približujejo in počasi bo treba "štartati" na cel oval :)

pa dober tek, izkoristite današnji sonček, ju3 bo spet deževno :(
Uporabniški avatar
 mitjas
Zaenkrat je v planu en zen krog v četrtek, za uro pa povejta(e).
Jest sm pred 17:00 težko pred spomenikom, je treba iz Lj priletet :?
Uporabniški avatar
 Junc
v čet ob 17:00 mi zaenkrat ustreza, če se bom le pozdravil do takrat, ker me nekaj muči viroza
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Torej, jutri ob 17:00 pri spomeniku! Jaz bom tam neglede na vreme!!

LP VB
Uporabniški avatar
 mitjas
Se vidimo pred spomenikom :!:
 bokij
Pred kratkim ste pisali o dolžini ovala. Mene pa zanima, če je dovolj natančno umerjanje senzorja na ovalu, recimo na 9,8 km ali zadevo umerjate na stadionu.

Drugače pa včeraj nekaj blata samo na običajnih mestih od Suhe proti Predosljam, pa veter :?

Čim več km in LP
Bojan J
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kot sezonski uporabnik ovala (Poletni čas Press) bom od srede (letos srede namesto četrtkov) dalje ponovno (dokaj) redni gost do jeseni. :D

Upam, da pride vsaj še kdo od stalnih strank, saj nas v Brunarici najbrž že nekoliko pogrešajo. :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz bom štartal prej :arrow: okoli pol šestih, do cilja me boš ravno ujel. :wink:

PS: V slučaju dežja bom "ovalil" naslednji dan.
Uporabniški avatar
 ales
Joj, ves teden že sam tekam po kranjskem koncu, srede imam žal zasedene s PŠ, tko da počasi oživljeno Brdo zame odpade. Zato pa sem bil včeraj zelo vesel Lojzeta(GTA) na cesti pri hiši, kjer še kar zlo nežno piše жабница.
Danes sva s tinijem odtekla dvajstetko od doma do Trate in nazaj, a naju je ujelo tako nevrijeme, da sva morala še dve uri pri Petri analizirat težke pogoje teka.

Še ta drugi Lojze se nama je pridružil, smo naredili načrtov za nekaj mescev naprej, zdajle mi na Čazminih rezultatih CtrlF ne najde Ilarja, tko da sem zlo na lahko vknjižil še ta druge čevape. Po moje tole tinija Matej sponzorira..
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA