Moderator: ziga

Uporabniški avatar
 pershing
Bravo Lukaaaaaaa iskrene čestitke od sodelavca! Vem da je bilo težko in vedel sem da ZMOREŠ!!!

Sicer sem pa ves čas iskal sveže informacije pri Eču...

:laola :wink:
 ALEŠŠ
Ne smemo pa pozabiti na obe predstavnici nežnega spola vsa čast jima pa koliko fantov sta prehiteli :oops:
 ton
Bravo, Luka! In ostali carji.
Žal mi je za Mateja, ki so ga menda zdravniško pritirali k odstopu - ampak še bo priložnosti te vrste.
 marjan
Bravo tudi za Pečar Boštjana, ki mu je uspelo priti v cilj po 65 urah. Je to "naš" PPoce?

Kdo ve kaj več?
Uporabniški avatar
 lukkka
Seveda, je to naš Poce - in je raztural!

Muke so bile prave, težavnost proge, klanci, neprespanost, črevesne težave, pekoči podplati, ampak smo bili bolj trmasti od vsega naštetega in je vse popustilo pred nami.

Vabljeni na www.ironluka.com, kjer si lahko preberete več o mojem doživljanju dirke, krizah in težavah in končnem zmagoslavju. Dodana je še galerija s cca. 150 fotkami :wink:

Lep pozrav, IronLuka
Uporabniški avatar
 lukkka
NA www.ironluka.com- dodana galerija slik z DOSa, začetek slikic ker material še pregledujemo...

lp, Luka
Uporabniški avatar
 lukkka
Če koga zanima koliko kcal se porabi na taki preiskušnji si lahko to pogledat tukaj.

Dodal sem še 4 kratke video posnetke, ki so nastali do starta in kronologijo predvajanih skladb, ki jo je posredoval naš Dj... :P
Uporabniški avatar
 lukkka
Še nekaj zanimivih video posnetkov v galeriji na strani www.ironluka.com - na Črnivec je pa res letelo... sem skoraj pozabil madonca :lol:
Uporabniški avatar
 lukkka
Dolgo je trajalo, da sem zbral vse fotografije in video posnetke in jih tudi uredil v smiselno zaporedje. Če sem totalno iskren, dosti dlje od DOSa :wink:

Sedaj je vse urejeno po galerijah glede na časovne postaje in video posnetki v video kotičku. Vse na povezavi...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA