prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela*
pajo napisal/-a:Že tako in tako nimam neke vzdržljivosti potem pa butelj na najbolj topel dan tega leta enostavno (nič novega) pozabim na tekočino tokom dneva :cry: rezultat je bil viden na daleč. A se bo mogoče našel še kdo za tek recimo ob 19h če bo takrat kaj bolj hladno :D ? Drugače če ne pa ostane tako kot je.

Jaz sem za še kasnejši tek. Pa MiciM tudi. Pa še kdo verjetno.
Uporabniški avatar
 5rca
Krasn je blo učeri, ja :) skupaj z Duletom zlezla na Rožnik 8)

tudi jaz sem za to, da se premakne ura na poletni čas ... 19.00 ali 20.00 :?:
Uporabniški avatar
 bobr
spela* napisal/-a:
pajo napisal/-a:Že tako in tako nimam neke vzdržljivosti potem pa butelj na najbolj topel dan tega leta enostavno (nič novega) pozabim na tekočino tokom dneva :cry: rezultat je bil viden na daleč. A se bo mogoče našel še kdo za tek recimo ob 19h če bo takrat kaj bolj hladno :D ? Drugače če ne pa ostane tako kot je.

Jaz sem za še kasnejši tek. Pa MiciM tudi. Pa še kdo verjetno.

V info: včeraj ob 19ih je bilo še vedno 30 stopinj. Toliko o bolj hladnih večernih pogojih :)
Drugače pa ja tečite tudi kasneje če ne gre drugače. Vas pozdravimo na štartu ;)
Uporabniški avatar
 mazi
5rca napisal/-a:tudi jaz sem za to, da se premakne ura na poletni čas ... 19.00 ali 20.00 :?:

Tudi jaz...
 Janazaspana
Ob 20 ih bi bilo super. Bi imela uro časa, da pridem domov, se preoblečem in spet odbrzim na tek.
Uporabniški avatar
 raf
pajo napisal/-a:. A se bo mogoče našel še kdo za tek recimo ob 19h če bo takrat kaj bolj hladno :D ? Drugače če ne pa ostane tako kot je.

He, he..... saj ni bilo tako hudo. Če si prilezel v cilj je to zmaga na najtopeljši majski dan v tem tisočletju. :wink:
Meni je vseeno, kdaj začnemo, ker me vročina niti tako ne moti, če je bukov gozd zraven.
Ko bom pa imel par teh desetk za mano se pa lahko zmeniva, da jaz, ko začnem ob 18 drugi krog s tabo lavfam. :arrow:
Včeraj zvečer je ful pasal še tri kilometerski sprehod okrog domače ulice, ker sem mišice cist sprostil in jih omehčal.
Uporabniški avatar
 zajc
Če se ne motim, ste K-Rožnikovci danes v Nedelu :D
 spela*
zajc napisal/-a:Če se ne motim, ste K-Rožnikovci danes v Nedelu :D

Ja, in to v članku, ki govori o ultramaratonu! :lol:
Uporabniški avatar
 raf
Potem gremo v torek vsi, ki pridemo na zborno mesto pri hlodih dva krožnika, da bomo upravičili naslov članka. :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Kaj 2, tri bi lahko enkrat sli :lol:
 spela*
bobr napisal/-a:Kaj 2, tri bi lahko enkrat sli :lol:

Saj eni norci to včasih gredo, kajne, Avi? :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Lušten je ta članek v nedelu, sploh slika je d'best :).
Uporabniški avatar
 Laufer
Ker eni nedelamo, ali lahko narediš sken in ga obešis na TF :?:
Uporabniški avatar
 AVI
spela* napisal/-a:
bobr napisal/-a:Kaj 2, tri bi lahko enkrat sli :lol:

Saj eni norci to včasih gredo, kajne, Avi? :lol:

...ma, je je treba tudi kakšno takole ušpičit....Slika...upam, da jo bom kdaj ponovil, ker je res super.....Slika...

..sicer me pa ta torek, žal ne bo, ker so duge obveznosti v planu....žal...Slika....

...se pa vidimo naslednji torek....
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA