Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Classix
Laufer napisal/-a::cast1:
Sem te danes zjutraj občudoval, ko sem ob 6h :roll: zjutraj pil kavico na balkonu, ti pa si se ravno vrnil s treninga.

Hvala Bogu nikoli nisem imel težav z zgodnjimi urami. Ob pol petih sem bil pokonci, ob petih sem že tekel. Do Livade in nazaj sem na PST srečal, mislim da še šest ali sedem enakomislečih. Še vedno me je preveč skupaj in še vedno imam za seboj premalo kilometrov (izkušenj), da bi se jaz po popoldanski ali večerni vročini preganjal. Tale :cast1: vsekakor bolj sodi v tvoj rang, saj Celje, Kanegra...ko berem vaša poročila..., da Biela, Balatona in ostalih niti ne omenjam.

Prijeten in uspešen dan vam želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Vreme
Classix napisal/-a:)
- uživam...
LP
Matjaž

In to je najvažnejše!!! :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Tvoji dosežki so res za :cast1: , za naš rang :D :wink: . Ne druge najpogostejše "razvade" Slovencev privzemat. Res si super. Če bi meni uspelo tako spraviti kile dol, bi lahko šla za manekenko :wink: .
Uživaj še naprej in predvsem zadovoljuj samega sebe in svoje želje.
Uporabniški avatar
 Classix
Drugi ciklus treningov je za menoj. Manjka sicer še en tek, toda tega bom na krilih sinočnje 10K na Bledu opravil jutri zjutraj. Matjaž se vrača ''na bazo'', kar pomeni, do konca meseca nobenih tekov, kjer bi kaj pomenil čas ali tempo...zgolj nabiranje kilometrov. Vmes še 10 dni morja...tudi z nekaj teka seveda. Samo za primerjavo...
17.05.2008 Radenci 10K 1:21:45
12.07.2008 Bled 10K 1:11:04

13.07.2008 ob 10:00...teža 101.9kg

Iiiiiiiihhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa...

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Vreme
Še malo pa boš postal guru !! :D . Čestitke!!!!
Uporabniški avatar
 Sončka
Classix napisal/-a:Drugi ciklus treningov je za menoj. Manjka sicer še en tek, toda tega bom na krilih sinočnje 10K na Bledu opravil jutri zjutraj. Matjaž se vrača ''na bazo'', kar pomeni, do konca meseca nobenih tekov, kjer bi kaj pomenil čas ali tempo...zgolj nabiranje kilometrov. Vmes še 10 dni morja...tudi z nekaj teka seveda. Samo za primerjavo...
17.05.2008 Radenci 10K 1:21:45
12.07.2008 Bled 10K 1:11:04

13.07.2008 ob 10:00...teža 101.9kg

Iiiiiiiihhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa...

LP
Matjaž

Classix, navijam zate! Kar tako naprej...
Uporabniški avatar
 Classix
Tudi po nočni 10-ki sem do sedaj ta teden opravil še dva teka. V torek sem odtekel 6K, nato pa takoj v sredo še 10K. En tek imam v planu še za soboto, nato pa...morje. 10 dni. Brez teka tudi tam ne bo šlo. To je jasno tudi ženi in prestolonaslednikoma. Tehtal se ta teden nisem in se tudi ne bom. Preprosto bom na vago stopil, ko se vrnem iz dopusta. Beremo se torej...konec meseca.

Prijetne in uspešne dneve vam želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Laufer
Uživaj na zares zasluženem dopusti :lol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Classix.
Ogromno si napredoval. Če boš še na morju tekal super. Če boš šel tečt le enkrat ali dvakrat bo čisto dovolj in dobro, ker boš gotovo tudi kaj plaval. Če pa se boš držal plana, bo pa verjetno še boljše. Tehtnica bo pa tudi pod sto, ko se vrneš.

Lep dopust, Palmanova pa te tudi potrpežljivo čaka.
Uporabniški avatar
 Classix
raziskovalec napisal/-a:
Lep dopust, Palmanova pa te tudi potrpežljivo čaka.

Vsem hvala za lepe želje! Še nekaj. Od začetka rekreativnega teka, pa do danes je prišlo do nekaterih sprememb v mojih tekaških planih. Na hitro...letos grem še na Ptuj 7K, Ljubljana 10K, Sladki Vrh (če me vzamejo zraven seveda) in tek Božičkov. V letu 2009, ko bom dopolnil 40 let se bom počastil z vzponom na Triglav, poleg tega bom ponovil vse organizirane teke iz leta 2008 in na njih poizkusil izboljšati rezultate. Prva uradna 21K bo spomladi 2010 v Sežani...tam kjer sem se letos udeležil svoje prve organizirane tekaške prireditve. Jeseni 2010 pa pade tudi Palmanova!

Težo bomo pa tudi spravili na ''dogovorjeno'' številko.

Prijetne in uspešne dneve vam želim!

LP
Matjaž
 spela*
Classix, čestitam za dosežke in ti želim, da izpolniš svoje tekaške načrte. Vidim, da so kar ambiciozni, kar tako naprej. :clap:

Če ne prej, se vidimo spet na Ptuju. :wink:
Uživaj na dopustu!
Uporabniški avatar
 Vreme
Classix napisal/-a:
hitro...letos grem še na Ptuj 7K, Ljubljana 10K, Sladki Vrh (če me vzamejo zraven seveda) .
LP
Matjaž

Očitno boš svojo prvo 21tko pretekel že dosti prej kot planiraš!!! :D

Očitno pa se vidimo najprej v Ptuju!!!
Uporabniški avatar
 Classix
Dovolj je bilo morja, sonca, lenarjenja...nazaj sem in vlečem črto pod mesec julij. Pretečenih dobrih 65 kilometrov (dopust... :mrgreen: ), porabljenih 8200 kalorij (dopust... :mrgreen: ), tehtal pa se še kakšen teden ne bom (dopust seveda... :mrgreen: ) Povprečni čas teka v juniju je znašal 7:16/km, v juliju pa 7:02/km...zelo zadovoljen. Sem pa danes zjutraj skoraj kot Papež poljubil makedam ljubega mi PST-ja. Jap, lepo je biti zopet tu...

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Wega
Ane? Mater je težko najt 10 pametnih kilometrov na kupu kje daleč od doma...
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA