Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
LoniM, že vidim, da dobimo še eno "drogirano" tekačico :wink: :lol: . Bravo :clap: .

No, naš kuža ni star in bolan, je samo lenobica, čez zimo bo moral malo pomigat, da se znebi kakšne kilce (hja psi in gospodarji si res z leti postanejo podobni :oops: ).
Uporabniški avatar
 Loni
Daj se ti rajši malo šparat, da ne bo še kaj slabšega iz vsega. Ker bi te res rada videla pri v polžji dirki okoli jezera.
BTW, a ste vedele, da imajo v Angliji resnično prvenstvo v polžjih dirkah in da obstajajo celo trenerji, ki jih kondicijsko pripravljajo? Sem zadnjič videla prispevek po TV.
Aja, solatka, pa če bodo majce, a bi jo lahko ti še zame vzela (oziroma obe, sem naročila še eno, jo bom verjetno šenkala tej prijateljici, ki se je zdaj lotila laufanja), ker jaz šibam že v sredo zjutraj do gor, pa ne bom nič na netu do vrnitve v kapitalo. Dopust kot se šika, brez sodobne tehnologije.
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:LoniM, že vidim, da dobimo še eno "drogirano" tekačico :wink: :lol: . Bravo :clap: .

No, naš kuža ni star in bolan, je samo lenobica, čez zimo bo moral malo pomigat, da se znebi kakšne kilce (hja psi in gospodarji si res z leti postanejo podobni :oops: ).

Saj naš tudi ni star, ima komaj 8 let, zato pa ga zdaj malo šparamo. Drugače leti še zdaj kot navit, samo na vrvici tega ne more počet. Pozabi, da ne sme, to je potem problem in sanacija se temu primerno samo podaljša. Ga je pa glih malo škoda, našega crkljivca. Okrogel pa ni, je "upokojen" reševalni pes in temu primerno še vedno fit.
Uporabniški avatar
 solatka
LoniM napisal/-a:Daj se ti rajši malo šparat, da ne bo še kaj slabšega iz vsega. Ker bi te res rada videla pri v polžji dirki okoli jezera.
BTW, a ste vedele, da imajo v Angliji resnično prvenstvo v polžjih dirkah in da obstajajo celo trenerji, ki jih kondicijsko pripravljajo? Sem zadnjič videla prispevek po TV.
Aja, solatka, pa če bodo majce, a bi jo lahko ti še zame vzela (oziroma obe, sem naročila še eno, jo bom verjetno šenkala tej prijateljici, ki se je zdaj lotila laufanja), ker jaz šibam že v sredo zjutraj do gor, pa ne bom nič na netu do vrnitve v kapitalo. Dopust kot se šika, brez sodobne tehnologije.

LoniM sej ni nekega strahu da bi pretiravala. :wink: Sam mal žalostna sem, da še sedaj, ko bi tekla, ne morem.

Sicer pa grem tudi jaz na krajši dopust (od petka do nedelje - mende). Tako, da se v vsakem primeru vidimo na teku. Vsekakor pa upam, da bom tekla.

Aja, majčke... hm... mora tanjusha povedat, če sploh bojo majčke do petka. Vsekakor pa lahko vzamem tudi zate, če bom že zase.
Uporabniški avatar
 Loni
Saj če nebodo ta teden, bodo pa vsaj do piknika. Prijavila se sicer še nisem, ker bom nekaj službeno odsotna, pa še nekaj dni dopusta...
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Saj naš tudi ni star, ima komaj 8 let, zato pa ga zdaj malo šparamo. Drugače leti še zdaj kot navit, samo na vrvici tega ne more počet. Pozabi, da ne sme, to je potem problem in sanacija se temu primerno samo podaljša. Ga je pa glih malo škoda, našega crkljivca. Okrogel pa ni, je "upokojen" reševalni pes in temu primerno še vedno fit.

No, saj jaz nisem "okrogla", sem samo polnih ličk :oops: . Irski setri so pa itak lovski psi, samo za na razstavo pa nima več čisto tapravega profila od zgoraj :oops: (no, jaz tudi manekenskega ne :wink: :lol: ). Ah, naši crkljivčki :roll: , ovijajo nas okoli prsta lumpki.
 Tanjusha
Ojla polzke!

Vidim, da ze nestrpno pricakujete majcke. Receno mi je bilo do konca tedna, ampak so dopusti ... tezko verjamem :(. Bom vsekakor sporocila! Drugace pa verjetno pridem navijat za vse, ki boste tekle v Bohinju. Vceraj sem se prav fino naplavala v tam - samo to 'lahko' pocnem s tem vnetim zivcem v riti, porkadus.

No, za majcke sporocim!!! Ve pa ta cajt pridno trenirat.
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Saj če nebodo ta teden, bodo pa vsaj do piknika. Prijavila se sicer še nisem, ker bom nekaj službeno odsotna, pa še nekaj dni dopusta...

Za piknik bomo pa konec avgusta in začetek septembra zopet šli v akcijo, ko pridejo z dopustov polžeki. Nič še ni prepozno :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
Polžke... a se bomo v Bohinju kaj dobile?
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Polžke... a se bomo v Bohinju kaj dobile?

Se morte dobit, foto dokazilo pričakujemo na forumu :wink: :lol: :lol:. V Bohinju vas bo kar lepo število, na zagorskem sva sami s Ksenijo :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
bog polžki...
evo mene, v petek pop. preživela na motorju, nato v soboto zjutraj šla tečt na Pagu, moram najdit tist link za km od Lenči ... plavala, se zabavala, včeraj se vrnila, blo vroče za ....
danes pa pretekla nekaj km. super
očitno bo treba se prijavit na Zag. tek ane Lenči? a potem se lahko kot član tekaškega forum ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:bog polžki...
evo mene, v petek pop. preživela na motorju, nato v soboto zjutraj šla tečt na Pagu, moram najdit tist link za km od Lenči ... plavala, se zabavala, včeraj se vrnila, blo vroče za ....
danes pa pretekla nekaj km. super
očitno bo treba se prijavit na Zag. tek ane Lenči? a potem se lahko kot član tekaškega forum ;)

Super, lepo da si uživala, sedaj pa prijava na zagorski tek :wink: . Nočem biti edini polžek tam, že tko sem počasna kot :evil: :oops: . Prijavi se kot član tekaškega foruma, sem se jaz tudi.

Internetna stran je pa mapmyrun (poišči v googlu). Potem pa sledi navodilom in gre.
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Ksenija, jaz uporabljam
http://www.mapmyrun.com/.
Moram reči, da sem bla vesela, da bom lahko tudi teke na dopustu malo zmerila. Če daš na največjo povečavo in potem označuješ tek, pride kar lepo točno (sem preverjala s kolesom, avtom in potem še na zemljevidu). Je pa problem, če poti niso označene, oziroma, če tečeš po gozdnih poteh. Takrat označiš pač kot poznaš traso. Zanimivo, da so na Hrvaškem skoraj vse sprehajalne poti označene, tako da je prav super.
Upam, da bo kaj pomagalo.

Upam, da bom jaz danes doživela isto izkušnjo, saj bomo v Celju tekli skupaj. Bom prosila ostale, da me ne "šparajo". Samo vročina mi vseeno ne ustreza. Bravo za dober čas :clap: , pod eno urco uau :cast:

našla, ne najdem pa paga... škoda
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, doma preverim še jaz, je en trik, ker Laško jaz tudi uradno ne najdem. Javim.
Uporabniški avatar
 Ksenija
hvala.
Kam ti je pa podpis izginil?
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA