Matej napisal/-a:P.S.: Ko so delili "slote" za Svetovno prvenstvo nisem bil ves čas zraven, tako da ne vem zanesljivo, ampak slišal sem, da si je naš Lojze Primožič (GTA) prigaral pot na Florido. Čestitam! Lojze, ti si car!
Hvala vsem za čestitke. Res mi je uspelo dobiti "slot" za finale na Floridi po tem, ko sem z 20im mestom v kategoriji malo po sreči, ker predhodniki niso vzeli vseh razpoložljivih 7 "slotov" (mislim, da ga je dobil še eden za mano) tudi na prigovarjanje prijateljev Edota in Mateja, ki sta prav tako tekmovala v St. Pöltnu, dvignil roko in šel vplačat prijavnino za Clearwater 8.11.2008. Mogoče je bila to edina priložnost v življenju, da doživim finale Ironmana 70.3 in res bi bilo neumno, da je ne bi izkoristil - najbrž tudi kot malce daljši izlet za celo družino. Nisem pa si pod razno predstavljal, da mi bo uspelo, tako da sem bil brez denarja za štartnino, saj sem ga zjutraj večino dal ven iz denarnice, da ga ne bi kje izgubil ipd, tako, da me je rešila Nataša N. (HVALA!).
PS.: Matej, mislim, da se vsak, ki pride v cilj potrudi po svojih najboljših močeh, vsi vlagamo v ta šport, ki je še vedno zgolj in samo rekreacija veliko (za svoje bližnje definitivno preveč), vendar je tvoj pristop in pogled na IM triatlon, odnose do domačih, prijateljev, službe... za vse nas lahko le vodilo. Za nas si pravi CAR ti!!!