Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 firbec
V imenu organizacijskega odbora sporočam:

Posebno obvestilo!

Zaradi nepopustljivosti PAŠNE SKUPNOSTI BAŠELJ, ki je lastnik gozda pod Kališčem in noče dati soglasja za uporabo gozdnih poti sporočamo, da tekma 12 ur Kališča 2008 nepreklicno odpade.
Vsi, ki ste plačali štartnino, jo dobite nazaj v koči na Kališču, oziroma po dogovoru (tudi v dolini).
Oprostite, ampak vse smo naredili, kar je v naši moči. Tajkuni....

Vse na www.kalisce.com

Nič LP
Marjan
Uporabniški avatar
 Damijan
:hehe: :rol: :hehe:
Uporabniški avatar
 LILA
Ali je to prvoaprilska šala ?
lp
 janezu
kar se gozda tiče,ga danes neusmiljeno sekajo,izgleda,da delajo cesto na kališče(to je edini pogoj,da bo firbec oskrbnik še naslednjih 10 let)danes je bilo od prve klopce do blata neprehodno-podrto drevje,vendar je šef obljubil,da bo pot prehodna.ceste pa do sobote še ne bo do vrha.pot je kopna,kicbil tudi,nekaj snega je še tik pred kočo.zadaj pod žičnico pa gnil sneg,ki pa ga zelo pobira,tako da bo v soboto kar težko izbrat optimalni spust.vendar prav vse poti vodijo k potoku :D lp ju
Uporabniški avatar
 firbec
janezu napisal/-a:kar se gozda tiče,ga danes neusmiljeno sekajo,izgleda,da delajo cesto na kališče(to je edini pogoj,da bo firbec oskrbnik še naslednjih 10 let) :D lp ju

:hehe: :bum: :rol: :rol: :rol: :rol: :nono:
Uporabniški avatar
 firbec
firbec napisal/-a:V imenu organizacijskega odbora sporočam:

Posebno obvestilo!

Zaradi nepopustljivosti PAŠNE SKUPNOSTI BAŠELJ, ki je lastnik gozda pod Kališčem in noče dati soglasja za uporabo gozdnih poti sporočamo, da tekma 12 ur Kališča 2008 nepreklicno odpade.
Vsi, ki ste plačali štartnino, jo dobite nazaj v koči na Kališču, oziroma po dogovoru (tudi v dolini).
Oprostite, ampak vse smo naredili, kar je v naši moči. Tajkuni....

Vse na www.kalisce.com

Nič LP
Marjan

Če kdo ni vedel, da je bil 1. april, je sam kriv!
LP Marjan :bum:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
firbec napisal/-a:
janezu napisal/-a:kar se gozda tiče,ga danes neusmiljeno sekajo,izgleda,da delajo cesto na kališče(to je edini pogoj,da bo firbec oskrbnik še naslednjih 10 let) :D lp ju

:hehe: :bum: :rol: :rol: :rol: :rol: :nono:

Ja ali kakor bi dejali mister FIRBEC še na mnoga leta, na mnoge vikende tako ali drugače :wink: !
ČAO!
 večno mlad
No pa imamo 12 ur Kališča s preprekami. Vsi dosedanji rezulati in primerjave bodo padle v vodo, snega v soboto tudi ne bo več. Skratka čaka nas popolnoma spremenjen ambient glede na dosedanje treninge. Zimske gume pa lahko tudi pospravite. Želim vam čim kvalitetnejše zadnje priprave, pa po pameti.
 janezu
nobene panike glede poti.v soboto bo vse kot mora bit-pospravljeno,pot je popolnoma ista,kot vsa leta,le enkrat prečkamo novo avtocesto na kališče.kot 160-tega pa čakamo rekorderja šavsa(da za trenutek odloži delo in se prijavi) :D boj med ekipami pa zna biti hud:graparski kerlci,TF,a2u,.....pa še kakšni skriti talenti.v soboto ob 6,00 bo kar pestro,sploh pa popoldne. Lp ju
 večno mlad
Res kaže, na hud in neizprosen boj tudi popoldne. No bo pa res popestrilo dirko. Da nas ne bo samo par hodilo gor in dol v popoldanskem času. Saj ne rečem, da ko smo prihajali gor, da nismo dobili kanček sočutja od vseh tistih, ki so bili že na zasluženem počitku. In to vsakič ko smo prišli gor. Res pa je tudi, da so se že naslednji trenutek poglobili v uživanje izgubljenega B vitamina. Mi pa spet dol in dol in dol... Šmrc. Letos kaže pač na malo manj sočustvovanja zgoraj, mogoče bo pa več gledalcev ob progi, ker kaže da bo sobota najlepši dan v prihodnosti.
Uporabniški avatar
 cvalenti
Teh 12 ur,ko bo trajala tekma,ali lahko gremo gor tudi mi "obiskovalci oz navijači" ali se med časom tekme ne sme hoditi po progi.

lp t
 večno mlad
Vsi se bomo razvrstili, vabljeni v čim večjem številu.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
V soboto gremo mi v okviru PD Radovljica tudi na Storžič vam napoto delat. :twisted: Če se bom udeležil tega sprehoda me bo verjetno kap od zavisti, ker bom moral v polžjem tempu gnati ducat "ovac" na Kališče. Vi pa boste kot projektili švigali mimo mene. To bo preizkušnja moje psihe. :?

Uživajte v 12 urnem teku! Morebiti se vam pa drugo leto pridružim. :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA