Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Sem po dolgem, dolgem času zavila sem gor.

Zanima me namreč koliko je prijavnina za Radence, pa kdaj to sploh je, pa kako se prijavim?

Aja... pa ne bom vam delala družbe na 42km, niti na 21 km... tud za 10 km še nisem zbrala poguma...
Bom samo moralna podpora za vse vas izkušene, pa bom tekla (bolj sopihala) na 5,5 km.

Mogoče pa kdaj se lotim še kakšnega bolj zajetnega :wink: projekta :lol:

Hvala za informacije.
Uporabniški avatar
 solatka
o... tole je blo pa hiter... Hvala...

Sem se med tem že sama mal "razgledala" po forumu pa našla debato o skupinski prijavi.
Jah.. sem ko vojak JLA... najprej izstrelim, šele potem raziskujem :oops: :lol:

A lahk še nekej vprašam? :?:
Kako je to s skupnimi prijavami? Prijavim se na uradni strani? Plačam pa Bobru? verjetn moram tam napisat da se prihavljam prek foruma? Al kako?

Majice pa čipe al kaj že... pa dobim v Rdencih? (em... kako bom pa vedela koga moram poiskat?)

Se pardoniram za trapasta vprašanja... sam raje vprašam, kot da potem lutam po Prlekiji (sej je Prlekija a ne?)
Uporabniški avatar
 veter v laseh
solatka napisal/-a:o... tole je blo pa hiter... Hvala...

Sem se med tem že sama mal "razgledala" po forumu pa našla debato o skupinski prijavi.
Jah.. sem ko vojak JLA... najprej izstrelim, šele potem raziskujem :oops: :lol:

A lahk še nekej vprašam? :?:
Kako je to s skupnimi prijavami? Prijavim se na uradni strani? Plačam pa Bobru? verjetn moram tam napisat da se prihavljam prek foruma? Al kako?

Majice pa čipe al kaj že... pa dobim v Rdencih? (em... kako bom pa vedela koga moram poiskat?)

Se pardoniram za trapasta vprašanja... sam raje vprašam, kot da potem lutam po Prlekiji (sej je Prlekija a ne?)

Predlagam, da kontaktiraš Bobra na ZS ali tel. št., ki je prav tako navedena ob navodilih za skupinsko prijavo. :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
Em... dober predlog :oops: :roll: :oops:

Hvala :D
Uporabniški avatar
 bobr
Bo bobr kr sam kontaktiral :)

Odgovori na vprašanja:
- Na uradni strani narediš prijavo.
- Plačaš meni po navodilih ki sem jih opisal za TF skupinsko prijavo.
- Majico in čip dobiš lahko že prej na Timingu v Ljubljani, Staničeva 41 in sicer v četrtek, 15. maja 2008, od 14.00 do 18.00 ure in v petek, 16. maja 2008, od 9.00 do 12.00 ure. To svetujem zato da ne boš res lutala kje po prlekiji :). Vse o tem piše tukaj http://www.maraton-radenci.si/upload/File/28MtsZGIB.pdf
- Na štartu zna biti gužva in se bomo težko spoznavali. Bolj bo zanimivo v cilju. Samo glej ogromno gručo tekačov ponavadi v TF majicah ;)
- Ja res je proti prlekiji http://zemljevid.najdi.si/search_maps.j ... &gy=167187

Vse jasno :?: :P
Uporabniški avatar
 solatka
Oj... hvala za odgovore za mojo neznajdeno malenkost... :lol: :roll:

(Skoraj) vse je jasno.
Edin to moram še pogruntat kako bom prišla do LJ :lol: po tiste čipe.
No, bom že neki nagruntala.
 spela*
solatka napisal/-a:Oj... hvala za odgovore za mojo neznajdeno malenkost... :lol: :roll:

(Skoraj) vse je jasno.
Edin to moram še pogruntat kako bom prišla do LJ :lol: po tiste čipe.
No, bom že neki nagruntala.

Saj jih lahko tudi v Radenci dvigneš pred tekmo. :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
solatka, staničeva pa že veš kje je! ali ne? :shock:
to še jaz vem, gorenjc!
Uporabniški avatar
 solatka
Radolca napisal/-a:solatka, staničeva pa že veš kje je! ali ne? :shock:
to še jaz vem, gorenjc!

Em... ti to sprašuješ mene, ki poznam natanko 2 ulici v LJ (Slovensko pa Topniško)?

Žal je LJ zame popolna neznanka (sem študirala v MB). Ampak ni panike, bom že zrihtala... če ne drugače pa v Radencih pred tekmo.
Uporabniški avatar
 solatka
Radolca hvala.

Mogoče mi pa celo rata najdit to ulco :lol: ... ko bom v LJ sevede.
 klopotec
bobr napisal/-a:Bo bobr kr sam kontaktiral :)

Odgovori na vprašanja:
- Na uradni strani narediš prijavo.
- Plačaš meni po navodilih ki sem jih opisal za TF skupinsko prijavo.
- Majico in čip dobiš lahko že prej na Timingu v Ljubljani, Staničeva 41 in sicer v četrtek, 15. maja 2008, od 14.00 do 18.00 ure in v petek, 16. maja 2008, od 9.00 do 12.00 ure. To svetujem zato da ne boš res lutala kje po prlekiji :). Vse o tem piše tukaj http://www.maraton-radenci.si/upload/File/28MtsZGIB.pdf
- Na štartu zna biti gužva in se bomo težko spoznavali. Bolj bo zanimivo v cilju. Samo glej ogromno gručo tekačov ponavadi v TF majicah ;)
- Ja res je proti prlekiji http://zemljevid.najdi.si/search_maps.j ... &gy=167187

Vse jasno :?: :P

Kruci gate Bobr, Prlekija se piše z veliko!!!
Uporabniški avatar
 solatka
Paziiiii... Prlek na pohodu :lol:

Aja še to sem mislila vprašat.
Sej ne boste hudi, če vam bom povprečje kvarila, a? :?
Uporabniški avatar
 Radolca
solatka napisal/-a:Paziiiii... Prlek na pohodu :lol:

Aja še to sem mislila vprašat.
Sej ne boste hudi, če vam bom povprečje kvarila, a? :?

a v popitih pivih :?: :toast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA