Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 dexi27
Po parih udeležbah na tem teku, sem se ga letos udeležil, kot opazovalec in bom tako napisal nekaj vtisov še s te plati.
Najprej o vremenu, ki je bilo dokaj neprijazno za tekače, saj je blo dokaj vroče in bi bilo vredno razmisliti o prestavitv štarta na kako zgodnejšo uro.
Udeležba pa je bila po pričakovanjih zelo pestra, žal pa je za tako udeležbo vzrok seveda v denarnih nagradah, glavnega pokrovitelja, razen Helene Javornik, ki se redno udeležuje tega teka, saj ji je podjetje Comet glavni sponzor, o ostalih profičih pa ne bom zgubljal besed, ker vem, da letos so bli drugo leto, ko pa ne bo denarnih nagrad, pa bomo zopet lokalni tekači na sceni.
No poleg vseh teh tekmovalcev pa še kopica tekačev, ki se redno udeležujejo tekačkih prireditev po vsej Sloveniji, tako da bodo še ti kaj dodali.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Oj

Spomnim se tega teka pred dvema letoma, kako smo tekli po največji vročini :evil: in ti dajem prav, da bi prestavili štart.
No letos sem se mislil teka udeležiti, samo me je odbila ura, ko sem se spomnil trpljenja po tisti vročini :shock: :shock: :shock:. No letos je prišla, kot praviš huda konkurenca in pobrala nagrade. Drugo leto bi prišel, če bi prestavili štart ob normalni uri :!:

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA