prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 bobr
Obivankenobi napisal/-a:bobr :cast: :clap: :cast1: za nov PB,sem že opazil, da se mi počasi, vendar vztrajno približuješ... :lol:, tako, da je verjetno samo še vprašanje časa, kdaj me boš prehitel tudi na kratkih razdaljah.. :twisted: :lol:

Lp! :wink:

Uf kratke so mi še vedno tabu ker nikakor ne znam drvet na visokem pulzu. Bom moral še veliko km pretečt da te dohitim :lol: ampak vseeno hvala za spodbudne besede ;)
Uporabniški avatar
 tae
Ej fanta (saj sama vesta na koga letijo besede), a bosta vidva kakšno javno stavo objavila ali niti ne. Saj vesta da imamo(jo) forumovci radi stave, tako za spremljati, kot za udeleževati :D . Jaz bi stavil na.......
Uporabniški avatar
 bobr
tae napisal/-a:Ej fanta (saj sama vesta na koga letijo besede), a bosta vidva kakšno javno stavo objavila ali niti ne. Saj vesta da imamo(jo) forumovci radi stave, tako za spremljati, kot za udeleževati :D . Jaz bi stavil na.......

Ha ha samo čakal sem na kako tako pozitivno provokacijo :lol:
Zaenkrat je v planu 21km revanš v Palmanovi in nič prej. Do tja je še dolgo zato še nič objave. Vse ob svojem času...
Uporabniški avatar
 raf
v drugo sem šele spoznal pravo progo krožnika. V tistem labirintu potk se bi sigurno izgubil, če bi sam tekel, tako sem pa imel dobro družbo in mi proga z vsakim krogom postaja bolj všeč. je pa bilo soparno, da smo bili v cilj po dobri uri in petih minutah čist mokri do gat.
Uporabniški avatar
 mazi
Spet en lep krožnik za nami...

Tudi v počasnejšem tempu smo stalno hitrejši... :laola
Uporabniški avatar
 AVI
bobr napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:bobr :cast: :clap: :cast1: za nov PB,sem že opazil, da se mi počasi, vendar vztrajno približuješ... :lol:, tako, da je verjetno samo še vprašanje časa, kdaj me boš prehitel tudi na kratkih razdaljah.. :twisted: :lol:

Uf kratke so mi še vedno tabu ker nikakor ne znam drvet na visokem pulzu. Bom moral še veliko km pretečt da te dohitim :lol: ampak vseeno hvala za spodbudne besede ;)

...bobr...res si že ratal nevaren.....bravo za PB :clap: ......vidim, da bo treba trenirat tudi ravnino in ne samo hribe :lol: :lol: .....ampak dokler bo kakšen hribček še vmes, pol imam še kaj šans.... :lol: :lol: ....obivenkenobi, zgleda se bova mogla dogovorit še za skrivne treninge, da bova lahko konkurirala bobru..... :lol: :lol:
 spela*
raf napisal/-a:v drugo sem šele spoznal pravo progo krožnika. V tistem labirintu potk se bi sigurno izgubil, če bi sam tekel, tako sem pa imel dobro družbo in mi proga z vsakim krogom postaja bolj všeč. je pa bilo soparno, da smo bili v cilj po dobri uri in petih minutah čist mokri do gat.

V uri in štirih! :D
Uporabniški avatar
 raf
spela* napisal/-a:V uri in štirih! :D

Si za foro, da greva naslednjič točno eno urco! :wink:
Uporabniški avatar
 mazi
Počasi...

Tudi na to bova še prilezla, če nama bo pasal... :wink:
 spela*
raf napisal/-a:
spela* napisal/-a:V uri in štirih! :D

Si za foro, da greva naslednjič točno eno urco! :wink:

jaz sem že za, vendar ne vem, če me bodo noge ubogale :lol:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
AVI napisal/-a:
bobr napisal/-a:

...bobr...res si že ratal nevaren.....bravo za PB :clap: ......vidim, da bo treba trenirat tudi ravnino in ne samo hribe :lol: :lol: .....ampak dokler bo kakšen hribček še vmes, pol imam še kaj šans.... :lol: :lol: ....obivenkenobi, zgleda se bova mogla dogovorit še za skrivne treninge, da bova lahko konkurirala bobru..... :lol: :lol:

Ja Avi, najbolje bo, da začneva trenirati naskrivaj, recimo dvakrat oziroma trikrat na dan :cenz: :nono: :lauf: , še bolje bi bilo, da za vsaj pol leta odpotujeva v Kenijo :twisted: :lol::bum: :hello: , ja očitno je Bobr skriti talent za :lauf: in ga bova lahko kmalu gledala v hrbet... :twisted: :shock: :lol:

Uporabniški avatar
 5rca
raf napisal/-a:čist mokri do gat.

hehe ... zato jih pa jaz ne nosim, ane, da ne morem imet mokrih :oops: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
AVI in obivankenobi: moji talenti gredo trenutno k vragu. Kakor sem včeraj blestel na progi sem danes še vedno bogi z bolečinami v mečih :(. Ne jamram ker me je v preteklosti že večkrat kaj zagrabilo in vem kako potem popusti. Ampak tokrat je očitno resno nekaj narobe :cry:. Skratka nič dobrega...
Uporabniški avatar
 mazi
bobr napisal/-a:AVI in obivankenobi: moji talenti gredo trenutno k vragu. Kakor sem včeraj blestel na progi sem danes še vedno bogi z bolečinami v mečih :(. Ne jamram ker me je v preteklosti že večkrat kaj zagrabilo in vem kako potem popusti. Ampak tokrat je očitno resno nekaj narobe :cry:. Skratka nič dobrega...
Glavo pokonci, v najslabšem primeru se boš še vedno lahko priključil naši ''izi'' sekciji... :wink:
Uporabniški avatar
 raf
5rca napisal/-a:
raf napisal/-a:čist mokri do gat.

hehe ... zato jih pa jaz ne nosim, ane, da ne morem imet mokrih :oops: :lol: :lol: :lol:

boljš to, kot pa da me spodaj vse ožuli. 8)
Enkrat sem probal brez in se mi po urci teka ni več zdela dobra ideja.
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA