Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 50cent
Ne na pamet.....sem bil včeraj v Ormožu :twisted: .
Uporabniški avatar
 INOT
50cent napisal/-a:Ne na pamet.....sem bil včeraj v Ormožu :twisted: .

Se opravičujem. Kot sem lahko prebral je tek odpadel. Vročina dela svoje :lol:
Uporabniški avatar
 50cent
Ni panike Inot :lol: .....glede na tvoje poročilo iz Balatona ti je itak oproščeno......kot da ti drugače nebi bilo :wink: .

Lp :)

PS: Prideš v Petek na Lent? :wink:
Uporabniški avatar
 Matej
Se pripravljam na Ironman, zato sem danes ob 13h, potem ko sem odkolesaril 4 ure, šel še za eno uro malo poteči. Vročina je bila peklenska in moram priznati, da sem komaj prikrevsljal domov.

Fantje, sedaj mi je še manj jasno, kako ste zdržali tak pekel. Ko berem vaša poročila mi gredo kar dlake pokonci. Kapo dol!!!
Uporabniški avatar
 lenči
Bravoooo, čestitke, neverjetni ste :laola :laola.
Uporabniški avatar
 samostojni
Ko tole prebiram se je že nekaj dni odvrtelo od teka.
Ni prave besede najti kaj šele napisati, da ste taki junaki, morda pesem prava za vas bi bila od Predina nam znana Bolj star bolj nor.....
pa seveda mišljeno pozitivno da nebi razumljeno napačno bi bilo. :oops: :oops: :oops: :oops:

Še enkrat čestitke vsem trem za pretečene kilometre :lauf: kakor tudi za pravilno odločitev v danem trenutku, ko se je treba odločt pa pika. :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :toast: :toast: :piti: :lauf:

Fantje ni vam bilo lahko to zdaj vemo.
Upam da se kdaj tudi soočimo za kakšen čas.

Me pa zanima koliko je bil najmlajši udeleženec teka star, če kakšen ve??

Pa lep večer še naprej :laola
Uporabniški avatar
 ales
Bravo fantje za sodelovanje in poročila. Škoda k ste naleteli na tko vroč vikend, drugače bi z vašo pripravljenostjo posegli zagotovo še više. Mirotovih 18o km v enem dnevu je pa sploh fenomenalnih. In njegov nasmešek v cilju, še preden se je sploh preoblekel. Sam to si še nisem čist na jasnem, a me vaši dosežki, izkušnje in zapisi vzpodbujajo ali odvračajo od mojih podobnih podvigov...

Za nas softiče pripravljajo Korošci naslednje leto 1-2-3-5x maraton v vasici Krumpendorf ob obali Vrbskega jezera, v dvoinpol kilometrskih krogih. Sploh podpora tekačem je tu neprimerljivo enostavnejša in tudi organizatorji so izjemno prijazni.
Uporabniški avatar
 zajc
Sem se na počitnikovanju spraševal kako vam je šlo, ko sem tekel v "vročini " :shock: (ob 6h zjutraj). Še jaz sem se komaj premikal :oops: , kaj šele vi.

Vsem čestitam.

Moram povedat, da ste dobra spodbuda za nas, ki šele stopamo proti ekstremnim daljavam.

Tudi jaz, ko bom zrastel, bom šel tečt okoli Blatnega jezera :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA