Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Uporabniški avatar
 Vreme
50cent očitno si počasi zrel za Balaton,:D res si neverjeten. Prav občodujem te kolko si napredoval v enem letu. bravo! :clap: Sicer pa čestike obema.
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Ej, to pa je bila bliskovita odločitev. Le kaj pomeni, da zadnje čase Štajerci hodimo v takih trumah "tja dol"? Hm, saj vem -- luštno in lepo je. :-D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ja, nič kaj posebnega, ...
... samo ti ljudje pa so s svojo srčnostjo res izjemni.
Ja, res precej posebnega, sploh nevsakdanjega ...
:arrow: tu pa je treba povedat, da mi je Jožko takoj povedal, da Čuferji izvirajo iz te grape. :D

:arrow: Sem itak vedel :D

:arrow: Ej, Žarko, ti si pa car s svojim 3 x krog
Uporabniški avatar
 zvone
Bravo Zdravko in Boris!

Čestitam za članstvo v klubu GM4O.
Zdaj je na vrsti še extremna ponovitev!

Lep dan še naprej! Zvone
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Hvala Zvone, seveda bomo enkrat tudi trikrat :D

A moral sem se v tej temi oglasit še enkrat, saj sem obljubil, da bom pripopal vsaj zgodovinsko fotko z Jožkotom in Rudijem

Slika

Pa še ti dve faci ...

Slika

Nekaj lepih panoramskih posnetkov pa je na tej povezavi
:arrow: http://good-times.webshots.com/album/56 ... F?start=24
 Jožko
Pozdravljeni!
Mi je prišlo na uho, da se danes podaja na pot za izpolnitev pogojev za vpis v klub prijateljev GM4O sekcija EKSTREMNO in to 3X :!: In ne boste verjeli, da bo to prva ženska, če ji bo uspelo v kar pa sploh ne dvomim je iz pravega testa. Katera je to pa naj zaenkrat ostane še tajna, ker nimam še dovoljenja za objavo dogodka.
Vsekakor pa ji želim lahen in varen korak, jeklene in dobre volje :D
Uporabniški avatar
 50cent
Uh, za takšne podvige pa je treba zaželeti varen korak in SREČNO :) .

Lp :)
 marjeta
DANES OB 16. ODHAJAM SVOJIM SANJAM NASPROTI LEP POZDRAV MARJETA :roll:
Uporabniški avatar
 Mojca
Marjeta SREČNO in varno pot ti želim in naj se ti izpolnijo SANJE :D
 uros feldin
DEJMO, MARJETA...................DRŽIMO PESTI ZATE! UROŠ
 večno mlad
Srečno in veliko užitkov, tistih s pogledi na bližnje in daljne vršace ter tistih pri katerih bo zmagala tvoja trma in volja.
Uporabniški avatar
 zvone
marjeta napisal/-a:DANES OB 16. ODHAJAM SVOJIM SANJAM NASPROTI LEP POZDRAV MARJETA :roll:

Srečno Marjeta!

Želim ti lahek korak, jasno noč in zadosti trme da ti uspe!

Lep pozdrav! Zvone

P.S. Poskušaj si zagotoviti "spremstvo" za vsak krog.
 Jožko
Mislim, da Marjeta ima lahen in čvrst korak, to je letos dokazala tudi na Kališču. V spremstvu kerlca Tinkota bo v prvem krogu imela dobro pomoč v drugem pa se še lahko kdo najde. Vabljeni pa vsi člani GM4O v bližini, pridite in podprite Marjeto, da uspešno pride do zastavljenega sanjskega cilja :D
 Jožko
Ja Marjetka je tako kot je napovedala startala ob 16,00 v spremstvu Martina s Petrovega brda. Ob 20,00 jo pričakujemo v Hudajužni in nekje od 23 do 24 na cilju PRVIČ :D :!:
Bila je tiha in zamišljena z pravo mero strahu in želje po uspehu, držimo ji pesti, da se ji uresničijo sanje in da jutri skupaj z Jocotom privriskata v cilj v Rutkotov hram.
Drži se Marjeta, kerlci in TFjevci smo s tabo :!:
Več pa kasneje, v drugem krogu pa jo bova spremljala jaz in Slavko upam pa, da ne bo prehitra :D
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA