Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Frikica
Lenči, saj zato ne o sladoledu, ker sem ga morala iti takoj iskat...mmm....stračatela. :D

Ja, odtečemo svoj krog in potem navijamo za tiste, ki grejo še enega ali dva.

Slika

Maša, jaz mislim, da bi bila to dobra točka...no še dobro, da si povedala, da je nova razstava, ker bi jaz delila napačne informacije, da so fotke živalic. ;)
Bom jaz označila na zemljevidu, kje je to in posredujem.
Uporabniški avatar
 lenči
Alja, stračatela je tudi super, sam k jagodam mi paše vanilija :wink: .

Strela, sedaj bom pa še na majico TF narisala polžka na veliko, da me boste lažje prepoznale :lol: .

No, tole z zemljevidom bi bilo zame prav super, še vsebino razstave vemo, pa to ni kaj za razmišljat.
Uporabniški avatar
 Frikica
Polžke, zbor Polžje sekcije v soboto 7.6. pred DM tekom (uro moramo še določiti).
Meeting point je na začetku "Promenade" oziroma JAKOPIČEVEGA SPREHAJALIŠČA. Blizu so stopnice oziroma podhod (pot/smer proti centru LJ).
Za vse polžke pa dodajam ZEMLJEVID.

Upam, da je dovolj dobro narisano, napisano, označeno... :)
Nazadnje spremenil Frikica, dne 02 Jun 2008, 21:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Alja, tole pa tud jst ne morem zgrešit :wink: :clap: :cast: . Sam povejte, kdaj se dobimo, se bomo lahko še skupaj ogrele, potem pa na štart :juhuhu:
Uporabniški avatar
 solatka
OK... zdej mi je pa žal, da ne pridem v soboto na DM-tek.
:cry: Če ne drugega, bi šla samo zato, da bi vas spoznala.

Sam klinc če pa iščem motivacijo za obvezne stvari (ne za tek) z mikroskopom.

Mah sej boste tud na nočni 10-ki v polni zasedbi. :wink:

Itak pa mormo enkrat nardit POLŽJI PIKNIK.
Uporabniški avatar
 solatka
Frikica napisal/-a:@Solatka: Jaz bom imela zihr kak plac frej v avtu za Nočno 10ko. Grem pa iz Lj. Tako, da ni problema za prevoz. :)

Jz se kr prijavim za prevoz :lol:
Uporabniški avatar
 Classix
Maša napisal/-a:Jaz pridem, v SOBOTO! :lol:

Sem ravno hotel pohvaliti zgodnjo jutranjo uro tvojega zadnjega teka na tvoji strani, pa še ni gesla na mailu...vsekakor bravo. Če mi v soboto uspe za kakšno urico pobegniti iz tlake vas pridem malo vzpodbujati.

Za konec pa še ena ''špilferderberska''...ti imena kot so McDonald, Darren Henry in ''onaj debeli'' kaj povedo... :wink:

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 solatka
Zdej sem pa jezna... :evil:

Se spravim v tekaško opravo, dam Čuke, se ogrevam ob glasbi.... in zdej DEEEEEEEEEŽ :evil:
 spela*
Frikica, midve sva pa blizu doma. :wink:
Jaz sem nameravala na DM tek kar s kolesom priti in tam parkirati, saj menda mi ga bodo prijazni redarji popazili?
 spela*
Na nočno desetko se še nisem prijavila, me pa mika malo, ko vidim, da greste vsi tja. :D
Če gre še kdo iz Ljubljane in bi lahko šla/šli skupaj, se bom prijavila (lahko jaz vozim, ne bi pa šla sama).
Uporabniški avatar
 solatka
Maša napisal/-a:solatka, deeež je fajn :D Jaz rada tečem po dežju. Samo ne sme treskat...
.

SEj mam tud jaz ful rada dež (nevihte). Ampak jih ljubim bolj izpod strehce. :lol:

Dokler ne bojo izumili "šajbnbrisarjev" za očala(beri: brislaci za stekla) ne bom lavfala po dežju.
Sicer pa.... treska kot 300 :twisted:

Špela... lahko gremo skupaj. Ampak kot sem že rekla, jaz nimam prevoza spljoh. Do LJ bom pa že nekak prispela.
Uporabniški avatar
 Frikica
Spela* iz katerega konca pa si? Kje pa ponavadi tečeš? Jaz bom na DM odšla kar z avtom, ker mi še ni uspelo usposobiti bicikla. ;) Drugače grem pa jaz iz Lj na Nočno 10ko...v avtu je še plac (trenutno ima rezervacijo Solatka :) )

Jaz sem pa ravno iz teka, ampak sem takooo pridervela domov, ker je že začelo se bliskat in treskat. Najprej je bilo: " Joj, kok je lepo...ta narava." Naslednji stavek je že bilo: "Joooooooooj kok se bliska, kok je strašnoooo :shock: "
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA