Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša,
saj nisem resno mislila, da bi vam nehala tempo zbijat :lol: . Bolj imam željo, da ga ve meni popravite :wink: . Glede na čudovito vremensko napoved, sem v sredo ob 19.00 na Špici, sam danes pa moram popoldne eno krajšo hitro :oops: odkrožit.

Drugače pa dragi polžki, pridite vseeno, če nas bo več, bo še bolj zanimivo. Trasa je res čudovita. Meni je prav lepo, da ne tečem vedno po svojih terenih, pa še v prijetni družbi sem :wink: .
Uporabniški avatar
 Mojca99
V sredo pa, če bo Bog dal, pridem tudi jaz :wink: . Sem vas že prav pogrešala, polžke in maratonke (in vse vmes :wink: ). Ampak lenarila pa nisem na dopustu, res ne 8) 8) . Torej se vidimo. A se dobimo ob 19h ali ob 20h? Aja, Nataša, če boš slučajno danes zvečer delala kak trening (pa ne boš ravno na Grmado tekla :? ), bi šla zraven. Pošlji sms, če si za!

Lepo se imejte!
Uporabniški avatar
 Romch
Poglej poglej, dekleta so se začela družit :lol:
No, me veseli, sicer pa sem en "reunion" deklet že videl in kr tko naprej :wink:

Mogoče se celo vidimo v sredo, g.Cokan in moja malenkost, bova štela kamenčke za Savinjo,...sicer, kdaj jih pa ne :D

Lepo se imejte!
lp
Uporabniški avatar
 natasa
hahahah, glej kdo se je oglasil! :wink:

A jih bosta štela sama ali se nam upata pridružiti :ignore: !?
 katrca
jutri se vam bom pa tudi jaz pridružila. Če mi ne po spet padla samozavest, ker sem pa le iz Polžje. No, ampak zdaj, ko je nazaj Lenči, bom verjetno zbrala pogum. Saj želje imam tudi jaz, ampak zmožnosti so bolj omejene.
Uporabniški avatar
 lenči
Katrca, jupiiiiiiiii :clap: . Nič razmišljat, sam pridi. Ob 19.00 bodi na mostu pri Špici, pa bo Polžja vsaj skupinsko zastopana :juhuhu: . Pomembna je želja, zmožnosti pa pridejo, verjemi :wink: . Torej, moje veselje za jutrišnje srečanje je dvojno, saj se nam bo pridružila še Katrca. Torej vsi ostali Polžki, vreme je ugodno za nas, pridite na plano :lauf: .

Katrca, ne me pustit same :--(, sem tako vesela, da boš prišla :laola.
 katrca
super, Lečni, bova katero rekli o motorjih - tudi pri nas ga imamo ( no, o tem jaz bolj malo vem, bila bi pa odličen sogovornik mojemu možu, ki pozna vse karakteristike vseh motorjev, ki so obstajali, obstajajo in bodo obstajali ) ali pa o prelepem Laškem, kamor hodim na pevske vaje.
Uporabniški avatar
 Ksenija
punci da ne sedem enkrat na vlak in se ne pridružim ;) lenči, polžki držimo skupaj ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Katrca, super, že vidim, da bova medve tekli pogovorni tempo kar lepo zase :juhuhu: . Priznam, tudi jst o motorjih pojma nimam :oops: , zato je moj možek glavni, jaz ga samo vozim. Pa seveda organiziram vse turce in prenočišča itd. No, pa še sposojena Laščanka si. Pojem jst za vrane odganjat, govorim pa rada :wink:. Torej se vidiva, jaz bom kot vedno imela kapico TF s polžkom na šiltu :lol: .

Ksenija, saj veš, da si vedno dobrodošla. Domov te pa jaz peljem, da ne boš na vlak hodila. Torej, izkoristi priložnost, proga je res lepa, Polžki pa smo v skupini vedno bolje opaženi, da nas kdo ne pohodi :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Samo, da osvežim spomin skupni trening je danes ob 19.00 uri.

Dobimo se na Špici!!

Kolk nas je ?? :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, jaz pridem :lauf: , upam, da pride Katrca tudi :lol: .
 katrca
imam zelo trden namen priti, če pa mi bo morala padla, bom šla spet mimo vas, kot da ne vem zakaj gre. To sem enkrat že naredila. ( oz. dvakrat oz. trikrat ) Pa kaj morem... ko uzrem tam razmigavajoče se atletske mišičaste postave, rosnih let, ki kar kipijo od energije ...
no, pridem zagotovo.
Uporabniški avatar
 Mojca99
katrca napisal/-a:Pa kaj morem... ko uzrem tam razmigavajoče se atletske mišičaste postave, rosnih let, ki kar kipijo od energije ...

:D :D :D Bejž no bejž...

Jaz tudi danes pridem, spotoma pa poberem vsako, ki se bo skrivala za drevesi ali v grmovju... Pa če je Katrca al' pa ne :shock: . Tako da, Nataša, lahko da jih pripeljem več zraven :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Pa kaj morem... ko uzrem tam razmigavajoče se atletske mišičaste postave, rosnih let, ki kar kipijo od energije ...

Katrca, ti dam za pijačo, če si po pomoti štela mene zraven :wink: :lol: :shock: . Moj špehec :oops: , zrela leta :twisted: , no energije nekaj spravim skupaj :bum: , te kar morata spravit, da se mi pridružiš. Sedaj ni poti nazaj, si obljubila :cry: . Hja, potem pa ne boš več mogla brez nas :juhuhu: .

Katrca, ni izgovora , stala bom na mostičku in te čakala :) , sploh ne bom šla teč , dokler me ne pocukaš in rečeš tukaj sem :juhuhu:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA