Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 BO-JAN
po nepreverjenih podatkih naj bi se 24 ur Primoža letos zgodilo 9 - 10. 5. 08 (petek in sobota) s štartom ob 17 uri in zaključkom ob 17 uri v soboto.
:juhuhu:
Vabim vse ki vedo še kaj več podatkov o sami prireditvi, da nas vse seznanijo z podrobnostmi. :?:

LP Bojan
Uporabniški avatar
 MihaPR
spet na isti dan kot trojke :(
Uporabniški avatar
 tae
Po mojem bo cvalenti pravi naslov za to. Torej Cuki, si tudi letos zraven ?
Uporabniški avatar
 BO-JAN
MihaPR tudi meni ne odgovarja da se ti dve prireditvi pokrivata :? , ker ne računam ne na eni ne na drugi na vrhunske rezultate, bom mogoče prisoten tako na trojkah 12km in na Primožu :?:

LP Bojan :D
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Ali je ta tek sploh mišljen drugače kot interna zadeva :?: če bi bila zaželena širša udeležba bi ga, po mojem, kaj reklamirali :?
Uporabniški avatar
 BO-JAN
To tudi mene zanima, kajti lansko leto nisem zasledil nobenih drugih reklam kot letak na Primožu in na nekaj smrekah na poti :?:

Mogoče bomo zdele čez vikend kaj več zvedli :shock:

LP Bojan
 glumac
Ja Kamničani, mislim, da bi bilo prav, da nekdo malo več napiše o tekmi, da bi se mogoče še s kakšnega drugega konca Slovenije prišli pomerit na tekmo.Takšna tekma pa res ne more biti samo interna, a ne?
Konkurenca čaka!!!
Uporabniški avatar
 cvalenti
tae napisal/-a:Po mojem bo cvalenti pravi naslov za to. Torej Cuki, si tudi letos zraven ?

tae-žal si se zmotil, jaz nisem pravi naslov, pravi naslov je Andrej na tekaškem forumu pod vzdevkom Darja. Lp
Uporabniški avatar
 Wega
Pa za ženski wc bi lahko bolje pokrbeli... ;)
Uporabniški avatar
 Darja
cvalenti napisal/-a:
tae napisal/-a:Po mojem bo cvalenti pravi naslov za to. Torej Cuki, si tudi letos zraven ?

tae-žal si se zmotil, jaz nisem pravi naslov, pravi naslov je Andrej na tekaškem forumu pod vzdevkom Darja. Lp

cvalenti, mogoče se je Tae res zmotil, ampak še zdaleč ne tako kot ti. Darja je moje ime in kdor trdi, da sem Andrejev vzdevek, bo dobil v trajno last kopijo poročnega lista, v začasno last pa knjižico, v kateri je napisano vse o zakonski zvezi. Kljub temeljitemu prebiranju ni nikjer zaslediti nič o tem, da bi bila žena kakorkoli lahko možev VZDEVEK! :wink:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Darja napisal/-a:
cvalenti napisal/-a:

cvalenti, mogoče se je Tae res zmotil, ampak še zdaleč ne tako kot ti. Darja je moje ime in kdor trdi, da sem Andrejev vzdevek, bo dobil v trajno last kopijo poročnega lista, v začasno last pa knjižico, v kateri je napisano vse o zakonski zvezi. Kljub temeljitemu prebiranju ni nikjer zaslediti nič o tem, da bi bila žena kakorkoli lahko možev VZDEVEK! :wink:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Wega
Wega napisal/-a:Pa za ženski wc bi lahko bolje pokrbeli... ;)

ups, kako mi je pa sem ratalo to napisat? Paše v drugo temo!
Uporabniški avatar
 cvalenti
Darja napisal/-a:
cvalenti napisal/-a:

Upsssss, :oops: :oops: :oops: Ali mi potem zaupaš,pod katerim imenom se pa skriva tvoj možek? :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Pozdravljeni!

Kot prvo bi vam rad sporočil da nisem ne organizator ne pobudnik prireditve 24 ur sv. Primoža, temveč zgolj priložnostni tekač in pohodnik, ki zahaja tudi na Primoža.
Ker je zanimalo tudi mene kako kaj kaže s to našo vztrajnostno dirko sem povprašal kar Perota, oskrbnika okrepčevalnice na Primožu. In kaj sem zvedel:

PRIREDITEV BO: in sicer

ZAČETEK 09.05.2008 ob 17 uri Calcitovo parkirišče (vratarnica)

KONEC 10.05.2008 ob 17 uri okrepčevalnica na SV Primožu

Kaj pa je med začetkom in koncem si pa lahko predstavljate, takole na pamet pa je približno 4km poti od tega 400 višinskih metrov, koliko ponovitev se bo kdo lotil je stvar vsakega posameznika.
Baje bo potrebno plačati nekaj štartnine ( ne vem koliko) v zameno pa bomo dobili čaj ob vsakem prihodu gor, verjetno kakšno majčko in na koncu druženje s pripadajočo zakusko.

Sam se nameravam prireditve udeležiti, je pa še kar nekaj dejavnikov ki mi lahko to veselje pokvarijo. Pa ne bom sedaj nakladal da ne bom moril preveč ter vas raje
POVABIL DA SE NAM PRIDRUŽITE, IN PREŽIVITE KONEC TEDNA NA NAŠEM KONCU IN V DOBRI DRUŽBI.

Za ostale podrobnosti se bodo pravgotovo oglasili še drugi iz :TF) ter nam vsem ponudili še morebitne dodatne informacije.

Rezervirajte si konec tedna na našem koncu :wink: zna bit zanimivo

LP Bojan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA