prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

eggy
Ojla!

Berem....berem.....se dogaja, ni kaj. Mene je poklicala Evropa, pa sem malo odletela, pogledat, če fantek še lula. In.....vse je pod kontrolo :)

No, tudi ta teden boste kot vse kaže brez mene. Če mi bo le znaslo, se bomo morda srečali kje na poti, ker.....če bom pridna in v službi na brzo končala, še vseeno skočim teren prečekirat, sem pa ob 19ih spet bizi in.... ja, bom prebrala, kdo se je zredil, kdo shujšal, kdo ima pb in kdo je bp :)

Lepo se imejte...in kot pravi naša draga Alja.....veliko se smejte (huh...nisem vprašala, če to smem uporabit.....upam, da ne bo preveč huda :) )

eggy
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

Bajsi napisal/-a:
[size=84]en teden nazaj je [/size]oranzni_slon: napisal/-a:Eto, to bi bilo to. :) Drug teden pa spet. :)

lp, oranzni slon

Helou!
In kje si bil ti!? Ali vsaj tvoj Mr. Hyde?!?

8) Draga NM Bajsi, bodite veseli, da naju ni bilo. :) Ko bi zagledala vaše obline bi takoj pustila v nemar Golado in se posvetila ognju in čiščeju dlak. :twisted: Seveda je danes pravi dan, da preverimo stanje duha in mesa. :D :P Torej? Pridete NM Bajsi? Dišalo bo po vijolicah in pečenem pujsku. :)

lp, vaš vdani oproda sredi golovskih višav in spustov, Jusuf :twisted:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Kakor je že v navadi vsak teden ob istem času na istem kraju zmeraj druge osebe. :) Se pa naprošajo velecenjeno leteče kljuse, da vsaj enkrat opravijo Golado ob 1700, ker jo bomo kmalu spet prestavili na 1800 (glihkarbopoletjeinvročina PREES). :P :twisted:

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Lep namen imam, vendar ima danes naš pamžek redni polletni na 15000.
Če ga bodo mehankarji uspeli poštimat, pridem.
Uporabniški avatar
 pegaz
Leteče kljuse pokorno javlja, da bo prišlo na štart ob 17h, kot zapovedano.
Če bo teklo, bo pa še videlo, ker ga prehlad drži za vrat.
In je celo Sežana v nevarnosti... :(
Ampak mi se ne damo!

Kmalu na skledanow,
Klju Se :)
Uporabniški avatar
 milkec
jaz sem kar gripno prehlajen... ni hudo, ni pa zdravo! Bi pa moral ta teden kaj teči, da ne bom za prago čist zakrnel, zato verjetno pridem!

Ob 17.00 seveda!
 eggy
Oii!

Bom pa jaz danes napisala poročilo:

Pa mi je le zneslo in pretekla sem danasnjo Golado. Bilo nas je 6. Milkec je že na zažetki zakurblal mašino in prav nobenih znakov hude bolezni ni kazal :) Po klancu navzgor (da ne bo pomote) se je zagnal hmmmm.....zdaj pa ne vem kdo je bil: Slon ali Jusuf. Sledila je ostala drhal :) (Simi, Laufar, Bajsi in ...jaz, seveda).

Polovica poti je bila bolj močvirska, ampak se nismo dali motit. Sijalo pa je sonce, čeprav.....kar nisem mogla verjet....naj bi bila na drugem koncu Lj danes celo snežna ploha. Težko me bo prepričat v toplo gredo. Ni bilo prav nič vroče, a kljub temu.....prav fajn Golada.

Se vidimo!
eggy
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Lahko bi bila malo manj skromna in pripomnila, da Milkcu in razcepljeni osebnosti sicer nisi mogla slediti, si pa zato gladko pometla z ostalo bando.

BTW: posledica tople grede bo nova ledena doba!!!
Uporabniški avatar
 milkec
eggy napisal/-a: Milkec je že na zažetki zakurblal mašino in prav nobenih znakov hude bolezni ni kazal :)

Tudi vi bi tako tekli, če bi vas zasledoval in lovil slonasti Jusuf!
Uporabniški avatar
 Laufer
Moja malenkost se je komaj vlekala po progi. Še dobro, da se me je usmilila Simi in me spremljala in bodrila do cilja. Sprašujem se, kje so ZEN-ovci? Nehote sem moral tako postaviti letošnji PB Golade.
Na žalost se zopet nekaj časa ne bomo videli.
Uporabniški avatar
 milkec
Laufer napisal/-a:letošnji PB

= SB (season best) :) :)

Tako bi rekel dr. Andrej Stare
Uporabniški avatar
 simi
Laufer napisal/-a:Moja malenkost se je komaj vlekala po progi. Še dobro, da se me je usmilila Simi...

no, no, tako hudo pa spet ni bilo :lol: Meni je bilo prav lušno, SB si si pa kar sam pritekel.

eggy napisal/-a:prav fajn Golada...

Se vidimo naslednjič! :wink:
Uporabniški avatar
 še1PR
Laufer napisal/-a:... Sprašujem se, kje so ZEN-ovci?...
Eni ZEN-ovci počivamo... :wink: :)
Se kmalu spet vidimo!
Uporabniški avatar
 veter v laseh
Jutri je na sporedu Golada.

Zanima me, ali je kakšen interesent za tek ob 14.15 uri :?: :oops:

Kasneje ne bo šlo pa bi že prej odtekel. :evil:
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141