Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 simi
Vsi pred mano ste tako dobro in izčrpno opisali včerajšnji deževen in prekrasen dan, da dodam le še nekaj stvari.

Seveda smo že na poti v Preddvor ugibale, če bo vreme zdržalo, a že na samem štartu več ni bilo vprašanje- dež bo, le koliko, kaj oblečt, se splača sploh kaj?? Pa ga je bilo veliko, za jezero. Pa nič zato! Zarjo je namočil že v prvih kilometrih, z Vanjo sve ugibale če se bo zlil do najine proge..drveli smo mimo tekačev, s spoštovanjem sem opazovala vsakega in razmišljala, bom tudi jaz kdaj upala na celo?
Pred zadnjo predajo naše štafetke na Jezerskem vrhu sem se tresla kot šiba na vodi, dobesedno. Lučko je že izginil za prvim ovinkom, premražena sem poskakovala levo in desno in čez nekaj minut pridrvi Vanja, vsa nasmejana, navdušena, predaja čipa uspe in pot navzdol se prične. Hitro je šlo, suha nisem ostala niti sekundo, ovinkov je bilo ...hmm.. ogromno, samo tak fajn je bilo...kilometri so ostajali za mano, poslušala sem kolena, pa ni bilo hudo, prehitela sem nekaj maratoncev pa še koga, kar naenkrat je bila pred mano tabla za 'Bad' (kaj bi dala takrat za vročo kad!) in le še 1 km ravnine. Kar prehitro je šlo skupaj skupaj. V cilju pa cel bataljon suhih forumovcev navudušeno navija.
Logistika je bila izvrstna, Lučko in Tjaša!, hvala!! Pa hvala za kapo, brez nje bi bila slepa :shock:
Iskanje nahrbtnika, topel rdeč xxl anorak prijaznega tekača, pol piščanca na mojem krožniku?!?, divji ritmi 'sambe'..pa še kaj, vse mi bo ostalo v lepem spominu in že koprnim po naslednjem..
Da ne pozabim na naše trdo zasluženo mesto, čeprav edine ženske trojke :lol: Dobre smo bile, borbene!!
Aleš, Dragons, Tadej, še kdo??, čestitam :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Bravo :D . včeraj sem se vsaj dvainštiridesetkrat spomnila na vas... :?

:D :D :D
Uporabniški avatar
 Bor
kapo dol :cast:

lp bor
Uporabniški avatar
 Dule
stasa napisal/-a:Bravo :D . včeraj sem se vsaj dvainštiridesetkrat spomnila na vas... :?

:D :D :D

:D :D Se pridružujem čestitkam, bravo fantje in dekleta :D :D .
Tudi mene je slabo vreme včeraj večkrat spomnilo na vaše bitke na klancih Jezerskega :wink: .
Uporabniški avatar
 ales
Najbolj boleča izkušnja tega teka se mi zgodila včeraj ponoči. Bimbo sem se pred tekom pozabil z vazelinom namazat pod pazduhama. No saj med tekom ni bilo tako hudo. Dež me je stalno hladil, če je bilo premalo, sem le navzven obrnil roko, v trenutku zajel za slabo pest kapljic in se dodatno ohladil. Ali pa z eno roko stisnil premočeno majico in v roko ujel del curka.
Doma se pogledam v ogledalu in se mi kar čudno zdi, zakaj me ni bolj motilo, ali pa vsaj po teku, ko sem dvigal kozarec. Se namažem z Bepantenom, a doma žal nismo imeli pravega. Ob polnoči sem se zbudil, me je čist mal preveč peklo, da bi lahko spal. Začnem brskat po kopalnici, kaj bi mi pomagalo. Oh telih 31 zelišč ne bom zlil nase, je Matjaž v Grosupljah preveč nazorno napisal, kako to zgleda(dobr no, za en drug del telesa). Potem pa najdem končevo mast-ja tisto, ki je Staši rešila prvi del težav. In se namažem. Najprej eno roko, pol še ta drugo, ker sem imel še mal mastne roke se namažem še med nogami.

In takrat me začne skelet, najprej tko, da je pomagal, če sem mal pihal, pol sem vzel časopis in mahal pred dvignjenimi rokami, pol sem spet tekel v kopalnico, poiskal ventilator in poskakoval pred njim. Od bolečin sem bil čist preč. Pa ne vem kje sem slišal, da človek lahko zazna le eno bolečino naenkrat. Ma vsak kvadratni centimeter pekoče kože sem čutil posebej. Pa še jezo nad seboj, da sem se povsod naenkrat namazal. Ne vem čisto kdaj sem pred TV potem zaspal. Ampak zjutraj je bilo pa čudežno dobro. Bolečina pozabljena, koža samo še malo rdeča, nč več dvignjena nad ostalo. Še ena točka za končevo mast. Brdo zame ne odpade!
Uporabniški avatar
 5rca
ISKRENE ČESTITKE VSEM UDELEŽENCEM :!:
:laola
Uporabniški avatar
 vanja
Hvala vsem za cestitke! Bilo pa je res fajn, jaz se na nobeni tekmi nisem s tako lahkoto tekla! Dez te moti le ko postajas moker, pol pa se navadis in ni hudega. Je pa res, da mene mraz ni motil, ker sem tekla v klanec. Za tiste, ki so tekli navzdol pa je moglo bit kar hudo.

Res je dobro, da se tudi v takem vremenu spravis na tekmo, doma bi samo zalostno zrl v svet, tako pa je dan odlicno izkoriscen!

Lep pozdrav vsem!
Uporabniški avatar
 Barb
Ampak res Vanja,ti si prava carica.S tako lahkoto kot si ti pritekla na mejni prehod je malo kdo včeraj. :cast1:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Hvala Lučko, ali pa Tjaša, za fotko :D :D

Bo dobila posebno mesto v domači geleriji - še posebej zaredi tistega z rdečim anorakom 8) 8)

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
ero napisal/-a:
BTW - Tini, kaj je povedal Garmin?

Dela :) . Glede na to, da sem ga kupil dan poprej je bil tule na testu.
Mogoce prevec pogledov na njegov display in brsakanju po parametreh le z moje strani v casu trajanja teka, cesar se bo treba odvaditi :) !

Nikamor ne pelje ce vsakih 200m preverjas kolk si ze pretekel, a ne.

LpTini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
lep tekaški potdrav
ja mogoče se je kdo spraševal ali pa ne, kje je pa marathon-tomaž.v petek popoldne se mi je življenje poplnoma spremenilo v delčku sekunde in to nalabše. No najprej en lepe čestitke vsem forumcem za dosežene rezultate, ki ste jih dosegli na tem maratonu lahko vam rečem, da ste premagali samega sebe in to je največ vredno kajne.Stvar je pa taka, da sem se opekel in to izredno hudo tako, da sem moral iti k dežurnemu in potem v ljubljano na urgeco in tam prebil tri dni, ko je v nedeljo lilo kot iz škafa sem si dejal ko sem gledal skozi okno sedaj bi lahko tekel s svojimi sotrpini na tem teku, ki sem ga komaj čakal sem si dejal zopet en maratonski dogodek več v mojem koledarju tekem morda še dober rezultat kaj se ve sem si rekel.Mogoče si bo kdo mislil, da se izmikam teku kje pa v sredo bom objavil sliko ali dve ko bom šel previjati levo roko skratka z eno besedo nore opekline, kakršnih v življenju še nisem doživel ampak sedaj premišljujem o zacelitvi in o teku E-6 in seveda da ne pozabim SAM-MARATON in tako naprej.V nedeljo bom prišel skoraj zagotovo na piknik, da bomo kakšno rekli na račun tega teka in še kaj.
VSI ZA ENEGA, EDEN ZA VSE, TO RESNIČNO VELJA ORI TEKAŠKEM FORUMU
Uporabniški avatar
 gregorb
Marathon želim, ti čimprejšnje okrevanje!

Vsi ki ste se borili na naši bivši severni meji in čez njo-bravo!
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

Se moje kratko videnje tegale EU laufa (napisali in analizirali ste pa ze prakticno vse).

Glede na to, da je LojzeP poskrbel za del logistike v zvezi s prijavami oz. dviga stevilk na podlagi njegovih VIP kontaktov, nam je bila prihranjena kaksna urica spanja, Lojzetu pa se malce vec. Lucko&Tjasa me pobereta za Bezigradom, ustavimo se se v Destroyer pubu v Kranju na coffeeeju, poberemo Lojzeta in ze letimo proti Predvoru, nasem (oz. Lojzetovem) izhodiscu.
Pred samim startom obicajen tekaski vrvez okoli startnega prostora, prevladujejo pa tekaci z telesno konstitucijo hill runnerjev, na kar me opomni tudi Lucko v stilu:Tini, tule pa ni nic rekreativcev, sami profiji :) !
Kmalu srecamo tudi ostale TFjevce, recemo kaksno ali dve, pocakamo start in se hitro odpravimo proti drugem punktu (tole velja seveda za osobe B in C). Med voznjo z official TF car-om (kakor se po novem imenuje Luckotovo vozilce) ugotovimo, da je prvi del zelo lusten za tect (a ne Lojze - drugo leto ne bos tako poceni skoz prisel) in ze smo na startu osobe B- v primeru nase trojke torej mene. Lojze pritece in ze se zacnejo moji brdski km. V bistvu ni bilo nobene panike, vzdrzeval sem pulz tam med 150 in 160 pa je slo. Po cca. 5km pridemo na Jezersko, kjer si clovek za trenutek malce oddahne, pol pa serpentince do vrha :), ker ze ves nervozen caka Lucko in se zapodi v dolino.
Osobe B se preoblecemo in se skupaj z osobami A in logistiki odpeljemo proti Zelezni kapli.
Pocakamo se osobe C in se druzno odpravimo na razglasitev in kosilce (moram reci, da so se jodlarji tule kar izprsili - pol pecene kure s krompirjem + drink po izboru - je sedlo :toast: . Po razglasitvi pa lepo pocasi domov (z manjso dodatno analizo na nasi strani).
Vsem cestitam za super dosezke in hvala za druzbo in podporo. Fotke bom pa UL v teku danasnjega dneva - I hope! :)

Se vidimo na Vrsicu, na katerega sem ocitno pripravljen :) .
Upam le, da ne bo spet dezja (zadnje tri vecje teke Plitvice, PST in tole sem odtekel v dezju), ker se mi je popeo do.. :)

Tini
Uporabniški avatar
 Tuareg
Čestitke vsem za uspešen tek v takih vremenskih razmerah. Sicer pa,
da ne bi zdaj kaj čez Gorenjsko govoril, tuširanje ste imeli zastonj.

Marathonu pa, da se čimprej pozdrav.
Uporabniški avatar
 tini
Slike so nalozene v moji galeriji!

LpTini

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA