Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
zdejan napisal/-a:No, zdaj ste me pa presenetli s tempom.

A nas podcenjuješ? :roll: :wink:

Skupni treningi so zato, da se družimo. 8)

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 zdejan
Prijetno sem presenečen, saj je bilo nazadnje (oz. prvič), ko sem bil z vami, zelooooooooo počasi. Ta tempo, ki ste ga pa nazadnje pretekli, pa ni več tako lahkoten (vsaj za mene ne), še posebej ne za 15 km skupaj. Je pa res, da sem navajen teči sam, tako da se druženja med tekom šele moram naučiti. Upam, da bom dobil (še) kakšno priložnost ...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
zdejan napisal/-a:Prijetno sem presenečen, saj je bilo nazadnje (oz. prvič), ko sem bil z vami, zelooooooooo počasi. Ta tempo, ki ste ga pa nazadnje pretekli, pa ni več tako lahkoten (vsaj za mene ne), še posebej ne za 15 km skupaj. Je pa res, da sem navajen teči sam, tako da se druženja med tekom šele moram naučiti. Upam, da bom dobil (še) kakšno priložnost ...

Seveda jo dobiš! :wink: Na, ujemi jo! :lol:

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 spiridon
:D kdaj je naslednji skupni trening v celju in kje se dobimo-te.bi se pridružil.hvala za inf. pa dober tek do takrat!!! :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
spiridon napisal/-a::D kdaj je naslednji skupni trening v celju in kje se dobimo-te.bi se pridružil.hvala za inf. pa dober tek do takrat!!! :wink:

Naslednji trening je v sredo 16.07.2008 ob 19.uri. :juhuhu:

V primeru sprememb si pišemo. :wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
O, šele zdaj sem našla tole temo. Fajn, da zdaj tudi v naših koncih potekajo skupni teki. V sredo se vam bom pridružila (upam samo, da bo mož doma, da bo otroke spat spravil). Sem pa bolj kot ne kandidatka za polžjo sekcijo :oops: .
Uporabniški avatar
 Jančika
No, ja, komaj sem se prijavila, pa se že odjavljam :? . Bom tam, ampak pol ure kasneje - tale sreda je namreč edini možni termin, da lahko s prijateljico odtečeva skupni tek pred dopustom. Če vidite dve malo počasnejši punci, obe veliki komaj malo čez meter in pol, pol sva to midve:) . Se vam pa gotovo prilepim po morju, torej avgusta.
Uporabniški avatar
 natasa
Noben se še ni javil za današnji tek ! :evil:

A kdo pride :shock: ?

Jst pridem! :wink:

lp
Uporabniški avatar
 natasa
Pa se res vidi, da so dopusti :wink: , saj sva tekla sama z možem :wink:, ampak je bilo prav super :juhuhu: !!!
Uporabniški avatar
 dexi27
Lepo vsaj vidva vstrajata, ko se drugi sam menimo, kak se bomo prdružli, je pa tako, da sem že misli, da naslednja sreda je pa tud moja, pol pa glej, spet služba :bum: , saj ne morem vrjet.
Pa ne da bi mel kaj proti nogometu, ampak zarad tekme, ki bo v sredo bom moral spet spustit skupen trening :twisted: .
Uporabniški avatar
 natasa
Je pa tudi res, da je to " moja " trasa, po kateri se preganjam vsak dan :lauf: .

Če bi se mogla vsest v avto in pripeljat :roll:, tak mam pa do Špice le

minutko :juhuhu: !!

Pa pridno trenirajte !! :wink:
Uporabniški avatar
 zdejan
dexi27 napisal/-a:Lepo vsaj vidva vstrajata, ko se drugi sam menimo, kak se bomo prdružli, je pa tako, da sem že misli, da naslednja sreda je pa tud moja, pol pa glej, spet služba :bum: , saj ne morem vrjet.
Pa ne da bi mel kaj proti nogometu, ampak zarad tekme, ki bo v sredo bom moral spet spustit skupen trening :twisted: .

Dexi, ali si ti službeni nogometaš ali kaj?
Uporabniški avatar
 lenči
No, sam na dopust grem, pa sotekači uberejo raketni tempo :wink: .

Takole sem sklenila:

Če se najde še kakšna polžka, javi se na oglas obupane polžike Slika, ki ji je že prav hudo, da uničuje tempo super tekačicamSlika. Takrat zopet pridem na treninge (upam, da bo do takrat že kaj bolj hladno, ker v tej vročini jaz ne zmorem niti polžjega tempa več ). :lol: :lol:

No, lepo in z užitkom tecite :clap:
Uporabniški avatar
 dexi27
Dexi, ali si ti službeni nogometaš ali kaj?[/quote]

HAHAHA, ta pa je taprava, ja ampak zgleda pa skor tak kot da bi bil, žal, al pa na srečo se teh tekem udeležujem, zarad no lahk bi se reklo LJUBEGA MIRA, če razumeš :D
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:No, sam na dopust grem, pa sotekači uberejo raketni tempo :wink: .

Takole sem sklenila:

Če se najde še kakšna polžka, javi se na oglas obupane polžike Slika, ki ji je že prav hudo, da uničuje tempo super tekačicamSlika. Takrat zopet pridem na treninge (upam, da bo do takrat že kaj bolj hladno, ker v tej vročini jaz ne zmorem niti polžjega tempa več ). :lol: :lol:

No, lepo in z užitkom tecite :clap:

Ne , ne Lenči :nono: ti kar pridi bomo lepo skupaj tekli tvoj tempo :wink: .

Jst si trening planiram tako, da imam v sredo raztek za kar je pa tvoj tempo več kot odličen :lol: !!

Torej se vidimo v sredo, a ne!? :wink:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA