Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
Ja... kam je pa zginil prispevek od LoniM? :shock:
Uporabniški avatar
 Loni
solatka napisal/-a:
Vedno bolj cvikam glede tega Bohinja. Joj, v kaj se jaz spravljam. :roll: :lol:

solatka, v čem je pa problem, jaz nisem še na nobeni tekmi tekla, pa moram rečt, da nimam kake treme. Ko sem šla sredi julija, sem ta zadnji km skoraj vsak meter posebej odštevala do cilja, ampak šlo je pa skozi.
Uporabniški avatar
 Loni
solatka napisal/-a:Ja... kam je pa zginil prispevek od LoniM? :shock:

Malo preveč sem zbrisala, pa ni bilo vse lepo citirano, je že nazaj. :lol: plus še malo obogaten.
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
LoniM napisal/-a:solatka, v čem je pa problem, jaz nisem še na nobeni tekmi tekla, pa moram rečt, da nimam kake treme.

Edini problem je bolezen imenovana "nesamozavest". :wink: Pač vem, da sem premalo tekla.

Se moram prepričat (kot na Blejski desetki) da "se grem met fajn".
Pravzaprav bom uro kar doma pustila.
Točno tako.

NO, jaz se grem met fajn v Bohinj. :wink:

Solatka, veš, ko sem šla v nedeljo teč 25km sem se tudi kar precej časa prej pripravljala v glavi, pa sama sem šla ampak sem rekla, hej saj veš da rada tečeš, to bo zate čisti triurni odklop.

Zatorej :laola za odločitev, da se greš fajn met v Bohinj. Tekla boš itak, če ne pa mal hodila vmes, samo, potem boš pa v luft skakala od veselja :juhuhu: , kje blo tko lušn. Bravo, to je odločitev :clap:
Uporabniški avatar
 majcha72
Frikica napisal/-a:Ja, danes tudi zame ni bil dober večer za tek. Nikamor ni šlo...komaj sem prištrikala z nogami 4km. Kot da vlečem za sabo še kak betonski blok. Nisem vedela kaj je narobe, a je vroče, a je PMS, a je samo v glavi... :roll:
Skratka, domov sem prišla kar malo razočarana... No, ja... Bo že! :?

Včeraj je bil definitivno čuden dan. Že zjutraj, ko sem tekla, je bilo nekaj narobe - za toliko megle je bilo pretoplo, za sredi poletja pa preveč megle. Čez dan in zvečer smo bili vsi "za nikamor".
Po mojem je to pripisati pripravam na mrk. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, jaz pa še vedno pogrešam tvojega polžka. Al pa katerega drugega.Al pa tisto lepo solatko :lol: .

Aja, mene pa včasih prevzame tista bolezen, ki se ji reče "leninitis", čisto zares :oops: .

Majcha72, kdaj pa bo mrk? Da vem okrivit za kakšen slab tek tale mrk :wink: . Je pa blo res čudno včeraj zjutraj, sem komaj brisala s čelade meglo :? . Sam nekam mam občutek, da se ta čuden včerajšnji dan vleče še v današnjega :twisted: .
Uporabniški avatar
 Loni
Mrk je že mimo, je pa mlaj ali pa kaka druga luna tudi danes. Sem bila jaz ko sova skoraj celo noč.
Uporabniški avatar
 majcha72
lenči napisal/-a:Aja, mene pa včasih prevzame tista bolezen, ki se ji reče "leninitis", čisto zares :oops: .

Sej si lenči, ne? Ni panike.
Ti maš vsaj izgovor ;)

lenči napisal/-a:Majcha72, kdaj pa bo mrk? Da vem okrivit za kakšen slab tek tale mrk :wink: .

Je že mimo. Nekaj po enajsti je bil. ;)
Uporabniški avatar
 majcha72
lenči napisal/-a:Aja, mene pa včasih prevzame tista bolezen, ki se ji reče "leninitis", čisto zares :oops: .

Ti maš vsaj izgovor ;)

lenči napisal/-a:Majcha72, kdaj pa bo mrk? Da vem okrivit za kakšen slab tek tale mrk :wink: .

Uporabniški avatar
 lenči
majcha72 napisal/-a:

Ti maš vsaj izgovor ;)

No, še dobro, da je Lenči samo moj nick :wink: :lol: , kam pa pridemo, da bi se me leninitis držav non stop. Izgovor je pa res pravi :wink: .

Jaz bi najraje mrknila domov, pa bom morala še s sabo nesti za čez vikend, to me tudi dela "mrko". Že vidim, da bom tekla kot sam :evil: oba dneva zjutraj, da se malo "skadim" :lol: .
Uporabniški avatar
 Asparagus
Nekaj časa se nisem javljala, ker nisem tekla. Včeraj sem po štirinajstih dneh spet poskusila, na moji najlažji progi, z ogrevanjem(poskoki, počepi in hoja) , brez ure, čisto počasi. Žal se je moj kolk(oziroma vezi okoli njega), spet razbolel in to kljub temu, da jemljem tablete :evil:
Sedaj upam, da bo pomagalo razgibavanje v vodi, ki me čaka prihodnji teden. Nad tekom še nisem obupala, zato sem si kupila nove kratke hlače na razprodaji. Moj edini tekaški načrt je sicer POLŽJI PIKNIK(namesto tekem, časov in kilometrov) :(
Lotiti se bo treba še kakega drugega športa, da ne bom čist odvisna sam od enega.

Ostanite zdravi in se lepo imejte!
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Nekaj časa se nisem javljala, ker nisem tekla. Včeraj sem po štirinajstih dneh spet poskusila, na moji najlažji progi, z ogrevanjem(poskoki, počepi in hoja) , brez ure, čisto počasi. Žal se je moj kolk(oziroma vezi okoli njega), spet razbolel in to kljub temu, da jemljem tablete :evil:
Sedaj upam, da bo pomagalo razgibavanje v vodi, ki me čaka prihodnji teden. Nad tekom še nisem obupala, zato sem si kupila nove kratke hlače na razprodaji. Moj edini tekaški načrt je sicer POLŽJI PIKNIK(namesto tekem, časov in kilometrov) :(
Lotiti se bo treba še kakega drugega športa, da ne bom čist odvisna sam od enega.

Ostanite zdravi in se lepo imejte!

Luštna slikca :lol: . Upam, da ti bo pomagalo razgibavanje in si bodo vezi opomogle. Lepo pa je, da ti piknik ostaja v planu, se veselimo, da se vidimo. Držimo pesti, da še kdaj tečemo skupaj :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
No, ugotavljam, da se polžki ukvarjajo tudi z drugimi športi kot je npr. plezanje. Mene bi dvignilo dvigalo kam gor, ne pa jaz :oops: . Pa kolesarimo polžki tudi. In plavamo tudi. Hribolazijo tudi nekateri.

Tkole:
- tek
- kolesarjenje
- plezanje
- hribolazenje
- plavanje

no, še kakšen šport ? :?: :lol: .

P.S.: Moje motoristično udejstvovanje ne šteje med športe :wink: , čeprav pokurim kar nekaj energije.
Uporabniški avatar
 Frikica
Mene je tudi poškodba pripravila do tega, da še kaj drugega počnem. Zdaj sem se malo vrgla v plavanje, da vsaj malo nadomestim tekaško gibanje.
Včasih pa pride prav še rolanje. Sicer sem ga kar malce opustila, ampak za kdaj je pa vseeno fajn. :)
Uporabniški avatar
 Loni
Na, glede na vremensko tuširanje zunaj, vsaj v naših primorskih koncih, moji podvigi z gorcem danes odpadejo - me bo Porezn pač malo dalj čakal.
Sem pa šla zjutraj po Rakah (ob Idrijci navzgor) - luštno, tudi poleti vedno v senci, danes bolj na izi, ker sem se tla šparat za bicikel, ampak je bilo vseeno zabavno. Srečala sem same tekačice, nikjer nobenega moškega dirkača. Kaj pa je zdaj to en čuden luft v naših koncih? Pa sošolko iz gimnazije, s katero sva bili v tistih časih obe med ta lenimi, no, sama sem bila telovadbe itak opravičena skoraj cel čas šolanja, nato pa pridrvi lokalni spidi gonzales, odšiba svoj krog, pogleda urco, se obrne, ponovi vajo... Govorim o svoji profesorici matematike iz gimnazijskih časov. Prava korenina in meni je bila že 15 let nazaj zanimiva, ker se je ukvarjala s tekom, pa še gorskim povrhu. Škoda, da razen njenega matematičnega znanja ni name preskočilo še kaj bolj "letečega". No, me je pa pač zagrabilo malo kasneje. Očitno gre pri meni vse bolj na počasi, samo potem ko se pa odločim, zadevo izpeljem kot se šika. Sem se pa odločila, da bom še naprej tekla za lastno veselje, za budnico, ko se le da, in se ne bom obremenjevala s tempom, pa kaj, če porabim več kot 5 minut in pol za kilometer, sem še zemraj veliko hitrejša od večine ljubiteljev kavča in televizije. Sploh je pa zame že z zdravstvenega vidika vsako ukvarjanje s športom velik podvig, če vprašaš dohtarje, mene ne, meni je pač "špas" vse skupaj. Na začetku OŠ se je namreč moj center za ravnotežje odločil za skrivalnice tam nekje v možganih in se leta in leta ni oglasil, zato mi ni bilo nikoli treba telovaditi, ker sem bila še na ravnem sama sebi nevarna. In ko sem prvič preplezala tisto (zdaj že rečem) skalco v Turncu, se mi je zdelo, kot da sem na vrhu sveta. Z vztrajnostjo se daleč pride, ker če bi poslušala samo zdravnike, bi bila danes med tistimi kavčarji pred TV. Vztrajnost, moja trma in zdrava pamet, idealna kombinacija zame.
Pa nič ne bom žalostna, če bom slučajno v soboto zadnja prišla nazaj pod skalco tam pri jezeru, jaz se grem tja zabavat in uživat, spoznat še kakšno sopolžico, ne pa tekmovat.
Uživajte v vikendu. Očitno tudi vreme bo, ker zdaj je nehalo "scat", glih za na Porezn ne bo, morda pa mkam bliže, pa samo po makadamu.
En severnoprimorski čau.
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA