5rca napisal/-a:mene ne bo, ker gremo šiškarce danes ob 19.30 na svoj krog, namesto včeraj
![]()
Sem včeraj štel in štel in na koncu naštel samo 2 šiškarci. Ja kje so ble pa ostale

Laufer napisal/-a:5rca napisal/-a:mene ne bo, ker gremo šiškarce danes ob 19.30 na svoj krog, namesto včeraj
![]()
Sem včeraj štel in štel in na koncu naštel samo 2 šiškarci. Ja kje so ble pa ostale
5rca napisal/-a:Laufer napisal/-a:5rca napisal/-a:mene ne bo, ker gremo šiškarce danes ob 19.30 na svoj krog, namesto včeraj
![]()
večina je na počitnicah, nekaj jih je prišlo samo na analizo![]()
AVI napisal/-a:
ob 19-ih sva z rafom še pospremila miciM na svojo dozo KRožnika...v solo izvedbi.....miciM sorry ampak res ni bilo volje, da bi odtekel še tretjega in ti delal družbo...majčkeno se pozna nedeljski Grintavec.....
bobr napisal/-a:miciM napisal/-a:Mogoče pa tudi meni uspe kdajtak podvig kot je grintovec, no za začetek kaj manj zahtevnega.
![]()
KrvavecBaje je pol manj kot Grintovec
miciM napisal/-a:...Mogoče pa tudi meni uspe kdajtak podvig kot je grintovec, no za začetek kaj manj zahtevnega.....
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA