Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Živjo.

Odločil sem se, da se bom pretekel svoj prvi polmaraton. Zato me zanima, kater maraton/polmaraton je lep in se ga splača imeti kot prvega (prvega ne pozabiš :wink: )..

Vprašanje za vas:
Zanima me, kje ste pretekli svoj najlepši maraton?

lp, Blaž
Uporabniški avatar
 Wega
Prvega itak ne pozabiš. Kateregakoli. En tak večji bo sedajle maja v Radencih. Ponavadi je super (mater sem pameten, "ponavadi", pa sem tekel samo enkrat :) )
Uporabniški avatar
 bobr
V domačem okolju v Ljubljani je kar lepo za prvo polovičko :wink:
Uporabniški avatar
 shash
Prvega polmaratona res ne bom pozabil - LJUBLJANA 2006 - vse me je bolel potem še ene tri dni.
Najlepši dozdaj po uživanciji na teku in po lepoti narave in pogojih ( čeprav je pihala burja - vročina mi ne sede preveč) Sežana marec 2007.
Je pa vsak lep po svoje, je pa verjetno precej pomembno, kako si naštelan v glavi tisti trenutek.

LP
Uporabniški avatar
 bobr
shash napisal/-a:Prvega polmaratona res ne bom pozabil - LJUBLJANA 2006 -
vse me je bolel potem še ene tri dni.

Pol sva bila že kar dva :)

Tasko: še enega sem se spomnil da je lep in nepozabljiv. Rokov tek ;)
Uporabniški avatar
 bla_k
Zame je bilo tud Radenških 21 prvič, in sicer v letu 2000.
Po le nekaj mesecih teka sem se opogumu,
šel in v idealnih pogojih tekel tak čas, da sem ga izboljšal šele po osmih poizkusih (štirih letih).
Uporabniški avatar
 Radolca
moj prvi polmaraton je bil leta 2002 v Ljubljani, najlepši pa je bil lanski, moj prvi v Radencih
Uporabniški avatar
 MarP
Zdravo

Moj prvi in tako najlepši je bil lanski polmaraton v Ljubljani, najhitrejši letošnji v Gorici, najbolj se pa veselim letošnjega polmaratona na Dunaju in maratona v Berlinu, kamor gremo s prijatelji (tekaškimi in osebnimi).

Pa še če koga zanima, danes sem prvič postal....DEDI. :juhuhu:

Lep pozdrav
Marjan :lol:
Uporabniški avatar
 SasoP
Deda, čestitke še enkrat :!: Pa seveda veliko veselja s Tanajo :D

Saj res - moj najlepši: Tar-Vabriga 2007. Še posebej v delu skozi nudistični kamp :rol: :rol:
Nazadnje spremenil SasoP, dne 02 Apr 2008, 19:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,

moj najlepši in najhitrejši pa je bil 1. LM leta 1996. En mesec prej sem se poročil in žena je že nosila najino hčerko.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 IRA
MarP napisal/-a:Zdravo

Moj prvi in tako najlepši je bil lanski polmaraton v Ljubljani, najhitrejši letošnji v Gorici, najbolj se pa veselim letošnjega polmaratona na Dunaju in maratona v Berlinu, kamor gremo s prijatelji (tekaškimi in osebnimi).

Pa še če koga zanima, danes sem prvič postal....DEDI. :juhuhu:

Lep pozdrav

ČESTITKE!!!
Veliko otroških vragolij želim.

Jest bom pa hmal taprvič teta :P
No, mamo še mal fore!

Aja ... pa da ne bom čisto iz teme.
Moj prvi organiziran tek sploh je bil lansko leto na Bledu - 6km.
Zame neverjeten uspeh!

Imam/sem imela namreč dolgo časa nenormalen strah tečt (ali kakšni drugi športi) s komerkoli. Kot nekakšna fobija, ki se je ne da ne opisat, ne razumet. Mam pa vsekakor željo it še kdaj na kakšen tek.
Bolj me zanimajo 10-ke, 21-ka maksimalno.

42-ka se mi zdi že bolj mučenje kot karkoli drugega.
Meni osebno, da ne bo pomote, nimam nič proti njim in se klanjam vsem tistim, ki so pretekli maraton

Lp :twisted:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Hja, moj najlepši polmaraton, vsaj po organizaciji, vzdušju ob progi ter okolici mi je bil Tek ob Vrbskem jezeru (2006), čeprav sem ga na mojo žalost tudi tam posral pri taktiki teka in mi je zmanjkalo moči na 14. km :lauf: :bum: :ignore:
Glede na rezultat in sam filing teka mi je pa najbolj ostal v spominu polmaraton v Radencih (tudi 2006), ki sem ga po mojih občutkih pretekel z lahkoto in tudi rezultat je bil temu primeren, saj je bil moj pb skoraj dve leti :shock: :oops:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Nič ne čakaj na najlepšega. Prvega ne pozabiš nikoli, pa naj bo kjer koli. Torej Radenci so pred vrtmi (moj prvi :D )
 marjan
MarP napisal/-a:Pa še če koga zanima, danes sem prvič postal....DEDI. :juhuhu:

Iskrene čestitke "sosed". Če boš častil, pridem lahko v copatah :twisted: :piti:

Sicer pa zanimivo polmaratona še nimam. Še izbiram najlepšega :wink:

Prvi in seveda nepozabni maraton pa Podgorica 2006 (27 stopinj v senci, mi pa tri četrt časa na soncu :bum:)

Želim nepozabnega prvega v vseh ozirih,
Marjan
Uporabniški avatar
 MarP
Ti kar pridi, pivo :toast: imam vedno na zalogi. Pripelji drago s sabo.

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA