Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 zlopi
mitjas napisal/-a:Še danes in jutri imate možnost plačila najcenejše štartnine po 10€ (+ 4€ za čip, če ga nimate) :!:

... sej nočem bit siten, ampak prejšnji teden sem se prijavil in tudi nakazal štartnino z vpisanim imenom zame in ženo v prostoru za namen vplačila.
V seznamu prijavljenih še vedno ni vpisanih križcev, verjetno to vpisujete enkrat tedensko.
Upam da ste vplačilo prejeli.
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 pajo
Nekaj časa rabijo pa ni panike. Prav tako so naju z ženo z malo zamude vpisali tako, da vse štima.
Uporabniški avatar
 mitjas
Pajo hvala za odgovor :!: :wink:
Res je, tole dodajanje križcev ni najbolj ažurno, ker tega ne počnemo ravno vsak dan. :oops:
Naj pa še enkrat opozorim, da v namen nakazila vpišite svoje ime oz ime tistega, za katerega nakazujete. S tem nam precej olajšate preverjanje nakazil. Hvala!
Ravno tako ne skrbite, če se takoj ne pojavite med prijavljenimi, letos to še poteka ročno.
V teh dneh se ukvarjamo z enim kupom druge administracije, ki jo zahtevajo različne inštitucije....
 gs1422
Jaz sem tudi pripeljal 5 novih. Lani so bili z mano kot navijači, pa so bili tako navdušeni, da letos tečejo tudi sami. Naredil skupinsko priajvo za 6 "rekreativnih firbcev", vse je šlo bre problema. V roku 36 ur smo bili na seznamu in oblkjukani, da smo plačali.

Vitezi so carji! 8)
Uporabniški avatar
 mitjas
Uf, ste pa resno vzeli moj mail o cenejši štartnini, danes nas čaka vsaj 100 novih vpisov :shock:
Prosim za potrpežljivost, čez vikend se boste znašli na seznamu vsi :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
Joj, a jutri še velja cenejša tarifa? danbes mi ni uspelo prit do pošte :?
Uporabniški avatar
 mitjas
solatka napisal/-a:Joj, a jutri še velja cenejša tarifa? danbes mi ni uspelo prit do pošte :?

Še še :wink:
Uporabniški avatar
 Tanja A.
Zdravo !
Mene pa zanima, če je na progi kaj klancev. Pri najboljši volji in z vsemi razpoložljivimi očali namreč ne morem razbrat niti ene številke na višinskem profilu na spletni strani. A so črte na 1m, 5m, 10 m ?? Predvidevam sicer, da naj bi bilo okrog jezera relativno ravno, ampak nikol ne veš, kje so spelane potke.
Hvala vnaprej. :wink:

Slika
Uporabniški avatar
 mitjas
Klančki sicer so, vendar je najdaljši dolg 20 metrov, kar ne bi smelo predtstavljati težav.
Profil pa upam da kmalu posodobimo :oops:
Uporabniški avatar
 mitjas
Vitezi se bomo jutri kot uvod v letošnjo 2. Nočno 10ko spraševali, če jih lahko 10 v enem dnevu. Gre seveda za tekanje okrog blejskega jezera.
Na 10 krogov se bosta podala ob 6ih zjutraj dva junaka, se jima pa bomo v kakšnem od krogov pridružili tudi ostali.

Vabljeni tudi ostali, več pa si preberite TUKAJ.
Uporabniški avatar
 Fotr
Pridem podpret viteza, da jih bosta "uhka 10 v enem dnevu". :twisted: Kakšna dva kroga teka v ranem poletnem jutru okoli jezera bosta prav pasala. :D
Uporabniški avatar
 Rollback
Fotr napisal/-a:Pridem podpret viteza, da jih bosta "uhka 10 v enem dnevu". :twisted: Kakšna dva kroga teka v ranem poletnem jutru okoli jezera bosta prav pasala. :D

Bravo Fotr, potem se pa pridi ohladit na okrepčevalnico, ki jo bomo mel v hangarjih :wink: :beer:

Še vabilo za vse, ki še niste prijavljeni na letošnjo Nočno 10ko - jutri je posebna akcija, ko se lahko na Bledu, v hangarjih, prijavite za samo 10€ (+4 za čip) :wink: Vabljeni :!:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Te ROLLBACK v polni meri podpiram v tej stvari kar boste storli :wink: !
Uživajte v nabiranju kilometrov bom držal pesti za uspešen debi 10 krogovo okolo!
ČAO! :lol:
Uporabniški avatar
 mitjas
Prijave na Nočno 10ko se pridno polnijo, danes smo že pri številki 950 :!: :shock: Zamudniki pohitite :!:
Bomo pa po zapolnitvi 1010 prijav naredili čakalno listo. Na plačila ostalih bomo čakali do ponedeljka 7.7.2008, ko vas obvestimo, če ste uvrščeni na prijavno listo. Prijavo pa potem seveda potrdite s plačilom štartnine.
Prav tako pa smo do konca tedna podaljšali cenejše plačilo startnine (12€ + 4€ za čip) :D

Se vidimo na Bledu :!:
Uporabniški avatar
 bobr
O mater to pa bo gužva :roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA