prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela*
Bilo je zabavno, prvič sem tekla levo Golado (desno sem že dan prej in kot pravi Laufer, pred volitvami se je treba "uravnotežiti").

Lepo, da se MiciM in Razy na cilju nista naveličala čakanja na nas, ki smo zaostajali.

Laufer napisal/-a:Spela* včeraj ni postavila goladarskega PB-ja, vseeno pa je suvereno in z nasmehom pritekla na cilj.

Spela* seveda ni postavila PB Golade, ker je bil to njen tretji tek v treh dneh in ne sme pretiravati. :twisted:

Na čevape so šli tisti najbolj lačni, drugi smo bili povsem zadovoljni s Pegazovo pošiljko napolitank.
:D

J S T napisal/-a: tko, da ne vem zakaj se pritožuje nad kondicijo,

it's in his nature :D

JST, uživaj na dopustu. :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Veseli me, da ste vceraj tudi bili pridni in ste se sami organizirali. :) 8) Porocila kazajo na veliko mero zabave pri zelo resnem opavilu. :twisted: In prav je tako. :)
;) Jaz se res ne spomnim, da bi kdaj komu komisija zavrnila prosnjo. :) Se posebej prednostno obravnava take pravilno kolkovane. :) Moram pa povdarit, da pretiravanj ala viner ne odobrava. :) Enkrat je bilo dovolj. :twisted:
Simi in oranzni imava ta teden posebne priprave, ampak se naslednji cetrtek zopet vidimo. :) Predvidoma. 8)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 miciM
spela* napisal/-a:.

Lepo, da se MiciM in Razy na cilju nista naveličala čakanja na nas, ki smo zaostajali.

Čakala sva vas zgolj zato, ker je bil obljubljen sladkiš
:lol: :lol:

:wink:
 spela*
miciM napisal/-a:
spela* napisal/-a:.

Čakala sva vas zgolj zato, ker je bil obljubljen sladkiš
:lol: :lol:

Sploh ti, ki si potem navalila na napolitanke. :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

evo sem kot navaden smetilnik, ampak a je kdo danes za tek? Ob 19h na ravninski trasi K-Rožnika, izi izi tempo. Info na Lihih Tekih :)

Navijam, ker je tale vikend edini moj poletni še v LJ, pa sem ravno z letala in ne vem, a je kdo tukaj oz. kaj se dogaja.
(?)

No, se upam vidimo,
Nadvodovojvodovoda :)
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Alo. Jel kdo doma? :) Aaa, nikogar ni, samo miši. ;) Ja, pol pa nč. :)

lp, Jusuf El'Saljam

p.s.: 8) V četrtek na koncu GD ob 1900. :) Lahko tudi ob 2000 za posladek. ;)
Uporabniški avatar
 Laufer
Smo, smo, samo ne vemo če pridemo, ker se je Jusuf vrnil :lol:
 spela*
Jusuf napisal/-a:Hoj!

8) Alo. Jel kdo doma? :) Aaa, nikogar ni, samo miši. ;) Ja, pol pa nč. :)

lp, Jusuf El'Saljam

Dva kroga? :shock:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:
Jusuf napisal/-a:...snip, snip...

Dva kroga? :shock:

8) Ja, spela*, kola mamo. :twisted: Za "crknit" je danasnji dan ravno tako dober kakor jutrisnji. (alah PRESS) :twisted:

lp, Jusuf
 spela*
Načeloma pridem ... samo še zbiram pogum za to, da spoznam Jusufa. :twisted:
Uporabniški avatar
 Laufer
Pridem, dam znak za start in grem na nekaj krogov po Kodeljevškem ovalu.
Na koncu vas počakam s hladno lubenico :lol: , tako da bo lahko Jusuf zadovoljiv svoj apetit in ne bo pojedel spele*.
Uporabniški avatar
 dannae
hladna lubenica je bila tudi lani nekje v tem času, ko sem jaz spoznavala goladarje in jusufa. spela* pazi na kolena danes!
lepo se imejte in uživajte!
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 miciM
Jaz se prikažem ob 19ih, odtečem zelo zen Golado

luzr
Mogoče pridem. Strah me je zlobnega Jusufa.
Medvedko pa lahko potolažimo s čim slajšim kot so kolenski sklepi.

Dva kroga definitivno, če pride kaka bjonda z rolerji.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
8) No, pa so jo. Golado zaspinili :) Izkazalo se je da ima Jusuf zelo rad risanke in je zato spustil drugi krog. :) Sramuje naj se. Zelo. :twisted: Bom danes preveril ali mu je res zal (pojoca travica PRESS).
Analiza je bila v slogu tezke kategorije. :) Hudo so se borili in tezke trenutke prezivljali med unicevanjem slastnega sadja in piskotov. :) Ampak tukaj je alah stal Jusufu ob strani, da se je lahko izkazal v borbi. :)
8) Zamuda na startu je bila obicajna. :) Na startu sest, na analizi sedem po stevilu. Eden je namesto Golade tolkel kroge na znanem ovalu.
Eto, to je vse kar mi je Jusuf vceraj uspel povedat, predno so ga premamile risanke in kasneje spanec. :) :twisted:

lp, oranzni slon
  • 1
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA