prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Laufer
Priznam, mene je kar malo zeblo :lol: , ta normalnim pa je bilo prijetno toplo :wink:
Uporabniški avatar
 AVI
bobr napisal/-a:.....A midva z AVIjem sva bila potem norca?.....

...no, sej tole ne bi bilo prvič...sem že dostikrat kaj takega slišal.....Slika....ni kaj...hec mora bit....ampak v tem svetu, moraš itak bit mal nor....
Uporabniški avatar
 ROSI64
Jaz sem začel svoj krog ob 19h. Sem pa speljal krog tako, da sem še prišel pozdravit družbo TF na zborno mesto :D in potem odtekel proti domu.

Bilo je dobro, ni pa tako dobro, kot če tečeš v družbi TF. :wink:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Laufer napisal/-a:Eni pa smo komaj zmogli klanec, ker je ena držala tako hud tempo :wink: .
Še kdaj :lol:

Slike

Po slikah sodeč ste samo jedli in malo tekli :lol:
Uporabniški avatar
 Laufer
Hidracija in ohranitev primerne teže je zelo pomembna :wink: , saj nas lahko drugače na tekmah zamenjamo s Kenijci :lol:
 spela*
Laufer napisal/-a:Eni pa smo komaj zmogli klanec, ker je ena držala tako hud tempo :wink: .

Pa kljub temu ni bila prva na vrhu, ker so zamudniki malo pogoljufali in me prehiteli. :D

bobr napisal/-a:Pametno?

Ja, kot ti je Laufer odgovoril, v izogib vročini, še bolj pametna in nujna pa je bila analiza. :wink:

bobr napisal/-a:A midva z AVIjem sva bila potem norca?

no comment ... :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
Še kdaj :lol:

Slike

Eni ga nismo kot ponavadi. Ampak smo malo kasneje vendarle prisopihali do cilja. :)
 spela*
Kako kaj kaže za danes? Jaz bi prišla ob osmih, a ne vem še - neka neurja spet napovedujejo, če sem prav videla ...
Uporabniški avatar
 ROSI64
spela* napisal/-a:Kako kaj kaže za danes? Jaz bi prišla ob osmih, a ne vem še - neka neurja spet napovedujejo, če sem prav videla ...

Zvečer bo sonček :D
Uporabniški avatar
 bobr
Kaj zdej, a gre kdo? Jaz bi šel ob 19ih klasiko če koga zanima.
Uporabniški avatar
 Jana S
Pridem ob 7h, če ne bo lilo.
 spela*
Če bo vreme znosno, pridem ob osmih.

(morda bi mi celo ob sedmih uspelo, a tega ne morem obljubiti)
Uporabniški avatar
 bobr
Če če če... sram vas bodi. In kaj pol če pade kaka kapljica na vaša sladka telesca :--
Uporabniški avatar
 Jana S
Tečemo v gumijastih škornjih? Al pa s kondomi čez superge...
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA