Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Zdravo!
Ker smo imeli kar nekaj težav z obveščanjem pravega datuma, osvežujem pravega. To je v nedeljo 15.6. 2008 ob 10 uri pred tovarno Valkarton v Logatcu. Tek poteka po običajni trasi in se šteje med cestne teke, lažje narave. Tekli boste na 3., oziroma 10 km progi. Vsak udeleženec dobi majico in napitek. V času teka in po njem pa bodo še vzporedne dejavnosti!

LP TOM-povabljeni v Logatec
 ŽULJ
Glede na to, da je ta tek za osnovnošolske otroke skorajda obvezen, za lokalne rekreativce pa edina domača tekma (nočni tek je pač taborniška nostalgija) bo udeležba verjetno kar precejšnja.

Obvestil je malo ali skoraj nič, tista, ki pa so, pa navajajo zgolj datum (zdaj vsaj vemo kateri je pravi) in uro začetka.

Nikjer pa še nisem zasledil podatkov kot so:
1. ura štarta glede na dolžino proge ali kategorijo
2. starostne kategorije (olimpijski teki razen imena nimajo dosti skupnega)
3. trasa proge (običajna trasa..., ja saj je res že 11. tek, ampak podatka o trasi ni za nobeno leto...kaj je torej običajna trasa?)
4. Vzporedne dejavnosti so...
5. Razglasitev rezultatov bo...

Bo pa majica in napitek :)

(Vsaj na strani TSK Valkarton bi bilo lahko kaj več kot lanski rezultati.)
 JAG
lepo povedano, se strinjam...
 zormanze
vsaj del odgovora se skriva v imenu teme
"Naslov sporočila: OLIMPIJSKI TEK LOGATEC NEDELJA 15.6. OB 10. URI
 ŽULJ
zormanze napisal/-a:vsaj del odgovora se skriva v imenu teme
"Naslov sporočila: OLIMPIJSKI TEK LOGATEC NEDELJA 15.6. OB 10. URI

Kdo pa je to spraševal?

Tek je po običajni trasi :? , običajno pa štart ni bil za vse hkrati.
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Tale Olimpijski tek je itak bolj taka lokalna zadeva, saj se odvija že v skoraj vsaki večji vasi. Tukaj sploh ni važna trasa, je rekreaktivnega in množičnega tipa, tako da se že iz tega razbere, da ni zahteven. Propagirajo ga predvsem v osnovnih šolah, nekateri letniki imajo to celo za obvezno udeležbo. Pa na šolskem letaku piše, da naj starši s tekom spremljamo in vzpodbujamo svoje otroke :D Kako simpatično. Za taprave maratonce :FO: so pa trije krogi :!: Malo se teče ke po logaških ulicah, pa eno žrebanje številk je na koncu, pa menda bojo ene bolj komercialne predstavitve. To je to. Ne komplicirajmo preveč :wink: Kaj vse bi lahko bilo drugače...pa ni :!:

Žulj, a tisti Nočni teki tam v sedemdesetih letih so bli od tabornikov?! Takrat je blo to nekaj prav posebnega, cel kraj se mi zdi, da je dihal s tem tekom. Je blo prav fajn, sem celo eno medaljo pritekla v tretjem razredu. Uf, kje je že to.
 ŽULJ
Bjkulinka napisal/-a:Žulj, a tisti Nočni teki tam v sedemdesetih letih so bli od tabornikov?! Takrat je blo to nekaj prav posebnega, cel kraj se mi zdi, da je dihal s tem tekom. Je blo prav fajn, sem celo eno medaljo pritekla v tretjem razredu. Uf, kje je že to.

Ne. So pa taborniki v zadnjih dveh ali treh letih organizirali tek z istim imenom, katerega udeležba pa nikoli ni bila več kot 10 ali 15 tekačev.

Nočne teke v sedemdesetih in večino v osemdesetih pa je organiziral STK Logatec z izjemo prvih dveh, ki sta bila pod organizacijo smučarskega kluba.
V najboljših letih se je tega teka udeleževalo preko 300 tekačev.
 NeMiran
Tek je bil super. Organizatorji so se potrudili in odpravili kar nekja organizacijskih napak. Se je pa pojavila ena nova - dolga vrsta tekačev na cilju 3 km proge. To bi se zagotovo dalo kako drugače urediti.

Tekačev na 3 km je bilo res veliko. Od predšolskih otrok do dedkov in babic. Tekačev na 10 km nekaj manj. Še vedno se ni našel junak, ki bi bil kos Petkovšku, ki je letos zmagal že enajstič zapored.
 JAG
Ja, tudi meni se je zdelo čisto v redu... edino kar je, so ob prihodu v cilj povedali napačno ime...
 ŽULJ
:arrow: Tek je bil lep.
:arrow: Podpora navijačev ob vsej dolžini proge in vse tri kroge.
:arrow: Letos smo imeli celo dva "vrtnarja", ki sta nas škropila z vodo. Hvala.

:arrow: Niti ob prijavi se še ni vedelo ure štarta teka na 10 km.

:arrow: Je kdo dočakal rezultate?
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Resnično lep tekaški dan :D Pa še vreme se je naredilo. Sonček je sijal celo cel dan :!: Ves potek proge posut z navijači, bravo Logatec :D
Drobižkastih tekačev malo morje, jih je pa prav lepo opazovati. Samo koliko tekmovalnosti je med njimi, pa prerivanja, pljuvanja, preklinjanja... V cilj pritekli vsi in vsi smo bili zmagovalci :laola

Desetka. Zmagovalca domačin Joško Petkovšek (on je res car) in hotenjka Zorka Bošnjak.
Rezultate so dali na oglasno desko ene 11.50 v ročni izdaji :idea:
Še posebne čestitke Vesni za prvi poporodni tek. Res si dobra :--
Uporabniški avatar
 RoKo
Prišel, odtekel 3 (malo več) km in naprej v Idrijsko na gorski. Izpolnjen plan-olimpijski tek, katerega sem imel namen v Brežicah.
700 udeležencev na kratki razdalji (večina otrok) je lepa številka in uspeh za Valkarton Logatec kot prireditelja. Normalno, da se ob takem številu naredi vrsta ob prihodu v cilj, posledično se zamakne tudi naslednji štart.
Tudi 10-ka je kar lepa.
Čas 15:02, 23. mesto v kar hitrem tempu, po računici 3.300 m, morda se motim, mislim pa da sem tekel bistveno hitreje kot 5m/km.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA