Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
uživajte v soboto!!!!!
evo še en tek za menoj, sicer mal krajši, ampak tud takšni morajo bit... sem pa s časom kar zadovoljna 7 km 41:11. Tako pa imam v tem mesecu pretečenih 37 km ;)
 spela*
Samo en dobronameren namig tistim, ki upate na kakšen osebni rekord na nočni desetki. Meni so prijazno razložili, da bo zaradi velike množice tekačev in posledično počasnega tempa to verjetno nemogoče. Da ne boste preveč razočarani. Pojdite teč zaradi užitka ob pogledu na množico lučk. :wink:
Uporabniški avatar
 Frikica
No, saj kakega rekorda verjetno ne gre nobena postavljat. :D
Sem pa tudi jaz že imela v mislih to, da bo nepopisna gužva in se bo kje zaštopalo. Pa naj se, bomo takrat kako vmes rekli. :)
Uporabniški avatar
 teka-teka
Ja, kot je rekla Ksenija, tudi jaz ne ciljam ravno na rekord, potrudila pa se bom po svojih močeh, ker je redkokateri uradni tek tako ravninski. Sicer pa se bo zadeva raztegnila, pa še štartal bomo drugje kakor lansko leto.
In Spela* zakaj so ti torej rabil razlagat, da kak osebni rekord ne bo mogoč?
Skrite ambicije? :roll:
 mausi
spela* napisal/-a: Pojdite teč zaradi užitka ob pogledu na množico lučk. :wink:

:D :D :D to bo moj moto in to, da pridem v cilj! :oops:
Uporabniški avatar
 solatka
mausi napisal/-a: Jaz sem si rezervirala zadnje mesto... :oops:

Mausi men se zdi, da se bomo na konc še stepli za to zadnje mesto.

Ti povem tako.
KO sem se prijavljala na nočno desetko, sem ciljala na cajt nekje pod 1:10.

Ampak žal je naneslo, da zadnji mesec skoraj nisem tekla. Torej zdej ciljam samo na to, da pritečem do cilja. Ja, s hojo vmes.
Lahko se zmeniva pa greva skupaj. Da ne bo tako grozno biti zadnji :lol:

Sicer pa je v prvem planu IMETI SE FAJN. Pa spoznati kak nov obraz.

A bo katera ostala potem še kak dan na Bledu?
Uporabniški avatar
 Frikica
Polžki, jaz mislim, da se bomo imeli noro fajn. Super bo spoznat še kak nov obraz TFja, tek okoli jezera bo pa z lučkami prav romantičen. :)

@Solatka: Jaz se po teku vračam nazaj v Lj. Če ga bomo pa zažural ;) bom pa v avtu eno kitico odremala. :D
P.s.: Ti pošjem sms, uro odhoda. Se slišiva. Lp
Uporabniški avatar
 solatka
Frikica napisal/-a:Polžki, jaz mislim, da se bomo imeli noro fajn. Super bo spoznat še kak nov obraz TFja, tek okoli jezera bo pa z lučkami prav romantičen. :)

@Solatka: Jaz se po teku vračam nazaj v Lj. Če ga bomo pa zažural ;) bom pa v avtu eno kitico odremala. :D
P.s.: Ti pošjem sms, uro odhoda. Se slišiva. Lp

Frikica, velja.

Sem šla štet, kolk polžkov bo.... in sem naštela 9 polžkov.

Kje se zmenmo za zbirno mesto? Kdo pozna Bled?

P.S. A je pametno da grem danes tečt?
Uporabniški avatar
 Frikica
Ja res bi se lahko zmenile, samo jaz Bleda nič ne poznam. :( A pozna katera kako točko?
Jaz ti predlagam, če greš že tečt naj bo to res lahkoten tekec. Lahko pa tudi sprehod. :)
Uporabniški avatar
 solatka
Frikica napisal/-a:Ja res bi se lahko zmenile, samo jaz Bleda nič ne poznam. :( A pozna katera kako točko?
Jaz ti predlagam, če greš že tečt naj bo to res lahkoten tekec. Lahko pa tudi sprehod. :)

Kaj pa če se zmenimo tam nekje okrog kampa? Sej je sam en kamp tam? Al jih je več?
Al pa ne vem... a je kaka posebej markantna točka tam?
Uporabniški avatar
 Frikica
Kaj pa v Mali zaki, kjer so okoli tudi parkirišča in pa cilja Nočne 10ke?
Tukaj je link: KLIK
Uporabniški avatar
 solatka
Lahko tudi v Mali Zaki.

NO, v vsakem primeru moram jaz prit do kampa.
Uporabniški avatar
 skyfoot
Pozdravljeni,
po dopustu sem se polenil in nisem nič tekel :( . Sedaj pa spet nabiram duhovne moči za novi zagon... Bo pa težko, Pivo in Cvetje kliče...

Nekaj sem bral v prejšnjih postih nekaj bral o 13 tedenskem programu. Mogoče pa je še kakšen program za začetnike. Sem ponovni začetnik in manjka mi samodispline za vzdrževanje veselja do teka, čeprav mi tek zelo dobro dene.

Lepe pozdrave iz Piva in Cvetja,, sedaj imajo novo pivo "Tajkun" in grem jih uničevat :), mi lahko kdo pomaga pri tem :)).
Uporabniški avatar
 Radolca
jaz, kot bližnji prebivalec Bleda, vam namignem, da bi se dalo pred Osnovno šolo parkirati.
Drugače bo pa v mali Zaki (pri štartu) rezerviran travnik za parkiranje, tako kot je bil lani.
V malo Zako pa proidete tako, da na Bledu zavijete v smer Gorje (moj rodni dom), potem se pa v vasi Rečica, ki sledi Bledu odcepite levi proti železniški postaji, pol naprej boste pa že našle, polžke :D
Uporabniški avatar
 Frikica
Radolca napisal/-a:jaz, kot bližnji prebivalec Bleda, vam namignem, da bi se dalo pred Osnovno šolo parkirati.
Drugače bo pa v mali Zaki (pri štartu) rezerviran travnik za parkiranje, tako kot je bil lani.
V malo Zako pa proidete tako, da na Bledu zavijete v smer Gorje (moj rodni dom), potem se pa v vasi Rečica, ki sledi Bledu odcepite levi proti železniški postaji, pol naprej boste pa že našle, polžke :D

Radolca, kje pa je OŠ Bled? No, sej Bled spet ni tako velik, ampak ga res ne poznam preveč. ;)
Pa hvala za te kažipote, bodo prišli prav. :) Se vidimo!
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA